Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Czas realizacji zamówienia był bardzo długi, koła zostały wysłane dopiero 7 dni od momentu złożenia zamówienia. Wielokrotnie kontaktowałam się ze sklepem telefonicznie, za każdym razem otrzymywałam z... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Słabo …nie polecam,zamówiłem 4opony z czego dwie doszły z kilkudniowym opóźnieniem a dwie pozostałe jeszcze nie doszły ..już mija prawie 2tyg. Tylko jedna pani z info była miła reszta olewa klient... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

kontakt z konsultantem , tragedia kłamią duża niewiedza , nie można nic się dowiedzieć o przesyłce raz mówią że kurier odebrał następnie że jest przygotowna i tak dale kłamstwa albo ignorancja , u was... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pomimo zróżnicowanych opinii, zaufałem Voida. Obsługa na najwyższym poziomie, gdyby nie handlowiec to kupiłbym felgi, które nie byłyby możliwe to zamontowania. Jedna z dostarczonych felg miała odprys... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bandenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Jesteśmy doświadczonym zespołem ludzi, których łączy pasja do motoryzacji. Od ponad 10 lat zbieramy doświadczenie na rynku oponiarskim, co pozwoliło nam zgromadzić kompleksową wiedzę. Dzięki temu jesteśmy w stanie zagwarantować profesjonalne doradztwo w zakupie opon, felg stalowych i aluminiowych.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Felgi zamówione 14 marca .Cas…

Felgi zamówione 14 marca .Cas realizacji wg.oferty do 5 dni. Po 11 dniach brak informacji o przesyłce. Dzwoniąc do firmy uzyskałem informacje że towar dotrze jutro. Po 24 godzinach ponownie zadzwoniłem aby uzyskać numer przesyłki i nazwę przewożnika , tym razem usłyszałem że przesyłka zaginęła w drodze do Polski. Jednego dnia jestem zapewniany o szybkiej dostawie , drugiego o braku towaru w kraju. Brak komunikacji z klientem i kłamstwa Pani na infolini. Ogólnie tragedia . Zamówiłem towar bez werfikacji opini.Ostrzegam przed tą firmą

25 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bezprecedensowa jakość

Kontaktowi, sprawni w działaniu, konkurencyjne ceny, doradztwo na najwyższym poziomie, jakby otworzyli swój Mcdonald to by wygryźli McDonalda

23 februari 2026

Zamówiłem opony

Zamówiłem opony, które wg firmy miały być z roku 2025, a dostarczono z roku 2023. Po mojej interwencji poproszono o wysłanie zdjęcia z danymi z DOT. Po moim wysłaniu kontakt z firmą zamarł. Nie polecam firmy, są nieuczciwi.

4 maart 2026

Odradzam ten sklep

Odradzam ten sklep. Po zakupie felg zadzwonili, że nie mają ich jednak , dopiero sprowadzą za 2-3 miesiące z Niemiec to można zaczekać. Nie wiem jak ze zwrotem kasy bo na wszelki wypadek wziąłem przez bank żeby nie czekać potem niewiadomo ile. Słaby kontakt. Słabe komentarze w pełni uzasadnione. Strata czasu.

9 maart 2026

Antwoord van Voida.pl

Zgadza się, kiedy brakuje towaru co jest rzeczą normalną (zwłaszcza kiedy wzór jest rozchwytywany) telefonujemy i rozmawiamy na temat realizacji zamówienia w przyszłości i sprowadzenia felg dla klienta. Czy to coś złego ? Jakbyśmy się nie starali to widać nie każdemu się dogodzi. Pozdrawiamy i życzymy samych udanych zakupów

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zwrot pieniędzy dopiero po sprawie sądowej

Felga przyszła zapakowana poprawnie i na czas. Problem niestety zaczął się gdy nastąpił zwrot. Pomimo otrzymania produktu w ciągu 2-3 dni na zwrot pieniędzy musiałem czekac 3 i pół miesiąca, bo tyle zajęło uzyskanie wyroku w sądzie. Nie pomogły ani wcześniejsze telefony, ani oficjalne pisma z wezwaniem do zapłaty.
Także wszystko OK, o ile macie 100% pewności, że nie trzeba będzie nic zwracać, albo lubicie takie sądowe zabawy.

3 maart 2026

Złożone zamówienie

Złożone zamówienie, okazało się że nie ma opon za które zapłaciłem. Padł wybór na inne, zależało mi na czasie więc zostałem zapewniony że 2-3 dni robocze i opony będą. Po 3 tygodniach napisałem mailowo rezygnację, dziwnym zbiegiem okoliczności po napisaniu rezygnacji zostały opony nadane tego samego dnia. Firma uważa że z ich strony wszystko jest dobrze, wręcz pretensje do klienta który zrobił zakupy za prawie 15 tysięcy. Ogólnie porażka, nikt nie chciał nawet słyszeć o oddaniu mi pieniędzy mimo że opóźnienia z winy firmy Voida. Wielokrotnie chciałem odstąpić od tego zakupu telefonicznie, ciągle powtarzanie żebym był cierpliwy mimo że zamówienie zamiast 2-3 dni trwało 3 tygodnie.
Firma nie potrafiła odpisać nawet na maila z rezygnacją oraz informacjami które były tam zawarte, mimo wielu moich rozmów telefonicznych w których o to prosiłem.
Przestrzegam przed zakupami jeśli ktoś nie chce mieć problemów.

30 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Złożyłem odstąpienie od umowy w dniu…

Złożyłem odstąpienie od umowy w dniu 30.01.2026 r. (zamówienie nr 96755 – 2x Kormoran Snow 225/45 R18 95 V XL).
Towar został zwrócony i odebrany przez sprzedawcę w dniu 05.02.2026 r.

Pomimo upływu ustawowego 14-dniowego terminu zwrot środków nie został dokonany. Kontaktowałem się telefonicznie 4–5 razy – każdorazowo otrzymywałem informację, że sprawa została przekazana do księgowości, jednak do dziś pieniądze nie zostały zwrócone.

Sytuacja wymagała wysłania przedsądowego wezwania do zapłaty.

Niestety nie polecam – brak terminowego zwrotu środków i brak realnej reakcji ze strony firmy.

30 januari 2026

Antwoord van Voida.pl

Zwrot towaru został przyjęty i zwrot został w tym przypadku wykonany dokładnie po 14 dniach. Zwykle staramy się wykonywać zwroty szybciej jednak z uwagi na okresowe większe natężenie pracy może trwać to dłużej jednak maksymalnie do 14 dni.

Beznadziejna obsługa -omijaj szerokim łukiem

Beznadziejna obsługa. Brak kompetencji. Okłamywanie klientów o wysłaniu przesyłki potwierdzone listami przewozowymi z firmy RABEN/GLS które pokazują kiedy wysłano towar. Brak wiarygodnych informacji o terminie dostawy. Oczekiwanie około tygodnia to standard w tej firmie. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM i potwierdzam wszystkie negatywne opinie są prawdziwe jeżeli nie chcesz tego doświadczyć omijaj tą firmę.

16 februari 2026

Antwoord van Voida.pl

Zamówił Pan u nas chwilę wcześniej opony Satoya. Zamówienie zrealizowane poprawnie terminowo. Drugie zamówienie rzeczywiście wg 3 dni roboczych powinno dotrzeć na 16 lutego zaś dotrze na 17 lutego. Za beznadziejną obsługę przepraszamy. Z wcześniejszego zamówienia nie otrzymaliśmy oceny ale kto by tam napisał miłe słowo. Lepiej wylać złość, przecież internet na wszystko pozwala a sklep ten zły ma brać na klatę.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.