Vorderly Reviews

10.881
TrustScore 3 uit 5

2,9

Mijn minderjarige zoon wilde een abb opzeggen van DAZN. Via Google gezocht hoe hij dat moest doen en zonder dat hij het wist had hij een opdracht gegeven aan termination experts en werden wij verrast... Toon meer

Mijn zoon van 19 wilde zijn abonnement op de postcodeloterij en vriendenloterij opzeggen. Via Google per ongeluk op hun pagina terecht gekomen, hij dacht dat hij direct naar de juiste pagina was doorg... Toon meer

Wat een service en begripvol site.Ik had per ongeluk op hun site gedrukt Want ik wou het namelijk zelf opzeggen, ik had hun een mail gestuurd. Super aardig en meteen alles en snel opgelost Bedank... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

11K reviews

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(10.881)

977 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik mocht 54 euro betalen (voor niets)

Ik mocht 54 euro betalen, maar er is NIETS voor geregeld... de PC loterij loopt gewoon door. In September 2025 gedaan, eerste communicatie leek te kloppen, tot afschrijvingen gewoon door bleken te gaan. Steeds vagere verhalen, tot ze mijn "order" niet meer konden vinden... afschuiven, en oplichten! daar zijn ze expert in! Dus zelf doen, en op tijd reviews lezen ;-(

9 juni 2026

Het zijn oplichters trap er niet in.

Het zijn oplichters trap er niet in.
Ze zouden Prime opzeggen ik moest 32,00 betalen en incassokosten 22.50.
Maar uiteindelijk heeft mijn zoon destijds Prime opgezegd en niet hun.
Termination Experts hebben gewoon het geld in hun zak gestoken walgelijk.

31 augustus 2025

Walgelijke organisatie.

Walgelijke organisatie.

Ze scammen je waar je bij staat! Je betaald voor het opzeggen van een account wat je net zo goed zelf kan doen. Ik wou new faith network afzeggen en kwam bij hun terecht. Helaas. Uiteindelijk een poos later, nadat ik de verplichte kosten betaald heb aan hun, kom ik er ook nog eens achter dat mijn account helemáál niet is opgezegd. Lekker dan.

23 december 2025

Wat een foute organisatie!

Wat een foute organisatie!
Forse kosten voor één brief ivm afzeggen postcode loterij.

Vervolg... alles loopt gewoon door... allerlei mails, flauwe smoezen.... bizar

Pure oplichterij... frustrerend!!!!

11 maart 2026

Onbetrouwbaar

Mijn minderjarige zoon van 13 jaar heeft per ongeluk gebruikgemaakt van uw dienstverlening om een abonnement op te zeggen. Ondanks het feit dat het hier een minderjarige betreft, zijn wij vervolgens gedurende een periode van vijf maanden genoodzaakt geweest om minimaal zes schriftelijke correspondenties te voeren om de situatie recht te zetten.
Wat ik bijzonder zorgwekkend acht, is dat mijn zoon in deze periode meerdere sms‑berichten van uw organisatie heeft ontvangen, terwijl de door u in rekening gebrachte kosten ondertussen opliepen tot enkele honderden euro’s. Dit acht ik niet alleen onzorgvuldig, maar ook onacceptabel gezien de leeftijd van mijn zoon.
Daarnaast waren de reacties die wij van Termination Expert ontvingen inhoudelijk en qua toon volstrekt onbevredigend en niet passend bij een professionele dienstverlener.

19 februari 2026

Beste klant,
Bedankt dat u contact met ons opneemt. We staan klaar om u te helpen, maar hebben nog wat extra gegevens van u nodig.
Zou u ons uw order- of klantnummer willen toesturen per e-mail? Dan zorgen we dat u snel geholpen wordt. reviews@terminationexperts.com

Oplichters

Oplichters
Proberen op allerlei manieren mensen geld te laten betalen voor zogenaamde opzegbrieven. Terwijl we zelf ons abonnement opgezegd hebben bij cleanprofs. Blijven brieven sturen en dreigen met incassobureau wat ook van TE is
Trap er niet in

12 juli 2025

Antwoord van Vorderly

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.
Bij TerminationExperts hechten we veel waarde aan transparante communicatie en een goede klantervaring. We willen graag beter begrijpen wat er precies is misgegaan, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.
We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen via reviews@terminationexperts.com. We staan klaar om met u mee te denken en dit zorgvuldig op te pakken.

Als je aanmeld sta je meteen vast , slechte service

Als je aanmeld sta je meteen vast , staat niet duidelijk bij dat je meereed vast zit en moet betalen.

