Kwamen op vrijdag langs voor een lekkage plek. In totaal 5 minuten bezig geweest en bestempeld als oude lekkage. Interessant, want het plafond is een half jaar geleden gerenoveerd en de plek zat er ni... Toon meer
Wij hadden een gaslek. Liander heeft alles gecontroleerd en zegt erbij. Er moet een nieuwe gasleiding komen. Wij bellen Vosse voor een offerte. Komt er een ingehuurd bedrijf en doet alles wat Liander... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vosse Heemstede al meer dan 80 jaar een begrip in de regio op het gebied van CV ketels ,aanleg en service. Badkamers en sanitair een allround Loodgieter
Kerklaan 9, 2101 HK, Heemstede, Nederland
- vosse.nl
Heb 2 jaar geleden mijn badkamer laten…
Heb 2 jaar geleden mijn badkamer laten renoveren, en waar je toch vaak bij andere, goedkopere, firma's klachten hoort achteraf over lekkages e.d. Hier alles prima afgewerkt geen enkele klacht achteraf. En dat is niet altijd het geval. Ze mogen het zó weer doen, eventueel.
Annulering is zogenaamd niet aangekomen: €156 voorrijkosten
Zeer kwalijke zaak dit. We kregen een kostenplaatje per email. Toen diréct aangegeven per email dat we €95 voorrijkosten en minimaal €95 per uur veel te duur vonden en dus de afspraak wilden annuleren. Week later: loodgieter voor de deur.
Aangegeven dat we geannuleerd hadden, maar wat we ook doen (bewijs van email, screenshots van onze hele uitgaande emailbox) Vosse beweert bij hoog en laag geen annulering te hebben ontvangen. Ik geloof best dat ze (misschien?) niks hebben ontvangen maar wij hebben het wel degelijk gestuurd.
Gevolg: een rekening van €156 voorrijkosten. Doe normaal!!! Wat zijn dit voor kosten? Waar betaal je nog zoveel voor een paar kilometers?
Bluffen over factuur met vriendje deurwaarder achter de hand
Wat een slecht bedrijf, willen niet tot excuses of middelen van de factuur overgaan, nee gaan direct bluffen met hun vriendje de deurwaarder, even verder op in de straat. Schrijven uren die niet gewerkt zijn, geven ook geen fijne vervolgadviezen en lieten ons achter met een onopgeloste klacht. Ook gesjoemeld met kilometers en ook nog in aparte tariefgroepen. Is geen wijs uit de factuur te worden. Agressieve benadering wanneer je in gesprek wilt over de factuur. Dus NIET DOEN DIT BEDRIJF!!!
Dit zijn oplichters.
Dit zijn oplichters.
Sturen rekening die nergens opslaan
Kosten worden hoog opgevoerd
Materialen krankzinnig duur
Planning rammelt en voor de materialen rekent Vosse exorbitante prijzen. Gemiddeld 2,5 (!) maal de prijzen van DHZ winkels.
Naar hun zeggen 'De materialen zijn bruto ex BTW zoals wij dit al jaren doen en mogen doen'.
Het predikaat 'oplichters' past Vosse wel.
Wat een prutser van een electricien
Wat een prutser van een electricien. Ik woon in een 55+ appartement en liet een nieuwe keuken installeren waarbij de aanluitingen gemaakt moeten worden.
Dacht de electricien dat er stroom in de gezamenlijk hal bij mij werd afgetapt. Gevolg dat het stopcontact in de gang niet meer werkte en dus gerepareerd moest worden. Prijs 180 euro. Er werd niets verrekend. En dan ook nog 500 euro rekenen voor arbeid en reiskosten!
Ik voel me behoorlijk opgelicht😤😤😤😤
Triest
Dit bedrijf neemt het niet zo nauw met de waarheid. De orderbon werd naderhand flink aangepast
1st monteur was 20min aanwezig , probleem niet opgelost !, 2de monteur eveneens zo'n 20 min.
probleem nog steeds niet opgelost. Wel een factuur voor 3 uur werk totaal kosten Euro 422,17
Vosse was totaal niet geïnteresseerd om het probleem op te lossen, Zelfs na het betalen van
2uur werktijd, materiaal en voorrijkosten. Kortom, niet echt een aanrader ...Triest dat dit soort
bedrijven nog bestaan.
