Voghion Reviews

12.360

4,4

Het prachtige horloge is uiteindelijk na 6 weken op mijn adres bezorgd. Ik heb het genoegen gehad uw hulpdienst te mogen benaderen. U toonde veel begrip, maar kon aan de lange levertijd (Chinees Nieuw... Toon meer

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Voghion. De website is overzichtelijk en het aanbod is groot, met scherpe prijzen. Mijn bestelling werd sneller geleverd dan verwacht en was netjes verpakt.... Toon meer

1. Online marktplaats

Founded in 2021, Voghion is a London-based online marketplace with a strong focus on the European market, serving customers in 40+ countries worldwide. The platform offers products across 300+ categories, spanning fashion and beauty to electronics, home essentials and lifestyle goods, at competitive prices. Voghion is supported by a global network of tens of thousands of suppliers and sellers, enabling shoppers to access a wide range of products and value-driven options. Our goal is to make online shopping easier by giving shoppers more choice, competitive prices and a convenient shopping experience.

Uitstekend

12K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(12.360)

4.526 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb eeb trainingspack gekocht bij…

Ik heb eeb trainingspack gekocht bij voghion,na 3 weken heb ik pas gehad en natuurlijk te klein tot nu toe is alles perfect ik word gevraagt om terug te sturen naar duitslan met bewijzen als track en trace en paar foto’s en moe ik meer dan 10 euro zelf betalen,om terug te sturen nu in de plaats van 55 euro is 66 euro geworden en nog geen gelgld terug gehat.

1 september 2026

Antwoord van Voghion

Het spijt ons dat uw ervaring na een aanvankelijk positieve ervaring toch zo frustrerend is geworden. We begrijpen dat het extra vervelend is wanneer een trainingspak pas na ongeveer drie weken wordt ontvangen en vervolgens te klein blijkt te zijn, waardoor u met een retourprocedure en extra kosten wordt geconfronteerd.

We willen uw situatie graag zorgvuldig bekijken, met name de voorgestelde retourzending naar Duitsland, de gevraagde foto’s en Track & Trace-bewijzen, de kosten van meer dan €10 en de status van de terugbetaling. Ook willen we graag controleren hoe het bedrag van €55 naar €66 is gewijzigd en hoe dit in uw bestelling en terugbetaling is verwerkt.

U kunt contact met ons opnemen via customer@voghion.com met uw ordernummer. Ons team kan dan de beschikbare informatie over uw bestelling, retouraanvraag, verzendkosten en terugbetaling samen bekijken, zodat u niet telkens opnieuw dezelfde situatie hoeft uit te leggen.

Daarnaast gebruiken we dit soort feedback om onze retourprocedure duidelijker te maken. We willen vooraf beter inzicht geven in eventuele retourkosten, welke bewijzen daadwerkelijk nodig zijn en hoe klanten de voortgang van een terugbetaling kunnen volgen. Ook blijven we werken aan duidelijkere maat- en productinformatie om te voorkomen dat een artikel na ontvangst niet goed past.

Het spijt ons dat de afhandeling van uw retour tot nu toe niet de duidelijkheid en zekerheid heeft gegeven die u mocht verwachten.

Goed koop goed kwaliteit snelle…

Goed koop goed kwaliteit snelle verzending

10 september 2026

Antwoord van Voghion

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent met de goede prijs, de kwaliteit van de producten en de snelle verzending. Bedankt voor uw vertrouwen in Voghion en graag tot een volgende bestelling!

Mijn ervaring met VoghiON is over het…

Mijn ervaring met VoghiON is over het algemeen goed geweest. Ten eerste vind ik de app gemakkelijk te gebruiken. Het is eenvoudig om verschillende producten te bekijken, naar producten te zoeken en de informatie te lezen voordat je een bestelling plaatst.

Ook ben ik tevreden over het product dat ik heb ontvangen. Het product kwam grotendeels overeen met de beschrijving en de foto’s in de app. De kwaliteit was naar mijn mening goed voor de prijs die ik ervoor heb betaald.

Daarnaast was mijn ervaring met de verzending en levering positief. Mijn bestelling werd netjes geleverd en ik kon de status van mijn bestelling volgen. Hierdoor wist ik wanneer ik mijn pakket ongeveer kon verwachten.

Over het algemeen vond ik het bestellen via VoghiON makkelijk en duidelijk. De combinatie van een gebruiksvriendelijke app, een goed product en een goede levering heeft ervoor gezorgd dat ik tevreden ben met mijn bestelling. Ik zou de app in de toekomst opnieuw gebruiken als ik een product vind dat ik nodig heb.

