OPLICHTERS!!!! 80 euro uitgegeven voor Blaklader werk broeken! 1 hele maand moeten wachten op mijn bestelling. Pakketje uit China met 2 broeken maar NIET de Blaklader broeken waarvoor ik... Toon meer
OPLICHTERS: Ze reageren nergens op. Mail contact; Geen reactie al 1 week, dagelijks gemaild. Werkbroek besteld, heb 1 of andere dunne rotzooi ontvangen. Was een verkeerde artikel!! €79,95 betaald en... Toon meer
Gelukkig dank zij de reviews niet de mist in gegaan. Had bijna 2 trainingspakken ,,gekocht,,stond bij 1+1 gratis €69 toen gingen bij mij veel bellen rinkelen.
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!!!
Pakketje uit China met 2 broeken maar NIET de Blaklader broeken waarvoor ik betaald heb!!!
Ik kreeg 2 broeken zo dun als vuilniszakken!
Meerdere keren gemaild, maar nooit reactie terug gehad.
Aangifte ga ik hiervan zeker doen!!!
Je kan ook niet retouneren
Je kan ook niet retouneren
Pure oplichters praktijken
Iemand die wel heeft kunnen retouneren dan hoor ik dat graag
OPLICHTERS:
OPLICHTERS:
Ze reageren nergens op. Mail contact;
Geen reactie al 1 week, dagelijks gemaild. Werkbroek besteld, heb 1 of andere dunne rotzooi ontvangen. Was een verkeerde artikel!! €79,95 betaald en kwijt nu. Vivozas.nl graag even reageren op de gedupeerde!!!
Gelukkig dank zij de reviews niet de mist ingegaan.
Gelukkig dank zij de reviews niet de mist in gegaan.
Opgelicht door Vivozas kleren mode
Ik heb op 27-10-2024 drie truien ten waarde van €119,88 besteld, netjes betaald via Ideal en niets ontvangen. Pas op, het is een oplichterbedrijf. Betalen via Klarna en poot stijf houden, anders word je opgelicht.
Zeer zeer slechte bedrijf hebben ze…
Zeer zeer slechte bedrijf hebben ze niks op voorraad!!!! Zodra je hebt hun betaald betellen ze voor jou bij Ali expres en hopen dat die binnen 30 dagen binnen komt.
NIET GELEVERDE BESTELLING:
Heb op 21/6/2021 bestelling Stiekeme Tuin elfen geplaatst en betaald. Naar België zou de levertijd 2-3 weken zijn. Tot op heden nog niets ontvangen! Op 15/7/2021 antwoord gekregen op mijn e-mail met de melding wegens het grote succes hebben zij problemen gehad met de productie en is er vertraging opgelopen. De verwachting is dat mijn bestelling binnen 10-12 werkdagen geleverd is. Helaas, nog tot op 9/9/2021 niets ontvangen! Nog enkele e-mails gestuurd en gevraagd om het door mij reeds betaalde bedrag terug te storten, maar geen enkele reactie!
Een diep teleurgestelde klant,
Minneke
Zeer slecht
Zeer slecht, je krijgt troep toegestuurd en geen antwoord op mails
Nooit weer......wat een troep!
Net als alle anderen na heel lang wachten rommel gekregen! Pech= geld weg
Ik zag er zo naar uit..
Ik zag er zo naar uit... maar inderdaad... het is rotzooi
Verdorie er ingetrapt....
Goedkoop is Duurkoop
Ook in de val getrapt besef ik nu
Ook in de val getrapt besef ik nu. De oh zo mooie dansende tuin elfen zijn pure brol, lijkt totaal niet op wat er op hun website staat en al zeker geen 25€ per stuk waard! Schande de mensen weeral zo belazeren!
Wat je ziet is niet wat je krijgt!
De zogenaamde handgemaakte elf is niets meer dan een stukje metaal dat je op een stuk plastic moet schuiven.
Klantenservice reageert niet meer. Ik heb al 2 meldingen bij Vivoza gemaakt dat ik het terug wil sturen en mijn geld terug wil. Keurig binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.
