Voghion Reviews

12.131

4,5

Zojuist mooie sneakers binnen gekregen. Kwaliteit is erg goed, schoenen zien er zeer mooi uit. Snelle verzending ook. Ik kan dit iedereen aanraden.

Retourneren van produkten is echt niet te doen.Contact gelegd met klantenservice maar heeft ook niet geholpen omdat je steeds een andere persoon spreekt. 2x maal antwoord gekregen van medewerker dat... Toon meer

Is heel goed ben blij dat ik deze app heb snel goed alles goed ben heel blij maar echt heel blij is snel levering en goede kwaliteit en goedkoop ik ga altijd van daar kopen want ze zijn lief aardig e... Toon meer

Goede kwaliteit van het geleverde product het was alleen jammer dat ik ze heb moeten terugsturen voor een fout. De verzending was ook snel en levering ook. De klantenservice is ook goed ze reageren s... Toon meer

1. Online marktplaats

Voghion, the combination of Vogue and Fashion, is a cross-border e-commerce platform founded in the UK. Voghion offers an extensive selection of products across various categories, making it a go-to destination for all your shopping needs. From trendy clothes and accessories to high-tech electronics, beauty products, home and kitchen essentials, and practical autoparts, Voghion has something for everyone. Its user-friendly design allows shoppers to easily browse, compare, and purchase products with just a few taps on their smartphones.

Uitstekend

12K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(12.131)

5.772 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pakket

Twee artikelen netjes binnenkomen wel na drie weken mijn andere pakket is zoek en ze blijven maar zegge bij de douane daar ligt ie blijkbaar al anderhalve week?

27 januari 2026

Geachte klant,

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de problemen die zijn ontstaan ​​door de onduidelijkheid over de leveringsstatus. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw bestelling zo snel mogelijk te ontvangen en willen u graag helpen dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Om dit probleem verder te onderzoeken en de oplossing te versnellen, verzoeken wij u uw ordernummer of trackingnummer te sturen naar ons e-mailadres: customer@voghion.com, met als onderwerp "Klacht van Trustpilot.com". Ons team zal uw verzoek met voorrang behandelen en ernaar streven u zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld. We hopen u verder te kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Voghion

Oplichters

Oplichters, retouren komen zogenaamd niet aan dus naast dat ik het geld voor 2 broeken kwijt ben ook nog eens bijna 22 euro aan verzendkosten naar Duitsland. Alle chatbots gehad, gemaild etc. Halverwege wordt gewoon het gesprek beindigd. NIETS KOPEN OP DEZE SITE!!!
Ik heb vanmiddag een reactie gekregen dat ik een mail met klacht kon sturen naar klant@voghion (.com) helaas komt de mail weer terug, mailadres bestaat niet

24 januari 2026

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de problemen die u heeft ondervonden als gevolg van het verschil in bezorgstatus. Wij begrijpen het belang van een tijdige ontvangst van uw bestelling en willen u helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Om dit probleem verder te onderzoeken en de oplossing te bespoedigen, verzoeken wij u uw bestelnummer of trackingnummer naar ons speciale e-mailadres te sturen: klant@voghion.com en daarbij 'Klacht van Trustpilot.com' te vermelden. Ons team zal uw verzoek prioriteren en er hard aan werken om u tijdig een oplossing te bieden.

Bedankt voor uw begrip en geduld. Wij helpen u graag verder.
Voghion

Kleding

Mooie kleding

20 januari 2026

Hallo, bedankt voor uw vertrouwen in Voghion.

We zijn erg blij dat u klant bij ons bent geworden en ons positieve recensies hebt gegeven. We hopen onze klanten ook in de toekomst de beste winkelervaring te kunnen bieden.

goeie app

goeie app! producten zien er goed uit en geen dure verzend kosten!

19 januari 2026

Fijne dag!

Heel blij met bestelde goederen

17 januari 2026

Nogmaals bedankt voor uw liefde en steun!