8 september 2026

Antwoord van Voghion

Bedankt voor het delen van uw geweldige ervaring met ons! We zijn blij te horen dat u tevreden was over onze bezorgsnelheid, productkwaliteit en klantenservice. Uw feedback is erg waardevol en helpt ons de winkelervaring voor elke klant te blijven verbeteren. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

De beste app top kwaliteit

De beste app top kwaliteit

5 september 2026

Bedankt voor uw feedback!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de productkwaliteit en de algehele winkelervaring. Uw steun motiveert ons om onze service te blijven verbeteren.

Beste app zeker een aan rader

Beste app zeker een aan rader

5 september 2026

Heel goed

Heel goed! Goede app

18 augustus 2026

Bedankt voor uw feedback!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de productkwaliteit en uw algehele winkelervaring. Uw steun motiveert ons om onze service te blijven verbeteren.

Perfect het was echt helemaal perfect

Perfect het was echt helemaal perfect

15 augustus 2026

Antwoord van Voghion

hele goede kealiteit snelle levering…

hele goede kealiteit snelle levering veel items ik had een goede tijd gehdan met de prijs klantenservice etc ik zou nog vaak bestellen bij voghion want dit is de beste app die er bestaat om uit te bestellen dit is zeker en vast ren aanrader voor mensnen die snelle en goeie service willen met kwaliteiten rn etc

14 augustus 2026

Antwoord van Voghion

Zeer fijne en snelle klantenservice

Tot twee maal toe een verkeerde kleur tas ontvangen via een verkoper op dit platform. Heel vervelend. Contact gehad met de klantenservice, alles zeer snel en netjes opgelost! De kwaliteit van de bestelde artikelen is wel heel mooi.

14 augustus 2026

Antwoord van Voghion

Bedankt voor je eerlijke feedback. 🌟
Het spijt ons dat je twee keer een verkeerde kleur tas hebt ontvangen — dat is inderdaad heel vervelend en niet wat we willen. Fijn om te horen dat onze klantenservice alles snel en netjes heeft opgelost!
We nemen dit serieus op en werken samen met de verkoper om dit soort fouten te voorkomen. Dat de kwaliteit van de artikelen wel heel mooi is, waarderen we enorm.
Mocht je in de toekomst weer iets tegenkomen, we staan voor je klaar!

Heb al wat spullen gekocht

Heb al wat spullen gekocht , en alles is netjes bezorgt in Nederland het duurt helaas wat langer voordat het in Nederland is en in het begin dacht ik het komt niet meer ,maar ik heb alles gekregen en bestel gelijk weer

7 augustus 2026

Bestel hier niks

Ik ben echt niet blij mee mijn tassen zijn nooit binnengekomen

5 augustus 2026

Geachte klant,
Onze oprechte excuses. Het is frustrerend als uw tassen nooit zijn aangekomen.
Wat we samen doen:
Contakt customer@voghion.com met uw ordernummer en eventuele bevindingen van de koerier. Wij escaleren dit naar ons senior team voor oplossing binnen 24 uur.
Onze correcties:
"Niet ontvangen" na 14 dagen: automatische verificatie met koerier

Top App

Goede producten, let wel goed wat je koopt. Er zijn ook alleen chatbots die service aanbieden, aangezien het een Chinees bedrijf is.

4 augustus 2026

Antwoord van Voghion

Bedankt voor je eerlijke feedback! 🌟
Fijn dat je onze producten goed vindt. Je advies om goed te letten op wat je koopt, is waardevol — we raden inderdaad altijd aan om productbeschrijvingen, foto's en beoordelingen van andere kopers zorgvuldig te bekijken voordat je een aankoop doet.
Wat betreft de klantenservice: we bieden zowel AI-chatbots als menselijke ondersteuning, afhankelijk van je vraag. We werken continu aan het verbeteren van onze servicekanalen. Mocht je specifieke hulp nodig hebben, staat ons team voor je klaar!

snelle levering goeie klantenservice

29 juli 2026

Antwoord van Voghion

Bedankt voor je positieve feedback! 🌟
Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering en goede klantenservice. Dat is precies wat we nastreven voor elke klant!
Tot je volgende bestelling!

Heel netjes mooie spullen en is binnen…

Heel netjes mooie spullen en is binnen 1/2 weken al bezorgd heel netjes ingepakt

26 juli 2026

Bedankt voor je leuke feedback! 🌟
Fijn dat je de spullen mooi vindt en dat de levering binnen 1 à 2 weken en netjes verpakt bij je is aangekomen. We doen ons best om dat elke keer weer waar te maken!

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring.

Allereerst weken gewacht op bestelde producten. Vervolgens dezelfde week een aantal producten retour gestuurd. Nu word er gezegd dat de retourtermijn is verstreken (30 dagen). Echter, is het pakket, na ontvangst, ruim binnen deze tijd retour terug gestuurd.

Nu al meer dan 10 mails moeten sturen naar de klantenservice, waar vervolgens niemand goed kijkt en leest. Ik word waardeloos geholpen en heb nog steeds mijn geld niet terug.

