4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,0

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Niet twijfelen, nodig dit bedrijf uit

Mocht je na het lezen van de positieve reviews nog twijfelen, dan zou ik zeggen: nodig deze jongens gewoon uit.

De aanvraag voor de offerte verliep vlot. Eddy (één van de eigenaren) kwam zelf alles inmeten en gaf duidelijke en heldere adviezen. Wij hadden ook nog het wilde idee om ons balkon te verwijderen. Op een zondag kwam mede-eigenaar Patrick langs om samen de constructie te bekijken.

Wij zijn uiteindelijk gegaan voor zes ramen, een voordeur, een dakraam, het verwijderen van het balkon en het plaatsen van composiet. De bestelling van de kozijnen en de wachttijd voor het plaatsen verliepen snel. In goed overleg hebben we het plaatsen twee dagen uitgesteld — je wilt immers geen waterschade aan je woning.

Op de afgesproken dag, ruim op tijd, ontvingen we de monteurs. Wij hadden de eer om twee (schrik daar zeker niet van) Oekraïense mannen te mogen ontvangen, die al langere tijd voor VLM werken. Wat een vakmannen zijn dit. Eerst kijken, meten en dan pas doen. Ze werken super strak en netjes. Je moet ze bijna dwingen om een kop koffie of thee te nemen, of een glas (het liefst lauwe) cola. Alles wordt netjes opgeruimd, vakkundig geplaatst en geweldig afgewerkt, zowel binnen als buiten.

Bij het verwijderen van het bloemkozijn bleek er geen latei in de binnenmuur aanwezig te zijn. Er werd direct een studbalk geplaatst en de mannen zijn meteen een latei gaan halen om schade te voorkomen. Of het op lange termijn problemen had opgeleverd weet niemand, maar ze namen direct het zekere voor het onzekere. De communicatie verliep makkelijk en niets was te veel.

Op het laatste moment wilden we ook nog graag een dakraam laten plaatsen, en ook dat is professioneel uitgevoerd.

Deze vakmannen maken het plaatje voor VLM Kozijnen compleet.

De factuur — volledig ingericht met subsidie — week geen euro af van de offerte en volgde pas na de werkzaamheden.

Inmiddels zijn we al bezig met een offertetraject voor onze dochter. Ook zij gaat kiezen voor VLM Kozijnen.

Mocht je uit de omgeving van Leek komen en graag een voorbeeldwoning willen zien ter ondersteuning van je beslissing, dan ben je van harte welkom.

Voor ons is dit dé partij voor goed, mooi en professioneel werk.

28 april 2026

Top bedrijf

Top bedrijf, nette prijzen, zeer snel en werken super netjes!! Ook super kwaliteit, wij zijn erg blij met het resultaat, ook de comminucatie is snel en helder!

17 januari 2026

professioneel, meedenkend en volledig ontzorgd

Voor mijn verhuurwoning heb ik VLM Kozijnen gevraagd om de kunststof kozijnen te vervangen. Vanaf het eerste moment viel op hoe professioneel en betrokken ze te werk gaan. Tijdens de inspectieronde door het huis stelden ze scherpe vragen en gaven ze waardevolle bouwkundige adviezen, zoals het plaatsen van lateien bij grote overspanningen, het toepassen van veiligheidsglas bij lage kozijnen en het zorgvuldig omgaan met dragende constructies.
Wat voor mij als verhuurder bijzonder prettig was: VLM nam het contact met de huurders volledig uit handen. Ze maakten zelf afspraken en stemden alles netjes af, waardoor ik volledig ontzorgd werd.
Ook het plaatsen zelf verliep uitstekend. Ze verzorgden alles: het afvoeren van oude kozijnen en ramen, het afwerken van muren, stucwerk en schilderwerk na plaatsing. Een vergissing werd snel en professioneel hersteld, zonder gedoe.
Tot slot: de factuur was precies zoals afgesproken. Alles zat in de offerte, zonder verrassingen of nacalculatie.
Kortom: VLM Kozijnen levert vakwerk, denkt mee en neemt verantwoordelijkheid. Een betrouwbare partij die ik van harte aanbeveel – zeker voor verhuurders die op zoek zijn naar kwaliteit én gemak.

21 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?