Oplichters
Oplichters.
Hebben bij mij een dakgoot gerepareerd met een spul dat €10 heeft gekost en hebben een uurloon van €415 gevraagd met de mededeling dat het om 2 klussers gaat.
Onprofessionele dame achter de telefoon
Een en al onprofessionele MISCOMMUNICATIE, ze stuurde een loodgieter die ik niet nodig had, daarvoor werd 140,92 euro verrekend. De loodgieter had een bericht gekregen, van douche en lekkage, lekker vaag dus, kan je alle kanten mee uit, maar niet die kant waar ik om gevraagd had. Ook de TOON toen ik via email verhaal maakte, was super onprofessioneel. kortom: NIET DOEN!!
Te hoge rekening
Bedrijf Vosse zegt aan de telefoon dat de kosten maximaal €195 zullen zijn. Vervolgens komt de loodgieter van Buunk (onderaannemer). 2 koppen koffie, de freesmachine aan en binnen een halfuurtje verstopping opgelost. Perfect. Daarna een factuur van €236. ???. Vosse zegt dat de loodgieter anderhalf uur bezig is geweest. Dat is aantoonbaar onjuist. Kortom, eens maar nooit meer Vosse. Geen aanrader.
Knoeiwerk
Werkelijk onvoorstelbaar klantonvriendelijk dat bedrijf van Vosse. een jaar geleden kleine lekkage aan wastafel gerepareerd voor een fantastisch bedrag. Nu doet dezelfde lekkage op dezelfde plek zich weer voor. dus contact opgenomen en mijn probleem gemeld bij een dame die na lang stilzwijgen begon over een heel andere door Vosse uitgevoerde reparatie. deze dame had kennelijk geen idee waar het over ging. toen ik haar tenslotte aan het verstand had gebracht dat het ging om een simpele lekkage die door Vosse totaal onvoldoende is 'opgelost', begon ze meteen op te sommen wat het nu allemaal weer ging kosten. Ze meldde meteen dat er geen garantie op reparatie is. alleen als je binnen een maand je klacht meldt, is er misschien, misschien kans op enige 'coulance'. Ze nemen dus geen enkele verantwoordelijkheid voor hun knoeiwerk. Nooit mee in zee gaan, het zijn knoeiers tot en met.
Jaap Faber
Heemstede
Een luid advies om nooit met dit…
Een luid advies om nooit met dit bedrijf in zee te gaan.
Na een eerste reparatie van het toilet bleek daags na de reparatie het toilet nog hetzelfde mankement te hebben. Na 10 dagen ziet de 2e moneur vervolgens dat er verzuimd is de flotter goed af te stellen en na afstelling (2 minuten werk) geen klachten meer. De 1e monteur had na vervanging van onderdelen verzuimd het mechaniek goed af te stellen.
Toch 2x een rekening versturen. Schande!
Vervolgens reageert het bedrijf Vosse zeer onbehoorlijk en weigert normaal op vragen te antwoorden. Zeer verwerpelijk!
Doe geen zaken met deze oplichters
Ga nooit met de Installatiebedrijf Vosse uit Heemstede in zee! Ik had een afspraak voor reparatie aan en jaarlijks onderhoud van mijn boiler. Beide zaken zouden gedaan worden in 1 afspraak. De monteur van Vosse was op de dag van de afspraak echter ziek. Kan gebeuren. Vervolgens werden er twee afspraken ingepland. 1 voor de reparatie en 1 voor het onderhoud. Op zich geen probleem maar de extra kosten (150 Euro!) voor twee maal de voorrijkosten e.d. zijn op mij (de klant) verhaald. Overleg hierover was niet mogelijk. Doe jezelf een plezier en ga naar een andere installateur op zoek.
Onbehoorlijke materiaalprijzen
Goedendag,
Mijn advies is om vooraf duidelijke prijzen af te spreken met Installatiebedrijf Vosse.