Het is echt een gooie app hij geeft heel korting en hoor kwaliteit

Het is echt een gooie app hij geeft heel veel korting ik raad aan deze app

3 januari 2026

Fijne dag!

Ik vind de kwaliteit van de producten…

Ik vind de kwaliteit van de producten zeer goed. De beste site om uw producten op te kopen.

10 januari 2026

Heel goed en goede kleding

Heel goed en goede kleding

4 januari 2026

Top ervaring

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Voghion. De website is overzichtelijk en het aanbod is groot, met scherpe prijzen. Mijn bestelling werd sneller geleverd dan verwacht en was netjes verpakt. De kwaliteit van de producten was beter dan ik had verwacht voor deze prijs. Ook de klantenservice reageerde vriendelijk en duidelijk op mijn vraag. Zeker een aanrader, ik ga hier vaker bestellen!

3 oktober 2025

Altijd nog goed geweest

Altijd nog goed geweest

2 januari 2026

Nogmaals bedankt voor uw liefde en steun!

Goeie website goedkope spullen top…

Goeie website goedkope spullen top kwaliteir

30 december 2025

Nogmaals bedankt voor uw liefde en steun!

Zeer slechte ervaring met Voghion.

Zeer slechte ervaring met Voghion.
De klantenservice reageert extreem traag; je moet lang wachten voordat je überhaupt antwoord krijgt. Het retourbeleid is onduidelijk en erg omslachtig.

Daarnaast heb ik een product ontvangen dat niet overeenkomt met de omschrijving op de website en er ontbraken onderdelen, waardoor het product onbruikbaar is. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen, wordt het probleem niet netjes opgelost.

Ik raad bestellen bij Voghion af !

20 december 2025

Antwoord van Voghion

Hallo, het spijt ons zeer dat de kwaliteit of het materiaal van het product dat u heeft ontvangen niet aan uw verwachtingen voldeed. Voghion stelt strenge eisen aan de productkwaliteit en we zullen verkopers die deze normen overtreden streng bestraffen. Bewaar het product en stuur relevante foto's of video's mee. Neem vervolgens contact op met onze klantenservice voor een retourzending, omruiling of compensatie. Wij zetten ons in om uw wettelijke rechten te beschermen.

Als u tijdens het retourproces verzendkosten heeft moeten betalen, kunt u na ontvangst van het artikel contact opnemen met onze klantenservice om een ​​vergoeding voor de verzendkosten aan te vragen.

We zullen ons verzendproces herzien om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Neem gerust contact met ons op via customer@voghion.com en vermeld "Klacht van Trustpilot.com".

Teleurstellende ervaring retourneren

Teleurstellende ervaring. De schoenen vielen veel kleiner uit dan aangegeven en waren daardoor onbruikbaar. Ik ging ervan uit dat er een normaal retourbeleid geldt waarbij een product kan worden teruggestuurd. In plaats daarvan werd mij meegedeeld dat terugbetaling alleen mogelijk was na het vernietigen van de schoenen, met foto’s of een video als bewijs.
Wat dit extra frustrerend maakt, is dat de klantenservice niet meedacht en bij herhaald contact steeds hetzelfde standaardantwoord bleef herhalen. Een reguliere retourzending of andere redelijke oplossing werd niet aangeboden. Deze werkwijze wekt weinig vertrouwen en is niet klantgericht. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.

26 december 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht over het probleem met het ontvangen artikel. Onze excuses voor eventuele teleurstelling en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wij moedigen klanten aan om onbevredigende artikelen te vernietigen in ruil voor een terugbetaling. Dit is onderdeel van een beleid dat is ontworpen om het proces te stroomlijnen, waardoor directe terugbetalingen mogelijk zijn zonder dat de meeste artikelen hoeven te worden geretourneerd. Dit voorkomt ook doorverkoop.

Houd er rekening mee dat ons vernietigingsbeleid er over het algemeen op gericht is om onze klanten de kosten en moeite van het retourneren van defecte of verkeerde artikelen te besparen en dat het u nooit zal belemmeren om een ​​terugbetaling te ontvangen.

