Bedrijfsgegevens

1. Glazenwasser

Geschreven door het bedrijf

Hos vores vinduespudser får du altid 3 ting: Pålidelighed & smilende service 😎 Miljø rigtige produkter🏡 100% tilfredsheds garanti👍

4,0

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega høj kvalitet

Jeg synes, Vores vinduespudser gør det rigtig godt, pæne resultater og effektiv, rigtig flink at hilse på og tage en bette snak med, han har en fed energi og altid et godt humør.

Jeg synes han er super grundig samt effektiv.

24 november 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne vinduespudser!

Vi har haft en ekstremt dårlig oplevelse med denne vinduespudser, som har forårsaget to skader på vores bil i indkørslen med sine slanger. Først nægtede han at tage ansvar for begge skader, men gik kun med til at anerkende den ene – og kun for at undgå at involvere sin forsikring, fordi hans selvrisiko åbenbart er for høj.

Da vi forsøgte at finde en løsning, blev han umulig at samarbejde med og stillede urimelige krav: Hvis vi ville have bilen lavet, skulle vi køre langt væk til et værksted, han valgte, i stedet for at lade os bruge et lokalt værksted.

Vi står nu med en bil, der stadig ikke er repareret, og kun videoovervågning af én af skaderne, fordi vi desværre ikke havde kamera opsat, da han lavede den første skade.

Det her er IKKE en professionel eller ansvarlig service. Vi kan kun advare andre om at holde sig langt væk!

20 april 2025
Review zonder uitnodiging
Logo Vores vinduespudser

Antwoord van Vores vinduespudser

Hej louise og Mark

Jeg er ikke sikker på jeg forstår jeres side af historien.
- men her er hvordan sagen er forgået.

Jeg pudser jeres vinduer d.31/1-2025, kort efter bliver jeg ringet op, om jeg lige vil komme tilbage - for der er noget I vil snakke om.

Her bliver jeg præsenteret for 2 skader på jeres bil.
Efter jeres udsagn har jeg lavet en rids foran på jeres bil - i det slangen kort kommer opad jeres bil- , da jeg er ude hos jer kort forinden, og en større skramme på bagenden af jeres bil ( Hvilket jeg er ret uforstående overfor, at I ikke har kontaktet mig omkring tidligere, hvis det havde været tilfældet)

Vi går til forsikringen med sagen, som anerkender den ene skade, og afviser den anden skade - som jeg også gjorde på stedet, da den var uforligelig med noget min slange vil kunne have lavet, hvis det var tilfældet den havde strejfet bilen.

I mellemtiden forslår jeg, at vi finder en løsning uden om forsikringen, idet skadens omkostninger formentligt vil være lavere end min selvrisiko(hvilket den også bliver vurderet til og være). Jeg forslår derfor 6 måneders gratis vinduespudsning, eller et mindre kontant beløb svarende skaden, da det trods alt er en ældre bil, med en del mærker i lakken mere synlige end en rids. Således alle partere vil få mere ud af det.

Skaden bliver vurderet 2500 på værksted, dette vil I ikke gå med til, I vil have 3500 fordi min selvrisiko er på 5000 (hvilket jeg er uforstående for hvad har med sagen at gøre?)

I fastholder de 3500,- og siger vil kan lukke den her med de 3500, samt god tro - og hvis jeg ikke går med til det, vil i lave en dårlig anmeldelse på mit firma.
Dette forsætter Marc at flere omgange at ringe mig op omkring, hvilket i den grad begynder tangere hen imod afpresning - som er ulovligt.

Jeg finder et værksted som ligger 25-30 minutter væk, og som jeg kan stå inde for. (hvilket jeg ikke vil mene er en urimelig afstand) specielt ikke, hvis man har en bil man gerne vil have lavet.

laver en aftale for jer med i kan aflevere den på mit værksted. men det vil i ikke. I bliver ved med at snakke udenom, og benævne de 3500 I vil have kontant.

I nævner lov og ret mod frit værksteds valg - som jeg påpeger man ikke ret til, når sagen er afsluttet fra forsikringens side.

Jeg rådføre mig med en advokat, som giver mig medhold i, at jeg er ved min fulde ret til at fastholde min ret til at vælge værksted.
Dette informere jeg jer om, herefter høre jeg ikke mere fra jer.

I er stadig mere end velkommen til og køre ud og få lavet ridsen ved den pågældende mekanikker, et tilbud der stadig er gældende.

Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg efter afpresning og megen snakken frem og tilbage, ikke bøjer mig for meget i forhold til mine rettigheder som selvstændig.

Jeg har dags dato kontaktet advokat iht. Injurier/ afpresning.

Alt jeg skriver ovenfor kan dokumenteres med optagede tlf. samtaler, beskeder, samt dokumenter fra forsikringen (billeder, video mm.)

Mvh Michael
Vores vinduespudser

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vinduespudsning

Det er super godt , om vi er hjemme eller ej bliver det gjort godt.mennæsye gang bliver den sidste , for denne gang, da vi skal genhuses fra 1/4 og er halvt år frem , men kommer tilbage
Venligst Berit Østrup

29 januari 2025

Lees meer over geverifieerde reviews.