Ben zoals veel mensen bedrogen door vivaly bestelde orthopedische slippers nu reeds 1maand geleden, nog niets gezien ,(denk zoals veele mensen geen slippers en centen kwijt?? bende oplichters dat zijn... Toon meer
Bij Vivaly sneakers (75 euro ) besteld en betaald. Zouden geleverd zijn, ik heb niets ontvangen en nergens in de buurt heeft iemand iets ontvangen. Op mail wordt door Vivaly niet gereageerd. Vrees dat... Toon meer
Mensen keken ook naar
Waarschuwing voor Vivaly
Na vier maanden zijn mijn schoenen nog altijd niet geleverd en de betaling is ook niet teruggestort.
jurkje besteld
In mei dit jaar een jurkje besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Wordt ook niet gereageerd op de mails die ik stuur. Schandalig, oplichters!
Schoenen besteld maar werden niet…
Schoenen besteld maar werden niet geleverd. Gemaild en kreeg keurig antwoord ‘sorry er is iets mis gegaan we storten geld terug’. Na maand nog steeds geen geld ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd. Oplichters!
Ga hier niet mee in zee!!
In het voorjaar witte sneakers besteld,betaald en eindelijk na 2 maanden binnen.
Eind augustus zwarte sneakers besteld en betaald. Na een aantal weken gemaild waar ze bleven. Ze zeiden dat het transport vertraagd was en dat het 2tot 4 weken nog kon duren. Paar keer gemaild en moest mijn banknummer en ordernummer geven en zouden dat het geld terug storten. Dus niet! Ze geven geen gehoor meer bij mijn mailtjes en ik kan nergens een telefoonnummer vinden. Raar dat ik de eerste keer wel schoenen krijg en de tweede keer niet! Ik denk ook aan oplichting dan.😢😳
Pas op: dit zijn oplichters!
Jammer dat ik deze reviews te laat las. Koop hier niets: dit zijn oplichters! Ook voor mij geldt: product nooit geleverd en geld weg. Om (ook) anderen te helpen, heb ik aangifte gedaan bij de politie en schakel ik een incassobureau in.
0,0 PUNTEN !!
0,0 PUNTEN !!! nooit iets bestellen, in mei 2021 besteld en nu in oktober 2021 nog niks ontvangen, na diverse reminders en waardeloze reacties. Ook mijn geld niet retour van de annulering van de bestelling want ze hebben mijn bank- en bestelgegevens zogenaamd niet meer. Krijgt nog een staartje maar dan van mijn kant want laat het niet hierbij. Dit soort bedrijven moeten worden ontmaskerd, niet intrappen AUB !!
Oplichterij
Heel spijtig dat ik deze recensies niet eerder heb gelezen. Ook ik heb in juni een kleedje besteld dat op heden nooit is afgeleverd. Meerdere mails gestuurd maar geen antwoord tot dat ik een stoutere mail stuurde, werd er wel op gereageerd. Maar allemaal loze beloftes. Deze site trekt dus op niks. Je wordt enkel opgelicht. NOOIT iets bij hun bestellen!!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, het zijn pure oplichters. Je besteld iets, betaald en dat was het dan. Niets ontvangen, geen reactie op mails.
Het verdiend eigenlijk nog geen één ster!
Onbetrouwbaar bedrijf
27 augustus sneackers besteld en betaald. Tot nog toe niets ontvangen. Drie keer een mail gestuurd en geen reactie.
Onbetrouwbaar bedrijf.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Heel wat kleren besteld en nooooit ontvangen en ik krijg nergens reactie op.. gewoon opgelicht
Doe geen zaken met dit bedrijf
Doe geen zaken met dit bedrijf. Ze leveren niets. Reageren op je mails waardoor je denkt dat ze iets met je verzoek, geld terug omdat de levertijd ruimschoots overtreden werd, doen. Ze houden je aan het lijntje. Geen goederen en geen geld terug. Oplichters zijn het. Wees gewaarschuwd.
Doe allemaal aangifte!!
Dit bedrijf levert geen producten en ook naar de terugbetaling kun je fluiten. Zelf ben ik al bij de politie geweest (Regio IJsselland) en daar waren al meerdere meldingen gedaan. Zij gaan de zaak nu oppakken omdat ik formeel ook echt AANGIFTE heb gedaan. Het is oplichting wat dit bedrijf doet.