Je betaald omdat het moet , gaat je lidmaatschap niet weg

2 mei 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw bericht. We hebben de situatie bekeken en u inmiddels per e-mail een oplossing voorgesteld.
We behandelen dit met prioriteit en blijven ons best doen om het snel voor u op te lossen.
Vragen? U mag ons altijd even een berichtje sturen.

Niet op in gaan zijn een stel…

Niet op in gaan zijn een stel oplichters sturen maar mailtjes en brieven maar ze doen niets wees gewaarschuwd

28 januari 2026

Beste klant,
Bedankt voor uw bericht. We hebben uw situatie onderzocht en hebben u inmiddels een e-mail gestuurd met een mogelijke oplossing. Dit heeft onze hoogste prioriteit en we doen ons best om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard

Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard.
Mij een brief sturen dat zij voor mij de postcodeloterij opgezegd hebben,terwijl ik al ander half jaar geen lid ben en trouwens ik had het heus zelf als het zou moeten. Daarvoor heb ik geen bedrijf nodig. Na een bezwaar ingediend te hebben krijg je niets meer te horen en dan vervolgens naar Gerechtsbode doorsturen met verhoging. Welk bedrijf reageert op mails alleen om 7:00 u in de ochtend en constant als een bandje herhalen wat zij willen zonder te lezen wat ik schrijf. Ik heb een bezwaar ingediend, een mail ontvangen dat ze mijn bezwaar ontvangen hebben en vervolgens radio stilte. Na 1 maand sturen ze het door naar Gerechtsbode met verhoging. Ook Gerechtsbode reageert niet. Hele bedrijf is een oplichterij. Mensen wees gewaarschuwd. TE media komt jullie kant op en eveneens politie. Hoe kunnen jullie zoveel mensen dupe laten worden?
MENSEN DIT IS OPLICHTERIJ!!!

19 juli 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw bericht. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen, maar we kunnen uw gegevens helaas niet terugvinden. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw order- of klantgegevens? Dan kunnen we direct aan de slag om een passende oplossing te bieden. reviews@terminationexperts.com
We horen graag van u!

Oplichting

Mijn dochter heeft in Mei al opgezegd en er word nog steeds geld afgeschreven van Storytel.
Na vele mails word er niet gereageerd.

PAS OP DIT ZIJN OPLICHTERS😡😡😡😡😡

20 januari 2026

Bitte antworten Sie abwechselnd:
Sehr geehrter Kunde,
vielen Dank für Ihre Nachricht. Wir möchten Ihr Anliegen schnellstmöglich bearbeiten, können Ihre Daten jedoch leider nicht finden. Könnten Sie uns bitte eine E-Mail mit Ihrer Bestell- oder Kundeninformation senden? Dann können wir uns umgehend um eine passende Lösung kümmern. reviews@terminationexperts.com
Wir freuen uns auf Ihre Nachricht!

Ze doen helemaal niks sturen alleen de…

Ze doen helemaal niks sturen alleen de rekening vieze oplichters!!!

25 september 2025

Antwoord van Vorderly

Helaas zijn ze geen 1 ster waard ik…

Helaas zijn ze geen 1 ster waard ik word al een half jaar gestalkt door hun met e-mails en als ik m’n gegevens niet achter laat dat het naar de deurwaarder zou gaan. En maar dreigen maar ik zwicht niet meer heb al meer dan 150 betaald aan hun voor niks door hun dreigementen ik heb nooit een abo bij hun gevraagd om op te zeggen en ik zie dat ze vandaag weer komen met incasso. Mensen dit incasso is van hun zelf dus laat je niet misleiden de laatste brief die ik kreeg kwam uit Parijs en dan weer uit Amsterdam en dan weer uit Dordrecht en als je ze opzoekt op KVK kom je bij een woonhuis uit. Ik heb ze al gemeld bij juridisch loket en mijn begeleider zegt niet meer in trappen en geen cent over maken ik kreeg ook het advies om ook de mails niet meer te beantwoorden. Zouden jullie kunnen stoppen met stalken nu a.u.b. anders ga ik ook aangifte doen

26 juni 2025

Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op

Ze zijn geen ster waard hun zijn shit…

Ze zijn geen ster waard hun zijn shit en dan krijg je later pas een rekening heb t betaald dus stik a.u.b. in t geld k wens ze lekker dat ze eindigen zonder ene cent en de zaak word gesloten is er een probleem mogen ze naar me huis komen en t zeggen 😉

19 december 2025

Vervolg op: corrupt en onacceptabel van 14 oktober

Nadat ik mijn ervaring had gedeeld op 14 oktober 2025 kreeg ik snel een mail van TerminationExperts. Zie hieronder. Ze geven aan het geld terug te storten maar ook dat doen ze niet.... Echt corrupt en onacceptabel dus...

