Voordeel Reviews 18

1,7

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Het zijn oplichters NOOIT iets…

Het zijn oplichters NOOIT iets bestellen. Ik heb ze 1 ster gegeven om dit te kunnen schrijven. Zelf 1 ster verdienen ze niet. Begin mei 2024 een airfryer met 2 kolven besteld nogsteeds niks ontvangen. Al de gegevens hebben ze verwijderen.

16 juli 2024

OPLICHTERIJ

Een stelletje raszuivere OPLICHTERS. Bestelling geplaatst. Opeens niets meer terug te vinden. Totaal geen reactie op je vragen. Wat een rottige figuren herbergt deze aardbol toch. Ga toch gewoon werken voor je geld. Hoe denken jullie dat jullie slachtoffers het geld bij elkaar hebben gekregen om een bestelling bij jullie te plaatsen.

19 juni 2024

Ik denk Trustpilot werken met det…

Ik denk Trustpilot werken met det voordeel samen om de mensen te oplichting.det is tweede keer ik koop what van het selfde bedrijf en komen niets. Waar is mijn printer en waar is mijn snel koken pan ik ga naar de politie om aangevat doen dat is niet normaal meer.

28 april 2024

K......t bedrijf

Ik heb op 29 feb. Sketchers besteld en nog steeds niks binnen. Gaat me niet zo zeer dat ik betaald heb maar dat ze uit de lucht gaan ik blijf ze lastig vallen tot ik me betaalde bedrag terug heb ook al krijg ik geen reactie ik ben klant en wil klantvriendelijk behandeld worden. Lieve mensen let ook op dat je geen sms krijgt over douane recht betalen ik heb er niet in getrapt anders hadden ze nu mijn rekening leeggehaald.

23 april 2024

Niet tevredene gordijnen besteld die al…

Niet tevredene gordijnen besteld die al laat binnen kwamen bericht kreeg ik korting
Komt mijn bestelling binnen zijn het er maar 2 plaats van 4 wil nu terug sturen maar dat gaat beetje lastig als ik een incomplete bestelling binnen heb gehad waar niet van plan ben om voor te betalen

12 augustus 2022

6 weken geleden gootsteenrekken?????

6 weken geleden. 2 gootsteenrekken besteld 1+1 gratis.
Krijg ik na 6 weken.
Vierkant pakketje van ong. 15cm. Bij 15cm. Ijzer raar dingetje. Weet niet wat het voorsteld.
Met hetzelfde zendingsnr. Als de gootsteenrekken.
Nooit iets hier bestellen.
Zijn oplichters. Geven niet duidelijk aan dat het uit het buitenland komt.
Anders had ik het nooit gedaan.

11 januari 2021

Oneerlijk, onbetrouwbaar en waardeloos service

Oneerlijk en waardeloos, leveren orders heel laat en ook heel anders dan wat op website aangeboden is. Ik heb DroogRek besteld en kreeg i.p.v. een speelgoed voor kinderen!!!!.
Om je geld terug te krijgen moet jezelf de post kosten betalen wat vaak bijna gelijk is aan de koopprijs van je bestelt hebt.
Kortom onbetrouwbaar , nooit bij hun bestellen.

24 december 2020

Koop hier nooit iets

Koop hier nooit iets, het wordt via china geleverd, dus lange levertijden, klopt het niet dan terug sturen naar China op jouw kosten en dan maar hopen dat je je centjes terug krijgt.

Ik had 2 hoek lampen besteld, 1 plus 1 free, 3 weken later valt er een pakketje in de bus, een afgeknipt stukje led strip plus een losse stekker, ik kan het terug sturen naar China op mijn kosten, moet met track&trace. Kost minimaal 11 euro, en dan maar hopen dat men de 32 euro terug stort.

Koop nooit iets hier beste mensen!!

23 december 2020

Slechte kwaliteit producten, geen contact

Dropshop. Haartrimmers na ruim 2 maanden pas geleverd. Slechte kwaliteit producten voor de hoofdprijs. Geen retourformulier bij producten en geen contact met het bedrijf te krijgen. Ondanks dat op de website staat dat er contact opgenomen kan worden ivm retouren geen reactie op mails of instagram berichten. Site is inmiddels uit de lucht.

31 augustus 2020

opgelicht?

Bestelling Deluxe bankhoezen geplaatst én betaald 26 april. Aangekondigde levertermijn 14 tot 21 dagen.
Vandaag, bijna 7 weken later nog steeds niets ontvangen.
Track en trace is niet meer toegankelijk. (Er is geen link meer waar mailadres en bestelnummer kunnen ingevuld worden). Geen opvolging mogelijk.
Ik vrees dat ik opgelicht ben.

5 juni 2020