Melding bij fraudehelpdesk is gemaakt, ik laat het er niet bij zitten. Mijn vertrouwen in de goedheid van mensen wordt namelijk weer een stuk afgebrokkeld.... en dat vind ik nog het ergste. Daarom laat ik het niet rusten, Vivoza. Ik wil mijn geld terug!
Zo wordt een sprookje een nachtmerrie
Pure oplichting. Voor € 25,00 per elf ontvang je eerst heel lang niets en vervolgens een pakketje uit China.
Aanvulling op een eerder bericht
Al eerder een bericht geplaatst, omdat ik tuinelfen had besteld, betaald, maar niets had ontvangen. Maar ik heb de tuinelfen gisteravond uiteindelijk dan toch ontvangen(van Yunexpress??) Vandaar nu 1 ster meer dan bij de eerste review. Het duurt zo lang omdat het uit China komt. De elfen zijn van een "Ali Baba kwaliteit"(sorry), maar dan 10x zo duur. Dit kun je echt niet in de tuin zetten, het lijkt totaal niet op wat op de website stond, zowel qua uiterlijk als qua formaat(het doosje waar het in zit is 35x12 cm). De pluizenbol is van plastic, de elfen zijn van een zilverachtig spul, je kunt het niet eens normaal in elkaar zetten. Het lijkt meer op een klein Kerst ornament, van een slechte, kitscherige kwaliteit. Ik heb nog wel een bericht in de Post.NL app van "IMEC Afdeling inklaring" maar het is met DHL bezorgd, en inklaringskosten ga ik zéker niet betalen voor deze troep.
Zeer slecht !! Bestelling weigeren ik mocht nog eens € 17,70 invoerkosten betalen plus de €25 voor de elfen die van geen kant lijken op mij bestelling
Zeer slecht !!
Ik krijg vanavond via DHL een pakketje…
Ik krijg vanavond via DHL een pakketje van Yunexpress. Kan het zijn dat dat de bestelling van VIvoza is van 23 juni? Ik heb nog geen bericht gekregen over invoerrechten, moet het pakje nu aannemen of weigeren?
Pure rotzooi en oplichting.
Pure rotzooi en oplichting.
Lijkt in de verste verte niet op hetgeen er word aangeprezen zowel van uitzicht als van kwaliteit.
Was al kapot bij aankomst niet moeilijk ook met zo een lage kwaliteit.
Site is met de noorderzon vertrokken net zoals de eigenaars waarschijnlijk.
Ik hoop dat zij op 1 of andere manier een rechtzaak aan hun been krijgen.
Zelf wens ik ze veel jeuk en korte armpjes toe
Tot zover mijn beklag over vivoza
Oplichterij
Oplichterij. Het product is van zo'n slechte kwaliteit dat het kapot was bij levering en de klantendienst reageert niet. Lessons learned
Wat een troep levert Vivoza
Wat een vreselijk troep heb ik gekregen. Aangeprezen als: met de hand gemaakte tuinelven! Nou het is echt om te huilen.
Ik voel me behoorlijk beetgenomen. De pluizenbollen zijn van plastic, de staafjes zó dun, goedkope kwaliteit, het is walgelijk.
De elven zijn héél kitscherig, heel klein en voldoen nog niet voor 10% aan hetgeen op de site wordt aangeboden, en zeker niet voor de € 82.00 die ik er voor moest betalen.
Ik bestelde ze als cadeau voor iemand, maar ze gaan de vuilniszak in.
Schaam jullie Vivoza voor het aanbieden van zulke producten voor zulke prijzen.
Reageren op mijn mail hebben ze ook (nog) niet gedaan.
Uiteindelijk de stiekeme tuinelfen…
Uiteindelijk de stiekeme tuinelfen gekregen,maar wat een troep.
Slechte kwaliteit en lijkt geheel niet op de geplaatste afbeeldingen op hun verkoopsite.
Pure oplichterij.
Kunnen we niet iets ondernemen tegen dit bedrijf?????