Als u verzendkosten maakt tijdens het retourproces, kunt u na het retourneren van het artikel contact opnemen met de klantenservice om een ​​vergoeding van de verzendkosten aan te vragen. Als het probleem te wijten is aan een productdefect, zal onze klantenservice de verzendkosten aan u vergoeden.

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar customer@voghion.com met een gedetailleerde beschrijving van het probleem, zodat u persoonlijk geholpen kunt worden. Vermeld daarbij "Klacht van Trustpilot.com". Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zullen we de zaak verder onderzoeken en ervoor zorgen dat uw terugbetaling snel wordt verwerkt, mits aan alle voorwaarden van ons terugbetalingsbeleid is voldaan.

Bedankt dat u dit probleem bij ons hebt aangekaart. We hopen snel van u te horen.

We zullen zo snel mogelijk een passende oplossing voor u vinden.

Bedankt voor uw begrip en steun! Met vriendelijke groet, Voghion

Producten wel goed. Klantenservice shit!

De producten zijn 6 van de 10 keer wel goed. De klantenservice shit! Lang wachten, 100 x hetzelfde vragen en uiteindelijk wordt er niks opgelost. Dus moment dat je moet retourneren dan is het echt een slecht bedrijf.

17 december 2025

Hallo,

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de onaangename winkelervaring.

Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang en we streven er continu naar om onze service te verbeteren. Mocht u hulp nodig hebben, stuur dan een e-mail naar customer@voghion.com met een gedetailleerde beschrijving van het probleem en uw ordernummer, en vermeld "Klacht van Trustpilot.com" in de onderwerpregel, zodat we u kunnen helpen het probleem op te lossen.

Met vriendelijke groet, Het Voghion-team

1 ster is eigenlijk nog te veel

1 ster is eigenlijk nog te veel. De klantenservice laat ernstig te wensen over. Mijn retourpakket is door PostNL onderzocht én officieel bevestigd als bezorgd, maar het bedrijf blijft volhouden dat er niets is ontvangen. Al één week probeer ik via de chat uit te leggen wat er is gebeurd en heb ik meerdere screenshots gedeeld van de bevestiging van PostNL. Toch blijft de klantenservice dezelfde standaardreactie herhalen: dat er geen retour binnen is.

Dit is niet alleen frustrerend, maar ook totaal niet klantvriendelijk. Er wordt niet meegedacht, er wordt niets uitgezocht en ik word telkens teruggestuurd naar dezelfde zinloze boodschap.

Daarnaast klopt de reactie op mijn review niet. Er wordt gedaan alsof er contact is geweest of alsof er iets wordt opgelost, maar dat is simpelweg niet waar. Er wordt niet gereageerd op mijn e-mails en de medewerkers in de chat sturen alleen een standaardbericht waarin staat dat er niets ontvangen is, zonder enige vorm van onderzoek of verantwoordelijkheid.

Als klant voel ik me niet serieus genomen en dit hele proces kost onnodig veel tijd en energie.

G20251110185543883000392/G20251110185543883000393/G20251110185543883000394

24 november 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat u tijdens het retourproces heeft ondervonden.

Het retourproces is tijdrovend. Uw terugbetaling wordt pas verwerkt nadat uw pakket in ons magazijn is aangekomen en het duurt 5 tot 15 werkdagen voordat het bedrag op uw rekening staat.

Als u verzendkosten heeft moeten betalen tijdens het retourproces, kunt u na ontvangst van het artikel contact opnemen met de klantenservice om een ​​vergoeding van de verzendkosten aan te vragen. Indien het probleem te wijten is aan een productdefect, zal onze klantenservice de verzendkosten aan u vergoeden.

Neem contact met ons op via customer@voghion.com en vermeld "Klacht van Trustpilot.com", zodat we u persoonlijk kunnen helpen en uw probleem kunnen oplossen.

Wij stellen uw tevredenheid zeer op prijs en hopen uw vertrouwen terug te winnen.

Dank u voor uw begrip en geduld.

Met vriendelijke groet, Voghion