2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Snap de huilrecensies niet, al voor tweede jaar op rij goede ervaring

Afgelopen 15 december besteld, goede en duidelijke mail gehad over het afhalen op een van de afhaaldagen 29,30 en 31 december in een bepaald tijdslot.
Kreeg nog een update dat de webshop was gesloten vanwege grote belangstelling, dus ik blij dat ik op tijd had besteld.
Op de afhaaldag opgehaald in Krannenburg, liep als een speer. Volgende jaar weer wat mij betreft.
Goed geregeld vuurwerk Duitsland.

31 december 2025

Vandaag geweest voor een compoundbox

Vandaag geweest voor een compoundbox. Wat een ongeorganiseerde bende. Rijen tot buiten op straat, wachttijden van circa 3uur. En als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl, de box die ik al eind november over had besteld en met een slot afhaaltijd voor vandaag, HADDEN ZE NIET! Of ik moest wachten tot nieuwe vracht kwam, maar wanneer konden ze me niet vertellen, met st. juttemis? Heb maar een andere -in mijn ogen mindere - geaccepteerd en een goedmakertje. Alternatief was wie weet hoe lang wachten en dan nog niets hebben. Laatste: waarom waren de bestellingen die een afhaaldag kregen toegewezen en een afhaaltijd, niet voorbereid. Alles moest nog terplekke door medewerkers worden verzameld, werkelijk! Nooit meer.

29 december 2025

Oplichters!

Oplichters!! Je komt bij een taxi bedrijf terecht daar hangen papieren dat ze geen vuurwerk verkopen! 2uur gereden het leek net echt trap er niet in!

6 december 2025

Copycat website eindigend op .EU, zijn oplichters

Voor alle duidelijkheid ik wil niets negatiefs schrijven over Vuurwerk Duitsland. c om.
Wat ik mensen wel wil laten weten is dat er een website is die Vuurwerk duitsland .E U heet en dat die mensen oplichten.
Ze zeggen dat ze een vuurwerkbedrijf hebben wat het hele jaar geopend is en gevestigd is op Lotscherweg nr 89 in Nettetal.
Op w ww. dasoertliche. de kun je zien dat dat niet waar is, er is namelijk een taxibedrijf op dat adres is gevestigd.

Nette Taxi GmbH
Taxiunternehmen
Lötscher Weg 89
41334 Nettetal, Breyell
Tel. 02153 44 40 Gratis anrufen!
(bel deze mensen aub niet op, vinden ze niet tof denk ik)

Dus pas op! Bestel niet bij vuurwerk duitsland. EU.
Je bent geheid je geld kwijt.
Ik heb het helaas gedaan en ze beantwoorden alleen je mail als er betaald moet worden. voor de rest krijg je een geautomatiseerd bericht dat ze snel contact met je opnemen. Wat ze dus niet doen!

7 december 2025

OPLICHTER

OPLICHTER! Melvin de Haan! TRAP ER NIET IN! Voor heel veel geld aan vuurwerk besteld. In het begin gewoon telefonisch contact gehad en een factuur dat er op 1ste oog goed en geloofwaardig uit zag maar later geen contact meer te krijgen en m’n geld is weg!

1 december 2025

De vuurwerk optimist

Vorig jaar ben ik hier ook heen geweest. Ik kan je wel aanraden om naar Bad Bentheim heen te gaan. En het is ook beter om het niet van tevoren te bestellen maar het daar terplekke uit te zoeken en te kopen. Er zijn goede pyrotechnici die je kunnen helpen om een mooi pakket samen te stellen .Topklasse vuurwerk voor een goede kwaliteit prijs
verhouding. De cakes zijn goed gevuld en het is allemaal even net wat beter dan in Nederland. Met de nieuwe regels is het helaas wel dat je de stalen kooi wat om de grote cakes zit moet los knippen. Allemaal weer rare wetgevingen die waarschijnlijk weer uit Nederland komt. Daar kan niemand wat aan doen dat is nu eenmaal zo bedacht dat je een betonschaar nodig hebt voordat je bij het vuurwerk kan komen. Maar het gaat ook per prijs de kilogram dus je betaalt ook nog voor een stuk blik. Dat is dan weer minder.
Maar mensen wees eerlijk Nederland is Nederland niet meer dat verkoopt alleen nog maar frutsel en kindervuurwerk. En vuurpijlen mogen ook niet meer. Nederland is een belachelijk land geworden en dan niet te vergeten die boetes dat slaat helemaal nergens op .De Nederlandse overheid is een dief die moet zo nodig het oude en nieuwe jaar van onschuldige mensen even verzieken bah . Gelukkig ben ik nog nooit aangehouden .Dus daarom shop ik lekker in bad Bentheim Duitsland. Ik haal er mijn eten mijn benzine en mijn vuurwerk. Ik kan eigenlijk net zo goed in Duitsland gaan wonen. Dat zou eigenlijk iedereen moeten doen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Vuurwerk Duitsland goed bezig ga zo door.

30 december 2024

Prima vuurwerk

Prima vuurwerk, de andere reacties kunnen waar zijn maar het zou ook kunnen dat ze het over een andere website hebben met de zelfde naam maar niet met .com. als je zeler wilt zijn zou ik ze bellen. Goed dat je alsnog even de recenties bekijkt!

16 december 2024

Geen geld teruggestort

De vergunning van een van de panden is niet goedgekeurd, dat kan gebeuren. Netjes om verschillende oplossingen te bieden zou je zeggen. Een van de opties was dat het betaalde bedrag teruggestort zou worden rond half januari. Helaas heb ik tot op heden niks vernomen van dit bedrijf, ook geen contact met hun kunnen leggen. Daarom ga ik er maar vanuit niks meer te ontvangen.

13 februari 2024

Op 29 december helemaal naar kranenburg…

Op 29 december helemaal naar kranenburg gereden waar uiteindelijk helemaal geen vuurwerkwinkel was. Je kon gelukkig wel je geld terugvragen en dat heb ik toen gedaan. Je zou je geld uiterlijk op 16 januari terugkrijgen maar dit is niet gebeurd. Ook reageren ze niet op mails en ook niet als je telefonisch contact met ze opneemt. Ik zou die bedrijf aan iedereen afraden.

29 december 2023

Wat een oplichting, koop hier niks!

Pure oplichting. Ik had vuurwerk besteld, een uur gereden om het op te halen in Meppen. Eenmaal aangekomen zien we een briefje hangen waar op staat dat ze zijn verplaatst naar Bad Bentheim. Dan zouden we nog meer dan 2 uur moeten omrijden. Er is van te voren geen mail gestuurd of iets dergelijks. Conclusie : halve dag verspilt, geld van benzine weg en geen vuurwerk. Niks kopen op deze site dus!

29 december 2023