Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en lidt besværlig opgave med specielle mål. Jeg fik ualmindelig god hjælp af virksomheden til at løse opgaven på bedste og for mig fordelagtigste måde. Venlig og hurtig support.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Viwaakustik giver en meget personlig vejledning og laver nogle utrolig smukke akustikpaneler. Panelerne giver en behagelig akustik plus det også skabe en god stemning i rummet. De pryder nu en... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg købte en vareprøve,,som hurtigt blev pakket og sendt og er 5 stjerner værd. Hjemmesiden kan godt være bedre, for jeg kan ikke se, hvad jeg har lagt i kurven. Jeg ville gerne have bestilt 3 for... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Akoestisch adviseur

Geschreven door het bedrijf

Vi leverer akustikpaneler i høj kvalitet. Vi bruger kun certificeret træ og genanvendelige filt-produkter. Vi leverer i alle farver og former, både til private og firmaer. Vi er altid klar til at opfylde dine behov, med specialtilpassede akustikpaneler. Vi leverer yderligere flere former for tilbehør til dine akustikpaneler.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde købt Led belysning til mine…

Jeg havde købt Led belysning til mine akustikpaneler og jeg må sige at jeg er vildt imponeret over hvor nemt det var at installere samt hvor vildt flot det ser ud og det lys som det giver. Samt den hurtige levering. Jeg har allerede bestilt nogle flere.

Det er også en virkelig god og personlig service man får når man ringer til dem, hvilket jeg har gjordt 2-3 gange.

Hvis man kunne give mere end 5⭐️ havde de helt klart fået det

22 april 2026

Super god oplevelse

Nem bestilling, god info efter bestilling i forhold til leveringstid (de var ikke på lager og det vidste jeg godt ved bestilling), god kvalitet og kundeservice. Bestiller herfra igen om lidt.

29 augustus 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestilte knager men efter de var sat op…

Bestilte knager men efter de var sat op knækkede de med det samme kontaktet dem og de sendte nye med det samme , da de havde fejl i den sending jeg fik , og de nye var testet til at kunne holde 16 kilo så de hænger fint nu, super service

5 januari 2026

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Super god service. Hurtig levering og smukke hylder og knager der lever fuldstændig op til forventningerne. Skal helt sikkert handle der igen.

5 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og gode paneler

Rigtig god service og gode paneler. Lette at montere og ser flotte ud. Vil helt sikkert købe derfra igen

31 januari 2026

Hej Sissel,

Tusind tak for den finde anmeldelse. Det betyder enormt meget for os.

Rigtig godt

Rigtig godt . Hurtig levering trods dårlige vejrforhold.
Det købte passer perfekt til min akustikvæg.

13 januari 2026

Hej Poul,

Mange tak, for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, samt tak for de fine ord.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Poor product quality and zero customer support

In February 2025, I purchased acoustic panel accessories from vivaakustik.dk. In less than one year of normal use, the mounting points broke completely, making the products unusable. This clearly indicates poor material quality and weak manufacturing.
The bigger problem started afterwards.
Since Monday, I have sent two detailed and explanatory emails to the company’s email address. I also sent an SMS to their mobile phone, briefly explaining the issue.
👉 I have not received a single response.
No explanation, no apology, not even a basic “we are looking into it.” Just complete silence. This behaviour clearly shows that the company does not take customer complaints or after-sales support seriously.
Selling low-quality products is one issue, but completely ignoring customers is a much more serious problem.
I strongly recommend that anyone considering purchasing from this company keep their expectations very low, especially regarding product durability, warranty, and customer service.
For me, this was a very disappointing experience, and I will definitely not purchase from them again.

9 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine vare levede helt op til min…

Fine vare levede helt op til min forventning og så gik det hurtigt med levering, så jeg er super tilfreds tommel op herfra

3 december 2025

Hej,

Det er vi enormt glade for. Tusind tak.

ViwaAkustik

Jeg oplevede ingen problemer

Jeg oplevede ingen problemer. Hurtig afsendt og hurtig modtaget 👍🏻

4 december 2025

Hej Lykke,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Dejligt med hurtig levering.

hurtig levering

hurtig levering - og tilfreds med mit køb

18 november 2025

Hej Søs,

Tusind tak, for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt.

Kvalitet 👍

Hej
Hurtig levering 👍
Super lækker kvalitet nemt at arbejde med TAk 😀
Vil kun sige til andre køb nu noget i en ordentlig kvalitet

8 november 2025

Hej Flemming,

Dejligt. Mange tak for de rigtig fine ord. De varmer absolut.

ViwaAkustik.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.