Bij Vultec zetten we ons in voor een duurzamere toekomst door energiezuinige verwarmingsoplossingen voor consumenten aan te bieden die het comfort en de efficiëntie in uw huis, tuin en werkplek verbeteren. Infrarood verwarming is daarbij ons kernproduct. Onze missie is om innovatieve en betrouwbare verwarmingssystemen te ontwikkelen die niet alleen de energieconsumptie verminderen, maar ook bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk
Nederland
- info@vultec.nl
- vultec.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb 1x een infrarood kachel gekocht.
Ik heb 1x een infrarood kachel gekocht.
Die werd drie keer opgestuurd.
Ik heb er 1 geweigerd.
Ik wil de andere terugsturen.
Ze maken van hun probleem mijn probleem.
Volgens de bezorger kunnen ze gewoon een afhaalopdracht aanmaken.
Ik moet het wegbrengen terwijl het een erg groot en zwaar pakket is.
Het retourlabel moet ik ook zelf ergens laten afdrukken, terwijl het bij postnl ook mogelijk is een barcode te sturen, dan wordt op het pakketpunt een label afgedrukt.
Verder wordt er niets aangeboden om het ongemak te compenseren.
Kortom erg slechte service en klantgerichtheid.
Ik wil nooit meer met ze te maken hebben.
Goed product en goede service
Snelle levering, zorgvuldige verpakking en het belangrijkste: een product (elektrisch verwarmingspaneel) dat goed en eenvoudig werkt!
Vultec is vlot beschikbaar bij problemen.
Wij bestelden net voor de feestdagen. Daar ging het waarschijnlijk mis. Na een week hadden we onze panelen nog niet. Vultec was via de klantendienst vlot bereikbaar. Wij werden snel en goed behandeld en enkele dagen later hadden we onze panelen.
De panelen zelf doen hun werk ronduit goed. We verwarmen met 2 panelen van 1200 W een geïsoleerde zolder van ongeveer 25m2. Dat doen deze panelen vlot als hoofdverwarming.
Directe en vlotte communicatie en…
Directe en vlotte communicatie en gemakkelijke betaalsite.

Goede bijverwarming
Het infrarood paneel is goed verpakt afgeleverd en voldoet prima als bijverwarming. Een duidelijke handleiding is bijgevoegd alsmede een video die via een QR-code op te halen is.

Antwoord van Vultec
Verkeerde geleverd tot op heden geen…
Verkeerde geleverd tot op heden geen reactie meer

Antwoord van Vultec
Prima communicatie, andere pakketdienst kan beter
Prima communicatie, maar beter werken met fijne pakketdiensten. FedEx is geen goede keuze.
Prima product
Goed geholpen. Goeie contact met verkooper. Defect product terug gesturd en nieuwe ontvangen. Weer eindelijk mij kind heeft warm in hun kamer. Zeer tevreden!
Heel goed geholpen door Tim
Snelle levering!
Snelle levering en product precies zoals verwacht, helemaal tevreden!
Goed product, duidelijke productomschrijving
Goed product, duidelijke omschrijving. Snelle levering, goed verpakt
Fantastische service!
Goed geholpen
Goed geholpen. Gratis retourlabel bij beschadigd product.
Verpakking van de panelen kan in mijn ogen wel steviger.
service
bestelde kwam stuk aan hier foto van gemaakt.
stekker was afgebroken dus niet te raparen.
er is een nieuwe gelevert
Top service
Niet goed geholpen geen antwoord meer…
Niet goed geholpen geen antwoord meer en maar wachten stuur het product terug