Dit ticket is namens u gemaakt.

Om bijkomende opmerkingen toe te voegen, beantwoordt u deze e-mail.

Best klant,

Dank u wel voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dat is uiteraard niet wat wij nastreven, en we begrijpen dat dit voor u teleurstellend moet zijn geweest.

Naar aanleiding van uw feedback willen wij u graag tegemoetkomen. We zijn bereid het volledige bedrag te crediteren mits u hiermee akkoord gaat. Laat ons gerust weten of u hier gebruik van wilt maken, dan zorgen wij dat dit in orde komt.

We hopen dat deze oplossing bijdraagt aan het herstellen van uw vertrouwen in onze organisatie. Mocht u op basis hiervan bereid zijn uw beoordeling aan te passen, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

We horen graag van u.

S.
Support TerminationExperts.com
Termination Experts

19 december 2025

Beste klant,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen ons te schrijven.
We hebben inmiddels naar uw situatie gekeken en u per e-mail een oplossing gestuurd.
We nemen dit serieus en doen er alles aan om dit netjes af te handelen.
Aarzel niet om contact op te nemen als er nog iets speelt.

Oplichterij

Oplichterij, je krijgt opeens een e-mail dat je moet betalen en vervolgens sturen ze een opzegging maar word er niets opgezegd. Dus je betaald als het ware voor niks. Ik zou niemand aanraden gebruik te maken van hun service

24 november 2025

Misleid en oplichter Site

Volledige oplichters!
Ik zocht alleen hoe ik NLZIET kon opzeggen en kwam per ongeluk op hun website terecht. Het leek alsof ik simpelweg een formulier invulde voor informatie of hulp. Nergens werd duidelijk aangegeven dat dit een betaalde dienst was.

Zonder dat ik het doorhad, werd er direct €32 van mij afgeschreven. Later kreeg ik brieven waarin ze dreigen met een bedrag van €72 en zelfs met het inschakelen van een incassobureau.

Dit voelt extreem misleidend en onduidelijk. Ik heb nooit bewust een overeenkomst afgesloten of ingestemd met zulke kosten. De website is zo opgezet dat je denkt dat je met de officiële dienst te maken hebt, terwijl dat niet zo

16 december 2025

Beste klant,
Fijn dat u contact met ons opneemt. We willen u graag zo snel mogelijk helpen, maar we hebben nog wat gegevens van u nodig.
Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw ordernummer of klantgegevens? Dan gaan we er direct voor u mee aan de slag. reviews@terminationexperts.com
Dank u wel alvast – we staan voor u klaar!

Het is werkelijk bizar!

Het is werkelijk bizar dat TE hier maar doorgaat met reacties dat ze het zo graag willen oplossen voor hun cliënten (lees: gedupeerden). Ze lossen helemaal níets op en dat is ook helemaal niet hun bedoeling. Inmiddels is TE door verschillende instanties zoals de Consumentenbond dusdanig onder druk gezet dat ze hun website eindelijk, na jaren, naar behoren hebben aangepast. Veel nieuwe cliënten zal TE niet meer hebben nu wel duidelijk is dat je bestelt met betaalverplichting. Neemt niet weg dat vele duizenden misleide gedupeerden uit het verleden gedurende lange tijd geïntimideerd zijn met aanmaningen waarin gedreigd werd met juridische stappen en nog verder oplopende kosten als er niet betaald werd. Notabene vaak mensen die minder assertief zijn en het geld nauwelijks kunnen missen. Aan deze mensen heeft dit bedrijf zich jarenlang verrijkt. Veel van deze mensen met een kleine beurs hebben er slapeloze nachten van gehad of hebben het nog! Hoewel hun website nu is aangepast, gaat TE namelijk wèl door met intimideren van de gedupeerden van ervoor. Het gaat weliswaar om relatief kleine bedragen maar door het enorme aantal gedupeerden heeft dit bedrijf heel veel geld verdiend. Het is hoogste tijd dat dit bedrijf stopt met versturen van aanmaningen en al die gedupeerden gaat terugbetalen! Bij de Consumentenbond kun je je melden als je je geld wilt terugvorderen.