Bij het ontvangen van de facturen, heb ik gevraagd waarom de onderdelenprijzen zo hoog zijn.
Het antwoord wat ik ontving "Wat betreft de prijs voor materialen, wij berekenen altijd de bruto prijzen van onze groothandel en helaas geen internet en/of bouwmarkt prijzen". Dit vind ik correct, mits deze prijzen ook gehanteerd worden. De prijzen die aan mij zijn doorbelast liggen ver boven bijvoorbeeld de bruto prijzen van de Technisch Unie, toch niet een van de kleinste groothandel in sanitair.
Op de vraag om meer openheid te geven ontvang je een antwoord van "Wij hoeven u geen groothandels prijzen te tonen, wat wij ook niet zullen doen", met daarna een dreiging om de factuur uit handen te geven. De facturen zijn betaald, echter dit was uiteraard de eerste en laatste keer dat ik zaken met Installatiebedrijf Vosse uit Heemstede heb gedaan.
wat een stelletje oplichters zijn dat
wat een stelletje oplichters zijn dat! een monteur sturen die niet eens bij mij binnen is geweest, dan alsnog een factuur sturen voor werkzaamheden die niet eens zijn verricht. Als dat niet genoeg is aanmaningen sturen via een incassobureau en als kers op de taart een rechtszaak aanspannen, en met leugens de rechter beïnvloeden. mensen jullie zijn gewaarschuwd. ga niet met dit bedrijf in zee!
Zeer onbetrouwbaar bedrijf met schandalige facturen
Zeer onbetrouwbaar bedrijf met schandalige facturatie. Factureert materialen (58€ ipv 10€) die niet zijn gebruikt en 5 (!) uur extra omdat ze zelf de verkeerde spullen hebben meegenomen! Ze geven geen fouten toe en laten jou opdraaien voor de kosten. Bespaar jezelf een hoop ellende en ga NIET met dit bedrijf in zee. Ik heb alleen de werkelijk gemaakte kosten betaald en nu sturen ze een incassobureau achter mij aan. Het gaat ze om het geld niet om het helpen van klanten.
Werkzaamheden: voor lekkage vervangen van 1 koppeling. Kosten: 670€ !!!!!
NIET DOEN!!
Wat zie ik veel gelijkwaardige verhalen op het internet... had ik dat maar gelezen.. ga NIET, maar dan ook NIET met Vosse in zee. Zonder WIK brief te versturen schakelen ze een incasso bureau in. Ze overleggen vooraf niet wat ze gaan doen. Ze nemen de nodige spullen niet mee zodat ze een andere keer terug moeten komen en WEER voorrijkosten rekenen. Vervolgens maken ze het verkeerde (!!) waardoor een andere storing ontstaat. Dit wordt gemaakt door een ander bedrijf in opdracht van Vosse die zegt dat Vosse veel steken heeft laten vallen. En uiteraard rekenen ze WEER voorrijkosten. Ik vertrouw ze voor geen meter! Vereniging Van Eigenhuis ingeschakeld en het Juridisch Locket, beide geven aan dat wij volledig in ons recht staan, maar Vosse er niks aan zal doen. Omdat ze waarschijnlijk weten dat dagvaarden ons veel geld gaat kosten. Maar wij geven niet op!
Had ik maar de recensies eerst gelezen
Had ik maar de recensies eerst gelezen. Aan de telefoon van alles beloven. Een monteur die van niets weet. Een deskundige denk je. Niets van dat alles. Wel een rekening en uiteindelijk Boeder een incasso bureau.
Ga nooit en dan ook nooit met deze lui in zee.
Wat kun je hier als particulier aan doen ?
Oplichters!
Bedrijf zegt aan de telefoon dat de kosten maximaal €150 zullen zijn. Vervolgens komt er een man langs die na 10 minuten klaar is met het checken van het doucheputje om daarna een factuur te sturen van €240. Hierop volgend zouden ze meerdere malen een nieuwe factuur sturen van een normaal bedrag. Dat is niet gebeurd waardoor wij zelfs extra incassokosten kregen bovenop het belachelijke bedrag van €240.
al met al schandalig onprofessioneel bedrijf. Geen aanrader.