Supergode og sunde godbidder, hurtig ekspedition og nemt at komme i kontakt med firmaet hvis man har spørgsmål. Min hund og hans legekammerater elsker deres godbidder fra Uniq.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg vil med glæde give min varmeste anbefaling af Vovseland, da de ud over fornuftige priser og god service også har et godt udvalg af hundesnacks. Særligt er min hund og jeg stor fan af deres kæn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
at varen kom frem men blev leveret det forkerte sted havde bedt om at få varen leveret i vor forretning Bymidten 18 4050 Skibby men DAO valgte at lave om på leveringsstedet til Meny i Skibby 75 mete... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allerbedste hundeshop i landet - kan varmt anbefales! Vovseland er uden tvivl vores ynglings sted at handle ting til vores hund. Vi er især glade for deres store udvalg af naturlige kvalitet snack... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vovseland er din online destination for kvalitetsprodukter til din hund. Vi tilbyder alt fra komfortable senge til stimulerende hundelegetøj, hundebamser og lækre godbidder til din hund. Vores udvalg passer til hunde i alle størrelser, racer og personligheder. Vi prioriterer kvalitet for din hunds velvære og sikkerhed.
Contactgegevens
Stationsvej 13, 3550, Slangerup, Denemarken
- hej@vovseland.dk
- vovseland.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tak for at man kan hente selv.
Supergode og sunde godbidder
Min hund og hans legekammerater elsker deres godbidder fra Uniq.
Det hvar på allemåder en rigtig god…
Det hvar på allemåder en rigtig god oplevelse, jeg vil med glæde anbefale jer til min ven der har hund
Virker søde og venlige
Virker søde og venlige. Gode tilbud, så her handler jeg gerne igen
Godt tilfreds 😁👍👍👍
At man pakker forkert er en ting men at…
At man pakker forkert er en ting men at man ikke gør en opmærksom på det det er dårlig kundepleje. Først da man kontakter dem så får man muligheden for at få det indbetalte for meget tilbage eller sende noget af ordren tilbage. Får så af vide at de ikke havde flere men at man nok skulle have gjort en opmærksom på det samtidig med at man pakkede ordren. Jeg opfatter det bare at hvis ikke jeg havde gjort dem opmærksom på fejlen så var der nok ikke sket noget. Foreslog at man dobb. tjekker hver ordre inden man sendte dem ud at forretningen så slap man for sådanne dumme fejl. Valgte at få det for meget indbetalte tilbage.
De har de bedste kødben
De har de bedste kødben, virkelig lækker og god kvalitet.
🤩🤩🤩🤩🤩
Hurtig levering og en godbid min hund…
Hurtig levering og en godbid min hund var helt vild med.
Det er god service, man får. God information, lige fra man bestiller, til man modtager pakken.
Vh
Annette
Super snacks og god service
Super snacks og god service
Jeg og ikke mindst min vovse er meget tilfreds med mange af produkterne. Naturlige snacks og godbidder er der mange af.
Det har været en rigtig god oplevelse
Det har været en rigtig god oplevelse, at handle i Vovseland (det synes min hund også)..... Hun har fået nogle gode godbidder og når de er væk..... vil hun gerne have vi køber nogle nye igen..😋
Hurtigt og billigt
Allerbedste hundeshop i landet - kan varmt anbefales!
Allerbedste hundeshop i landet - kan varmt anbefales!
Vovseland er uden tvivl vores ynglings sted at handle ting til vores hund. Vi er især glade for deres store udvalg af naturlige kvalitet snacks til gode priser. Men de har også meget meget andet som vi skal udforske.
En stor grund til, at vi handler derfra er deres vildt gode kundeservice. Som kunde elsker vi, at blive behandlet godt, få hurtigt hjælp ved spørgsmål (og hurtig levering) og evt også blive forkælet med en lille ekstra gave i orden eller bare en sød besked. Af den grund elsker vi vovseland!
God hjemmeside og super hurtig levering
God hjemmeside og super hurtig levering
Lees meer over geverifieerde reviews.