17 december
En weer vraagt TE mij om contact op te nemen en mijn zaak voor te leggen omdat zij het probleem zo graag voor me willen oplossen. Beste mensen van TE en de Gerechtsbode, dát heb ik werkelijk al tientallen keren gedaan zonder enig resultaat. De aanmaningen met intimiderende teksten blijven komen. De laatste van jullie incassobureau met het dreigement dat het aan de juridische afdeling zou worden voorgelegd als ik niet alsnog voor een bepaalde datum zou betalen of zou reageren want anders zouden de kosten nog veel verder oplopen. Maar beste mensen jullie hebben al tientallen mails en brieven van mij mèt uitleg gekregen met de reden waarom ik vind dat ik geen betalingsverplichting heb. Kennelijk is jullie eigen dossieropbouw niet goed op orde. Of heeft dat geen zin omdat het loze dreigementen zijn in de hoop dat je uit angst voor nog meer kosten toch maar betaalt? Ik vrees het laatste!
Beste mensen jullie hebben nu onder druk van de Consumentenbond jullie website zo aangepast dat de misleiding is gestopt en dat zie je nu ook aan het dalende aantal klachten. Hou nu echter ook op met het sturen van aanmaningen naar de in het verleden misleide gedupeerden. Stop daarmee!

10 december 2025

let op

let op! oplichters!

9 december 2025

Beste klant,
Dank u wel alvast – we staan voor u klaar!

OPLICHTERS!

Dit bedrijf benaderd om 2 abonnementen stop te zetten. Dit is een soort van gebeurt, 1 abonnement was meteen opgezegd en het andere heeft nog weken geduurd. Het is zelfs zo erg dat ik wel 9 keer contact heb moeten zoeken met dit bedrijf.

Nu krijg ik herhaaldelijk aanmaningen, ik heb al 2 keer betaald! 1 keer 32 euro en 1 keer 55 euro. Nu krijg ik vanochtend WEER een mail voor 72 euro. Ik dacht het mooi niet!

Er is geen tot weinig contact met dit bedrijf te leggen, niet telefonisch bereikbaar. Dan stuur ik nog liever bedrijven zelf een opzeggingsbrief.

8 december 2025

Antwoord van Vorderly

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening.
We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om uw situatie beter te begrijpen. We nodigen u van harte uit om op die e-mail te reageren, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.
Bij TerminationExperts streven we ernaar om iedere klant zo goed mogelijk te ondersteunen en nemen we signalen zoals die van u serieus.

Onbetrouwbaar en misleidend bedrijf

Dit is de allereerste keer dat ik de moeite neem om een review te schrijven over een bedrijf ik enorm negatieve ervaringen heb. Inmiddels hebben zij hun website aangepast, maar tot voorheen hebben zij consumenten misleid met hun opzegbrieven die -naar pas achteraf bleek- geld kosten. De Consumentenbond heeft hier onderzoek naar gedaan, op hun website staat uitgebreid omschreven welke wettelijke verplichtingen deze website heeft geschonden. Wat ik schandalig vind, is dat ze ondanks alle klachten voet bij stuk houden en weigeren mij terug te betalen. Mijn e-mails -die ik al ruim 1 jaar geleden ben begonnen te verzenden, waaronder een schriftelijke ontbinding van mijn overeenkomst met hen (!)- beantwoorden ze snel, maar ze houden me aan het lijntje door te vragen naar een ordernummer omdat mijn naam zogenaamd niet bekend bij hen is. Dit ondanks het gegeven dat ik een bankafschrift aan hen heb overlegd waaruit ondubbelzinnig duidelijk blijkt dat ik de betaling van €32 aan hen heb gedaan en waar nota bene een ordernummer in vermeld staat. Ongelooflijk. Hoewel het bedrag van €32 de moeite absoluut niet waard is, is dit een enorme principekwestie voor mij en zal ik net zo lang doorgaan als nodig. Onwijs jammer dat het bedrijf zo het hoofd in het zand steekt. Jullie hebben genoeg mensen misleid en genoeg geld verdiend over de rug van die misleide mensen. Beter nu je leven en ga je geld op een eerlijke manier verdienen, maar zorg er allereerst voor dat je alle gedupeerden terugbetaalt en zeker de gedupeerden die zich reeds (een jaar geleden) bij je hebben gemeld.

Dat ze zo netjes reageren op alle negatieve feedback hier is zeer illustratief voor hoe ze gedupeerden bezig houden en voor de gek blijven houden. Wees gewaarschuwd, trap er niet in.

6 december 2025