Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reklamation fixet lynhurtigt, skrev midt på eftermiddagen mandag, onsdag fik vi besked fra de nye ejere af vores gamle adresse - det er fa.... hurtig service og varmt vand igen. Shout out også til Cas... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Send aldrig med POSTNORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delover på mail at de vil levere Onsdag, vi skal bare være hjemme fra kl. 11:30 til 21:00. De kom aldrig!! I mailen stod der at der skulle væ... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvad VVSPlaneten ikke kan gøre for, er hvis Postnord klokker i det og ikke kan ramme postkassen og varen ligger på jorden foran alle forbipasserende, hvor en enkelt nok blev lidt fristet ved tag-sel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Keukenvernieuwer
  5. Loodgieter
  6. Radiateurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos VVS-planeten tilbyder vi en lang række forskellige produkter, som gør din hverdag nemmere. Vi har forskellige produktkategorier som alt til badeværelset, køkkenet, alt i VVS og meget mere. Hos VVS-planeten er vi med på de nyeste trends, så vi altid kan tilbyde kunderne det nyeste af det nyeste, til de bedste priser. Vi hjælper dig med at finde frem til de bedste løsninger, så du bliver tilfreds. Vi tilbyder over 30.000 forskellige produkter, så du kan finde præcis det, du har brug for. Med vores dag-til-dag-levering og billige fragtpriser sikrer vi, at dine VVS-behov bliver opfyldt hurtigt og billigt. Du kan også hente dine varer i vores showroom i Herning. Hos VVSplaneten samarbejder vi med adskillige grossister for at kunne give dig de bedste og billigste priser på vores varer. Falder du alligevel over en vare, som har en høj pris i forhold til vores konkurrenter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os via mail. Hvis du er på udkig efter tilbehør til din sauna i høj kvalitet, smukt design og ikke mindst gode priser. Så kan du med god samvittighed gå på opdagelse i vores sortiment. Du finder både saunaspande med øse i træ, saunabørster, saunatermometer, sauna puder og håndklæder, hovedstøtter i træ, eukalyptus kviste og meget mere.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og billig pris på PIR sensor

3 januari 2025

Hej Michael

Tusind tak for den super fine anmeldelse.

Super levering

Hurtig levering og alt passede

2 januari 2025

Hej Lillian

Det er jeg glad for at høre, tusind tak.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering. Men ville være endnu bedre, hvis transportøren informerede om ca. tidspunkt for levering. Har endnu ikke fået installeret badskabet, så kan ikke bedømme kvaliteten endnu.

9 januari 2025

Hej Eva.

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi har en aftale om at der skal ringes mindst 1/2 time inden levering. Det er beklageligt det ikke er sket i dit tilfælde.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilføjet mailingliste uden accept

Jeg lagde nogle varer i kurven, og blev nødt til at indtaste min kontakt info for at se fragten.
Det betyder at jeg nu er kommet på deres mailingliste, uden hverken at have købt noget eller accepteret deres betingelser.
Det er på ingen måde i orden.
Så jeg handler istedet hos en af de mange konkurrenter der har samme priser.

10 januari 2025

Hej Mark.

At du er kommet på vores mailingliste mod din vilje har ikke været tilsigtet. Jeg Kan se at du aktivt har fravalgt dig på vores liste, ellers ville jeg naturligvis have fjernet dig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kan ikke returnere min ordre

Jeg ville gerne returnere en vare men der skal man skrive en mail til dem først. Deres kundeservice er dog ikke til at få fat i. Jeg har skrevet to ubesvarede mails nu og ringet to gange uden held.

Opdatering: Efter de blev gjort opmærksom på problemet har de hjulpet med sagen og har været meget venlige.

9 januari 2025

Hej Amanda

Beklager det har taget så lang tid for at du har kunne returnerer. Det har ikke været optimalt i forhold til vores politikker. Vi har fået løst returneringen. Og du har naturligvis ikke "hæftet" for den ekstra tid det har taget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når den samlede oplevelse overstiger…

Når den samlede oplevelse overstiger forventningen, så er alt i top, og højere op kan man jo ikke komme! ;-)
- så alt OK!

11 december 2024

Hej Frede

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Mvh. VVSPlaneten.dk / Kim

Super

Super. Enormt hurtigt og god service

6 december 2024

Hej Kasper

Tak for din fine anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevese fra start til slut

Fantastisk oplevese fra start til slut. Skarpe priser, god kundesupport med svar nærmest indenfor minutter, super serviceminded under salgfasen, og reklamation over en vare der var gået i stykker under transport blev løst på en halv time og en erstatning var i min postkasse under 24 timer efter.

25 november 2024

Hej Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelser.

Dbh VVSPlaneten.dk / Kim

Hurtig levering.
Varen betydelig billigere end ved andre leverandører.

6 december 2024

Hej Sigrid

Tusind tak for din super fine anmeldelse.

Dbh. VVSPlaneten.dk / Kim

Lees meer over geverifieerde reviews.