Viva la funko is meer dan een funko-shop, eigenaar is zeer bekwaam in kennis en neemt rustig de tijd om je te woord te staan. Denkt mee, geeft tips en heeft zelfs zijn eigen community opgebouwd wa... Toon meer
Aanrader, top gebruiksvriendelijke site, goede service en gerund door John; altijd vriendelijk en met kennis van zaken. Ben je op zoek naar een Funko Pop! maar kun je hem nergens (meer) vinden? Ga dan... Toon meer
Zeer snelle verzending. Goed verpakt. Zeer wisselend aanbod. Erg leuk om regelmatig tussen te kijken. Zelf ondertussen al 2x besteld. Zou hier in de toekomst zeker vaker bestellen. Ook de eigenaar rea... Toon meer
Viva la Funko is een website en Facebookpagina waarop men een breed assortiment aan Funko Pop's kan vinden. Exclusieve, Hard-to-Find, Vaulted en andere bijzondere Funko Pop's zijn hier allemaal te vinden. Tags: Disney, Funko, Freddy Funko, Harry Potter, Movies, Television, DC Comics, Marvel, Stranger Things, The Walking dead, Anime, Animation, Games, Pokémon, Star Wars, Rocks, Soda, Chase, Limited, Dutch Comic Con, Signing, Autographs, Handtekening, JSA, PSA, Digital Pop, NFT,
Velsen-Noord, 1951HE, De Lethstraat 8, Nederland
- info@vivalafunko.nl
- vivalafunko.nl
Viva La Funko stelt mij nooit teleur!
Viva La Funko stelt mij nooit teleur. Keer op keer word ik blij van mijn aankopen bij dit bedrijf. Niet alleen biedt de eigenaar zijn producten aan met scherpe prijzen, ook heeft hij een enorm groot en gevarieerd aanbod in Funko pops. De website is erg gebruiksvriendelijk en daarnaast is de eigenaar ook nog eens erg professioneel en bekwaam en weet hij je enorm veel te vertellen over zijn product. Je kunt echt merken dat dit zijn passie is. Hij neemt de tijd voor je en stelt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ik zou Viva La Funko dan ook aan iedereen willen aanbevelen die geïnteresseerd is in het kopen van Funko Pops.
Lang gezocht. Nu gevonden voor een topprijs
Al een hele tijd was ik op zoek naar een Steve Irwin Funko voor mijn vrouw. Als ze al te koop waren dan werd er de hoofdprijs voor gevraagd. Gisterenmiddag vond ik een goedkope. Ik keek reviews van deze webshop en de eerste review was niet heel denderend. De reactie van het bedrijf begreep ik echter dus ik drukte op bestellen. Ik zag toen dat de optie afhalen er bij stond. Da's mooi dacht ik. Ben ik er in ieder geval zelf als er iets mis is. Ik kon twee uur na mijn bestelling de Funko vasthouden. De verkoper was uiterst vriendelijk en al met al heb ik zeker 60 tot 70% bespaard op wat andere shops voor deze Funko vroegen.
Top deal en een aardige vent!
Altijd iets verder kijken dan de slechte reviews dus.
Goede prijs, verpakking en verzending
Een aanrader. Deftige prijzen, zeer goed verpakt en snel verzonden! Alles met een protector.
Ik ben er van overtuigd dat zij integer…
Ik ben er van overtuigd dat zij integer werken. Toen ik een keer een conflict had met een andere shop hebben zij mij geholpen. Ik was goed wanhopig. Ik heb een set doctor who gekocht. Netjes voor mij vastgehouden.
Wil graag ze een keer in het echt bezoeken.
Erg oppassen hier met de prijzen, ze zijn soms echt veel te duur!
Korte samenvatting is, dat deze winkel voor ons een absolute eens maar nooit weer is. Erg oppassen hier met de prijzen, ze zijn soms echt veel te duur! Beter elders kopen.
