Zojuist mooie sneakers binnen gekregen. Kwaliteit is erg goed, schoenen zien er zeer mooi uit. Snelle verzending ook. Ik kan dit iedereen aanraden.
Retourneren van produkten is echt niet te doen.Contact gelegd met klantenservice maar heeft ook niet geholpen omdat je steeds een andere persoon spreekt. 2x maal antwoord gekregen van medewerker dat... Toon meer
Is heel goed ben blij dat ik deze app heb snel goed alles goed ben heel blij maar echt heel blij is snel levering en goede kwaliteit en goedkoop ik ga altijd van daar kopen want ze zijn lief aardig e... Toon meer
Goede kwaliteit van het geleverde product het was alleen jammer dat ik ze heb moeten terugsturen voor een fout. De verzending was ook snel en levering ook. De klantenservice is ook goed ze reageren s... Toon meer
Voghion, the combination of Vogue and Fashion, is a cross-border e-commerce platform founded in the UK. Voghion offers an extensive selection of products across various categories, making it a go-to destination for all your shopping needs. From trendy clothes and accessories to high-tech electronics, beauty products, home and kitchen essentials, and practical autoparts, Voghion has something for everyone. Its user-friendly design allows shoppers to easily browse, compare, and purchase products with just a few taps on their smartphones.
Verenigd Koninkrijk
- customer@voghion.com
- www.voghion.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Voghion top bedrijf
Het product 4.5
De shipping 4
De deals prijzen enz.. 5
Ik zou zeker meer bestellen maar kan iets beter met het verzenden

Zeer slecht
Zeer slecht. Allemaal loze beloftes! Verkeerde spullen opsturen. Zeggen dat je je geld terug krijgt….. je moet zelf overal achteraan. Dan zeggen ze dat ze actie ondernemen maar dat doen ze niet. Eind conclusie….. je kunt naar je geld fluiten en heb ook nog eens verkeerde spullen.

Hier is een recensie van Voghion:
Hier is een recensie van Voghion:
Voghion is een relatief nieuwe speler in de wereld van online shoppen en probeert zich te positioneren als een betaalbaar alternatief voor grotere platforms zoals Temu en AliExpress. Wat meteen opvalt bij een eerste bezoek aan de website of app, is het enorme aanbod aan producten. Van kleding en accessoires tot elektronica en huishoudelijke artikelen — de variatie is indrukwekkend en lijkt bijna eindeloos.
Een van de grootste pluspunten van Voghion is zonder twijfel de prijs. Veel producten worden aangeboden tegen zeer lage tarieven, wat het aantrekkelijk maakt voor koopjesjagers. Vooral kleding en kleine gadgets zijn vaak spotgoedkoop, en regelmatig zijn er extra kortingen of promoties beschikbaar. Dit maakt het platform interessant voor mensen die graag experimenteren met trends zonder veel geld uit te geven.
Toch zijn er ook enkele aandachtspunten. De kwaliteit van de producten kan sterk variëren. Omdat Voghion, net als vergelijkbare platforms, werkt met verschillende externe verkopers, is er weinig consistentie. Sommige artikelen zijn verrassend goed voor hun prijs, terwijl andere teleurstellend kunnen zijn. Het is daarom belangrijk om goed naar reviews en productfoto’s van andere kopers te kijken voordat je iets bestelt.
De levertijd is een ander punt om rekening mee te houden. Bestellingen komen vaak uit het buitenland, waardoor het enkele weken kan duren voordat je je pakket ontvangt. Voor mensen die gewend zijn aan snelle levering van lokale webshops kan dit frustrerend zijn.
De gebruiksvriendelijkheid van de app en website is over het algemeen goed. De interface is overzichtelijk en het bestellen verloopt vrij eenvoudig. Ook de betaalmogelijkheden zijn voldoende en veilig.
Samenvattend is Voghion een interessante optie voor wie op zoek is naar goedkope producten en het niet erg vindt om wat risico te nemen met kwaliteit en levertijd. Het is geen vervanging voor premium webshops, maar wel een handige plek om voordelig te shoppen, zolang je bewust en kritisch blijft bij je aankopen.

