Veilige-kromsnavelspeeltjes Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Alle speeltjes van VKS zijn zorgvuldig, veilig en met liefde gemaakt. Mijn groepje vogels beleeft er urenlang plezier mee. De hand gemaakte opstapstok is ideële voor het trainen van recall maar ook om... Toon meer

Geweldig speelgoed, ik had de foerageerschaal besteld en er zat zelfs foerageermateriaal in (kruiden, voetspeeltje). En nog een leuk kaartje erbij en wat lekkere chocolaatjes. Super lief die klein... Toon meer

Wij hadden enkele maanden geleden een blokswing op maat laten maken volledig aangepast voor onze gehandicapte papegaai. Die is zo goed bevallen dat ik onlangs een nieuwe heb besteld omdat mijn pape... Toon meer

1. Dierenwinkel

Handgemaakte speeltjes voor grote en kleine kromsnavels.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Foerageerbakken

Ik heb 3 foerageerbakken besteld voor mijn Bonte Boeren en Kakariki's. De bakken komen met een vulling van bloemen/kruidenmengsel en in elke bak een voetspeeltje. De voetspeeltjes zijn een enorme hit bij de BB's! Super goede kwaliteit en snelle levering. Mijn vogels zijn er blij mee (en ik ook)!

28 februari 2024

Fantastisch

Geweldig speelgoed, ik had de foerageerschaal besteld en er zat zelfs foerageermateriaal in (kruiden, voetspeeltje). En nog een leuk kaartje erbij en wat lekkere chocolaatjes. Super lief die kleine extraatjes

Verder is Jenny echt een schat. Ze stuurde de dag erna een berichtje dat het verzenden een dag langer ging duren (wat nog steeds super snel was).

En belangrijkste: mijn vogels zijn er blij mee. De houtblokken worden al gesloopt, dus binnenkort maar weer wat leuks bestellen hier!

11 februari 2024

Heb het beertje besteld voor mijn…

Heb het beertje besteld voor mijn grijsjes ik en de vogels zijn er super blij mee het is erg mooi en mijn vogels zijn er echt gek mee.het as een super snelle levering en een erg mooi pakketje met nog een verrassing voor mij en voor de vogels.
Ga jullie site zeker weer bezoeken

5 februari 2024

Prachtige speeltjes!

Alle speeltjes zo mooi van kleur en heel stevig. Goed verpakt.
Perry moet er nog even aan wennen maar voorzichtig begint ze er af en toe aan te rammelen. En dat geluid maakt dat ze het nog een keer doet.

11 januari 2024

Geweldige speeltjes voor de grote…

Geweldige speeltjes voor de grote kromsnavel.
Mijn ara heeft er al ruim een week plezier van.
Er is echt nagedacht met het maken van deze speeltjes.
Een zeer tevreden klant en een hele blije vogel.

2 januari 2024

Top service en veilig materiaal

Geweldige service en veilig vogelspeelgoed. Dat is ontzettend belangrijk, want eigenlijk is alleen het metaal RVS veilig. Standaard vogelspeelgoed is vrijwel nooit van RVS.

22 december 2023