Op advies van de politie heb ik nog een laatste keer contact gezocht met het bedrijf, daarop kwam voor het eerst EINDELIJK een reactie (alle mails daarvoor bleven onbeantwoord). En heel positief: ze zeiden dat ze gelijk een terugbetalingsopdracht voor me gingen aanmaken. Maar natuurlijk heb ik mijn geld niet gekregen. Het zijn weer praatjes...
Ik heb er nu al zo veel uren inzitten dat ik nu ook door blijf gaan net zo lang tot dat ik mijn geld terug heb. Ik wil ook andere mensen oproepen om aangifte te doen. Je kan een melding doen bij de politie maar daar zal nog niks mee gedaan worden totdat er aangifte wordt gedaan. Om aangifte te doen moet je echt fysiek langskomen. Dat heb ik dus gedaan, en de eerdere meldingen die er al gedaan waren komen daar dus ook onder te hangen. Beide is dus nuttig om te doen (zowel melding als aangifte), maar per regio zal er echt iemand moeten zijn die aangifte gaat doen.
Erg slechte en onbetrouwbare…
Erg slechte en onbetrouwbare leverancier!
Order nummer, wat eerst op track en trace nog een uiterlijke leverdatum gaf van 6 weken na order datum (???), is nu niet meer te vinden. Ik moest nog maar een week of drie wachten en dan weer contact zoeken. Heb Vivaly gesommeerd het aankoopbedrag terug te storten omdat ik wel lang genoeg heb gewacht en nu wordt er tijd gerekt door steeds weer een weder—vraag te stellen. Wat was het aankoopbedrag? Wat is het rekeningnummer? Wat is uw naam? En nog geen restitutie terwijl er ook een mail was waarin ze zeiden dat restitutie opdracht was gedaan. Allemaal niet waar dus. Nu weer een systeem probleem. Ik geloof er niets van dus ga aangifte doen van oplichting…
Oplichters
Echt een waardeloze winkel. Stom dat ik niet vooraf naar recensies heb gezocht.
Een jurkje besteld, nooit een verzendbericht gekregen. Na 6 weken eens gekeken naar de status van mijn bestelling. Staat er doodleuk ‘afgeleverd’. Terwijl ik nooit iets heb ontvangen.
Per mail geprobeerd contact te zoeken, maar ik krijg telkens het bericht dat mijn mail niet kan worden afgeleverd. En een telefoonnummer is al helemaal niet te vinden.
Ik ben gewoon opgelicht. Dat voelt me daar toch een partij vervelend!
Waardeloze winkel, oplichters eerste klas!
Waardeloze winkel. Helaas had ik deze recensies te laat gelezen.
Twee jumpsuits besteld bij Vivaly. Na een maand kreeg ik een verzendbericht, echter niets ontvangen. Per mail contact gezocht, ik kreeg iedere keer bericht dat de bestelling vertraagd was, verder de vraag of ik nog even geduld wilde hebben. Hier ging ik niet mee akkoord en ik verzocht de winkel om het aankoopbedrag terug te storten. De communicatie liet te wensen over. Er werd mij opnieuw gevraagd om geduld te hebben. Aansluitend heb ik gedreigd met het inzetten van rechtsbijstand en kreeg ik direct een e-mail waarin stond dat ik het geld terug gestort zou krijgen. Dit gebeurde echter niet.
Ik ga nu aangifte doen. Dit heb ik ook aan de winkel gecommuniceerd. Schandalig dat zo'n bedrijf nog steeds mensen kan oplichten en dat hier niets aan gedaan wordt.
Toch ingestonken
Toch ingestonken. Niet kopen mensen, je bent je geld kwijt..
Vivaly is oplichterij
Helaas ben ik ook opgelicht. Bestelling geplaatst en betaald. Nadien niets meer gehoord, ook geen reactie op mails ontvangen.
Ik ga aangifte hiervan doen bij de Nederlandse en Belgische politie.
Blouse besteld en betaald nooit ontvangen
Blouse besteld en betaald, nooit ontvangen ! Geen reactie van de klantenservice na meerdere mails. 3n geen geld terug. Beste mensen, trap er niet in en bestel er nooit!
Schoenen besteld
Schoenen besteld, maar nooit iets ontvangen. Is volgens mij oplichterij.
Ongelooflijk.
Ongelooflijk.
Nadat ik aangifte heb gedaan bij de Nederlandse politie en het voornemen had doorgegeven om aangifte te doen bij de Belgische politie is inmiddels het aankoopbedrag geretourneerd.