1. Catering

Welkom bij de Vrybuyter, Vanuit een grote liefde voor het koken op houtvuur in de buitenlucht zijn wij gestart met cateraar de Vrijbuyter. Voor ons is niets zo mooi als het pure van koken op direct houtvuur, een ervaring die we graag met onze gasten willen delen! Vuur en hout staan centraal in alle gerechten die we maken op onze smoker, grill, of direct in het vuur. Ben je op zoek naar een gezellige festivalsfeer met verlichting, vuur en heerlijke BBQ? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een ervaring op maat!

4,4

Uitstekend

Aanrader

Maarten en Willemijn weten wel hoe ze een gelegenheid van de benodigde versnaperingen kunnen voorzien. Ik heb ze zowel zakelijk als prive mee mogen maken als cateraar. Maar voor beide gelegenheden kan ik ze van harte aanbevelen als je alles tot in de puntje geregeld wil hebben!

8 september 2023

Antwoord van Vrybuyter

Hartstikke bedankt voor de mooie review Kevin! Wij hebben met veel plezier op jullie bedrijfsbarbecue gestaan:)

Kerst met De Vrybuyter

Na de geweldige zomerBBQ'23 met De Vrybuyter, hebben wij ook Kerst met het team van De Vrybuyter gevierd! Ook deze keer een supergezellige sfeer, gelukkig droog weer, dus lekker buiten kunnen genieten van al het lekkers wat voor ons klaargemaakt werd: Groente- en runderstoof uit de ketels, broodje braadworst met zuurkool, zalmspiesen, krieltjes en niet te vergeten de glühwein, wafels en zelf marshmallows verwarmen in het vuur. Het was weer geweldig Maarten & Willemijn! Wij wensen jullie een heel mooi, gezond, gelukkig en succesvol nieuw jaar en graag zeker tot een volgende keer! TopTeam!

15 december 2023

Antwoord van Vrybuyter

hartstikke bedankt voor weer zo'n lovende review. Wij vonden het wederom erg leuk om bij jullie te komen cateren. Hopelijk weer tot een volgende keer!:)

Topkwaliteit eten&drinken

Wij zijn de Vrybuyter heel dankbaar voor het geweldige feest!

Superfijne afstemming in de voorbereidingen, waarbij Willemijn&Maarten echt denken in mogelijkheden tot in elk detail.

Topkwaliteit eten en drinken!
Een absolute aanrader👌🏻

26 augustus 2023

Antwoord van Vrybuyter

Hartstikke bedankt voor de mooie review, voor ons was het ook een feestje om er te mogen staan:)

De bbq

De bbq, sfeer en service paste perfecte bij onze trouwdag op 31 aug 2023! Dankjewel. De gasten en wij hebben genoten van het heerlijke eten en ook de salade was echt ontzettend lekker. Een aanrader voor feestjes partijen huwelijken!

31 augustus 2023

Antwoord van Vrybuyter

Hartstikke bedankt voor de mooie review Linda, zijn wij heel blij mee😊 Het was een feestje om op jullie speciale dag te mogen cateren.

Top!

Ik heb een fijn personeelsfeest gehad door de Vrybuyter. Het eten was heerlijk, de borrelplanken perfect en de drankjes waren top. Er werd continu gekeken of iedereen een drankje in zijn handen had! Het is een dikkeaanrader.

20 juli 2023

Antwoord van Vrybuyter

Hartstikke bedankt voor de mooie review! En heel leuk dat jullie ons hiervoor gevraagd hebben, wij hebben er met plezier gestaan!:)

Super ZomerBBQ met de Vrybuyter!

Wij (Lalesse Logistic Solutions) zijn zeer enthousiast over De Vrybuyter! De hamburgers waren reuze, de mega procureurspiezen niet te versmaden en de borrelplank was supermooi opgemaakt, evenals de heerlijke salade: een plaatje om te zien. De zalmspiezen en bietenburgers waren ook om je vingers bij af te likken. De sfeervolle festival aankleding met schapenvachten en vlaggetjes maakten het helemaal af: top! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Maarten & Willemijn!

30 juni 2023

Antwoord van Vrybuyter

Wat een leuke review! Ontzettend bedankt! Wij hebben ook met heel veel plezier bij jullie gecatered😊

Een onvergetelijke ervaring

Het Vrybuyter team heeft een complete verjaardag voor ons georganiseerd met aankleding, divers en heerlijk eten en drinken, een whiskey proeverij en geweldig leuke bediening. Een onvergetelijke ervaring uitgevoerd door een team kanjers die alles met een glimlach, en diep vanuit het hart doen. Zoek niet verder en laat je verwennen.

17 augustus 2022

Antwoord van Vrybuyter

We worden er bijna verlegen van😊 superlief, dank je wel! Wij hebben het ook met veel plezier gedaan

Genoten!!

Onwijs goede spareribs gegeten gecombineerd met heerlijke bijpassende biertjes en salades. Echt genoten :) Dankjewel!!

1 maart 2023

Dank je wel Inge! Wat een mooie review 🙌

Topavond gehad

Topavond gehad! Zeker aan te raden!

12 april 2023

Antwoord van Vrybuyter

Dank je wel Bram! Leuk om te horen:)

De Vrybuyter doet dat wat de anderen…

De Vrybuyter doet dat wat de anderen niet doen: Een stukje gezelligheid combineren met vakmanschap en passie. Je merkt aan alles dat er oog is voor detail. We hebben een heerlijke proeverij met diner mogen meemaken en zowel de drank (heerlijke bieren) als het eten (vlees om je vingers bij af te likken) waren goed op elkaar afgestemd en heerlijk om te eten. Wat mij betreft snel voor herhaling vatbaar !

14 april 2023

Antwoord van Vrybuyter

Hartstikke bedankt voor deze mooie review Thijs! Daar doen we het voor:)

whiskytasting en bbq

Zowel de whiskytasting als de winter-barbecue waren tot in de puntjes geregeld. Het eten was verrukkelijk en de whiskies heerlijk. De sfeer, het oog voor detail en de persoonlijke aandacht maakten het helemaal af. Zeer aan te raden.

21 december 2022

Antwoord van Vrybuyter

Heel leuk om zo'n mooie review te krijgen Twan! bedankt!

Compleet verzorgde heerlijke lunch

De Vrybuyter heeft voor ons een heerlijke kerstlunch op kantoor verzorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld! Het werd gebracht en opgehaald, de aankleding was prachtig en smaakte ook nog eens fantastisch! Zeker een aanrader!

19 december 2022

Antwoord van Vrybuyter

Hartstikke bedankt voor deze mooie feedback! Wij vonden het ook heel leuk om te doen:)