Vandaag was Comic Con Holland. Daar kwam dogpool ook. Dus dan is het natuurlijk super leuk om de dogpool Funko te laten signeren. Gisteren waren wij er zelf, maar was dit helaas niet gelukt. Vandaag is een goede vriend van ons er. Hij zag dat het niet heel druk was en dus bood hij aan voor ons dit alsnog te laten doen. Alleen hij heeft onze Funko helaas niet mee. Dus even zoeken op Comic Con. Daar vond hij tot zijn blijdschap dogpool bij Viva la Funko. Hij weet niet veel van Funko, dus hij is ook niet prijsbewust. Hij heeft dus zonder verder na te denken in goed vertrouwen de dogpool Funko gekocht en belde ons blij op.
Nu komt het probleem. Viva la Funko rekende 70 euro voor deze Funko. Hij kost dit absoluut nergens. Online loopt de prijs op tot max ongeveer 25 euro. Toen onze vriend terug ging om ze hiermee te confronteren en tot een oplossing te komen, was hun reactie: "tsja, dat is nu eenmaal bij ons de prijs, want hij is hier op Comic Con verder nergens te krijgen meer."
Dus nogmaals, pas op voor dit bedrijf. Ze hanteren geen eerlijke prijzen. Je kunt over het algemeen beter ergens anders je Funko pops kopen! Wij gaan vanaf nu in elk geval in een grote boog om Viva la Funko heen. Het was een dure les.

Antwoord van Vivalafunko
Uitstekend en Betrouwbaar!
Eigenaar van Viva la Funko is ontzettend betrokken en is fijn om mee te communiceren. Levering is ontzettend snel en wordt BomProof verzonden! Kortom! Hier zeker bestellen!
Bom proof verpakt
Bom proof verpakt en super vriendelijk. Echt een aanrader. Brede collectie wie continu word aangevuld. En niet te vergeten, eerlijke prijzen.
Super tevreden
Super tevreden over mijn eerste bestelling. Goed verpakt,snelle levering.
Voldoet aan alle verwachtingen, zeker een aanrader!
vivalatopper!
Duidelijke overzichtelijke webshop. Eigenaar ook heel schappelijk en staat open voor onderhandelen mits eerlijk. Bestellingen worden ook altijd stevig en bombproof verpakt.
Angela K
Viva la top verkoper
Deze site is de site voor moeilijke funko's aan te kopen. Correctie prijzen, vriendelijk. Kan niks slechts vernoemen.
Supervriendelijke en eerlijke man!
Supervriendelijke en eerlijke man!
Zeker een aanrader, alles wordt netjes en mooi verpakt en verzonden.
Goede Funko verkoper
Funko's worden alijd goed verpakt verzonden.
Heb er al meerdere bestellingen gedaan.
Altijd een divers en veranderend aanbod.
Zeker een aanrader.
Voor de eerste keer een bestelling…
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, of eigenlijk een veiling gewonnen.
En wat een fijn betreden met je mee, en helpen dat waar nodig is.
Mijn dochter kan niet wachten op haar Stitch rocket funko!!
Vivalafunko top site.
Vivalafunko top site duidelijke fotos en beschrijving.
John is een top gozer met heel veel ervaring in funkos.
En altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt.
Ben zeer tevreden.
Leuk en mooi aanbod funko’s
Leuk en mooi aanbod funko’s. Vriendelijk contact met de verkoper van de webshop. Super snel verzonden en goed verpakt. Heel blij en tevreden. Ook leuk om te volgen via facebook waar er vaak updates worden gegeven over nieuwe items of acties en aanbiedingen. Gewoon top! 😁
Top webshop
Top webshop, zeker weten een aanrader.
Heb zelf al meerdere Funko pops gekocht bij Viva La Funko. Snel verzonden en de pops worden goed verpakt.
Heel goed
Top! Goede communicatie en snelle en goede levering!
Onwijs goede webshop
Onwijs goede webshop. Meerdere funko pops gekocht hier. Altijd super kwaliteit en enorm vriendelijk geholpen.
Ook altijd flexibel qua verzenden of ophalen. Er was altijd iets mogelijk
Fijne duidelijke site
Fijne duidelijke site. Overzichtelijke en werkt snel. Top!
Top Vivalafunko!
Word altijd goed verpakt geleverd. Goede servies en klantvriendelijk. Eigenaar veel kennis van de pops met goeie prijzen!