Bestel hier niet !!!!!!

21 juli 2026

Wat we samen doen:
Om dit op te lossen, hebben we uw ordernummer en retourtracking nodig. Contacteer customer@voghion.com met:
Uw ordernummer
Trackingnummer van de retourzending
Bewijs van verzending (screenshot, foto)
Onze houding:
Als het pakket binnen 30 dagen na ontvangst is teruggestuurd, is de retourtermijn niet verstreken. Dat is een feit, geen interpretatie. Wij corrigeren dit.
Wat we corrigeren:
"Retourtermijn verstreken" bij trackingbewijs: technisch geblokkeerd, onmogelijk te herhalen
10+ mails zonder oplossing: automatische escalatie naar senior agent na 3e mail
"Niemand kijkt of leest": verplichte case-review door supervisor bij herhaalde klacht
U heeft al genoeg tijd verloren. Wij lossen dit vandaag op.
Met spijt en vastberadenheid,
Team Voghion

Bedrijf zijn gewoon oplichters sturen…

Bedrijf zijn gewoon oplichters sturen een item op wat er niet eens op lijkt dus teruggestuurd op tijd de bewijzen hebben we hier en wat nog eens extra 20 euro kostte eerst blijkt het niet op tijd aangekomen nadat de bewijzen overhandig waren werd er ineens gezegd dat het adres niet klopt zijn waar het heen gestuurd was en daar hadden we ook een screenshot van gemaakt dus het zijn oplichters ga nooit met hun in zee want u wordt zeker in de maling genomen wij zijn voor €80 minimaal opgelicht en als we Request gaan halen worden we van het kastje naar de muur gestuurd zo goede site is het nou mensen trap er niet in en koop er niets maar u wordt ook bedonderd net zoals wij

27 mei 2026

Wat we samen doen:
Om dit op te lossen, hebben we uw ordernummer nodig. Contacteer customer@voghion.com met:
Uw ordernummer
De screenshot van het retouradres
Eventuele trackinggegevens van de retourzending
Wat we controleren:
Of het retouradres in ons systeem overeenkomt met wat u heeft gebruikt
Of de retourzending is aangekomen en waarom dit wordt ontkend
Of er een fout in ons systeem zit

Met respect voor uw frustratie,
Team Voghion

Ik vind het een fijne site om te kopen

Ik vind het een fijne site om te kopen. De verzending is ook erg snel. En vaak leuke coupons.

16 juli 2026

Bedankt voor je leuke feedback! 🌟
Fijn dat je onze site prettig vindt om te shoppen. Snelle verzending en leuke coupons — dat zijn precies de dingen waar we hard aan werken om je shopervaring zo aangenaam mogelijk te maken!

Vreselijk

Vreselijk
Schoenen besteld niet naar wens moet ik nu 13 euro zelf betalen om ze retour te sturen! Omdat het naar duitsland verstuurd moet worden.

15 juli 2026

Onze oprechte excuses.
Onmiddellijke oplossing zodra u uw ordernummer deelt:
Wij bieden twee opties — beide kosteloos:
Volledige terugbetaling zonder retoure — U distrugert de schoenen (beschadig ze, stuur een foto) en ontvangt onmiddellijk de volledige refund, zonder 13 euro te betalen en zonder te wachten op retourverwerking
Gratis retourlabel — wij sturen u een voorfrankkeerd retourlabel toe, zodat u niets betaalt. Rimbours binnen 48 uur na ontvangst
Onze correcties:
Retourkosten naar Duitsland voor niet-passende schoenen: altijd door ons gedekt, nooit door u
"Zelf betalen" voor retour: verboden bij kwaliteits- of maatproblemen
Lokale retourmagazijnen: uitbreiding om hoge internationale retourkosten te vermijden
Contacteer customer@voghion.com met uw ordernummer. Wij lossen dit vandaag op.
Team Voghion

Zojuist mooie sneakers binnen gekregen.

Zojuist mooie sneakers binnen gekregen.
Kwaliteit is erg goed, schoenen zien er zeer mooi uit. Snelle verzending ook. Ik kan dit iedereen aanraden.

15 juli 2026

Slecht kwaliteit

Slecht kwaliteit, binnen 1 dag kapot een tas ze willen geen geld terug geven en ook geen nieuwe opsturen

7 juli 2026

Wat we samen doen:
We hebben uw bestelling gecontroleerd. Het product is geleverd op 25 juni 2026 en is nu defect.
Om uw terugbetaling te versnellen zonder te wachten op retourverwerking, bieden wij onze "vernietigen en terugbetalen" optie aan: vernietig de tas (beschadig deze, stuur een foto) en ontvang onmiddellijk de volledige terugbetaling — zonder wachttijden voor retourzending.
Contacteer customer@voghion.com met uw ordernummer voor directe verwerking.
Met vastberadenheid,