Super goed
Voghion is een webshop waar ik inmiddels al meerdere keren iets heb besteld, en mijn ervaringen zijn tot nu toe erg positief. In totaal heb ik al zes verschillende producten gekocht via hun platform, en dat geeft me een goed beeld van hoe betrouwbaar en kwalitatief hun service en aanbod zijn. In deze review bespreek ik drie belangrijke aspecten: productkwaliteit, levering en klantenservice.
Allereerst de productkwaliteit. Wat me meteen opviel, is dat de producten die ik ontving goed overeenkwamen met de beschrijvingen en foto’s op de website. Dit is niet altijd vanzelfsprekend bij online shoppen, dus dat was een aangename verrassing. De materialen voelen degelijk aan en de afwerking is netjes. Of het nu ging om kleding of accessoires, alles zag eruit zoals verwacht en ging ook lang mee bij normaal gebruik. Dat geeft vertrouwen om opnieuw te bestellen.
Een tweede belangrijk punt is de levering. Mijn bestellingen kwamen over het algemeen binnen de aangegeven levertijd aan. Soms duurde het iets langer, maar dat werd duidelijk gecommuniceerd. De producten waren goed verpakt, waardoor alles in goede staat aankwam. Ik heb geen beschadigde items ontvangen, wat aangeeft dat er zorg wordt besteed aan het verzendproces.
Tot slot de klantenservice. Hoewel ik niet vaak contact hoefde op te nemen, werd ik de keren dat ik vragen had vriendelijk en redelijk snel geholpen. Dat maakt een groot verschil, vooral als je online bestelt en niet fysiek naar een winkel kunt gaan. Het geeft een gerust gevoel dat je ergens terecht kunt als er iets niet duidelijk is.
Al met al ben ik tevreden over mijn ervaringen met Voghion. Na zes aankopen kan ik zeggen dat het een betrouwbare webshop is met goede producten, een nette levering en behulpzame klantenservice. Ik zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een gevarieerd aanbod en een prettige online winkelervaring.

Antwoord van Voghion
Super goeie site je hebt er van alles…
Super goeie site je hebt er van alles wat je maar wilt!!

Antwoord van Voghion
Bestelling kwam sneller dan geschatte…
Bestelling kwam sneller dan geschatte verzending

Ik ben super blij met de bestelling
Ik ben super blij met de bestelling

Antwoord van Voghion
Alles is netjes binnengekomen geen…
Alles is netjes binnengekomen geen problemen mee gehad en goeie prijzen

Antwoord van Voghion
Top edelstalen kettingen voor weinig…
Top edelstalen kettingen voor weinig geld.

Antwoord van Voghion
Bestelling geannuleerd en geen geld terug
Ik heb een bestelling geannuleerd rond 18/19 januari ‘het duurt 3-15 dagen.’ Er zijn al 34 dagen voorbij en ik heb nog steeds niks ontvangen. Klantenservice levert helemaal niks op maakt niet uit hoevaak ik meld dat mijn geld nog steeds niet terug is.

Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering

Antwoord van Voghion
Kwaliteit is goed maar ook weer wordt…
Kwaliteit is goed maar ook weer wordt snel vies

Takes a long time
Takes a long time. For refunds you have to shop it and pay for the costs

Snelle levering 1 week
Snelle levering 1 week
Producten zoals op foto
Goede kwaliteit ven zeer verrast

Antwoord van Voghion
Ik had een broek besteld in het licht…
Ik had een broek besteld in het licht blauw en in de maat M vervolgens krijg ik een zwartte broek in kindermaat. Ik zou hier niet op bestellen mijn bestelling leek ook niet op de afbeelding echt een stel oplichters.