Bij Vuilniszak.nl streven we naar een toekomst waarin materiaalverspilling tot het verleden behoort. Als toonaangevende groothandel in afvalzakken in Nederland, zetten we ons in voor het verminderen van onnodig plasticgebruik door bedrijven de juiste producten aan te bieden. Onze missie is simpel: door slimme keuzes willen we onze klanten helpen duurzamer te ondernemen, en daarmee ons steentje bijdragen aan een betere, groenere wereld. Met ons brede assortiment van de hoogste kwaliteit afvalzakken en onze focus op duurzaamheid, willen wij onze klanten niet alleen de beste producten bieden, maar ook de tools om verantwoord om te gaan met hun afvalbeheer. Door nauw samen te werken met fabrikanten die duurzame productiemethoden hanteren, en door onze klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze, zorgen we ervoor dat afvalverwerking efficiënt, effectief en zo milieuvriendelijk mogelijk gebeurt.

3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestelwijze onduidelijk .

Bestelwijze onduidelijk .kreeg 3 proefzakjes voor €8,50.
Winkelwaarde € 0,39 kwaliteit matig ,Wordt niet retour genomen . Leuk verdienmodel !

3 september 2025
Logo Vuilniszak.nl

Antwoord van Vuilniszak.nl

Beste Hans,
Zoals besproken was het een misverstand. De proefzakken hebben deze prijs omdat dit de verzendkosten zijn. Er worden naast de €2,99 per proefzak geen verzendkosten in rekening gebracht. Deze is bedoeld voor klanten om te testen of de zakken passen in de prullenbak waar deze voor bedoeld zijn.
We hebben het opgelost door het totale bedrag van €8,52 aan je te crediteren en je mocht de zakken behouden.
We hopen dat we het alsnog goed op hebben gelost.
Groeten, Team Vuilniszak.nl

Geweldige service

Ik heb recentelijk besteld bij en ben tevreden over de service. Mijn bestelling werd op tijd geleverd en de kwaliteit van de producten is top. Ik zou hier zeker weer bestellen als ik nieuwe vuilniszakken nodig heb.

10 april 2025