Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility Reviews 143

TrustScore 2 uit 5

2,2

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været til service med den ene af vores bilerf hos VW Odense, og sjældent har jeg oplevet mere udpræget forsøg på mersalg. Da jeg bestilte tid til service, fik jeg et tilbud på 1.995 kr. på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vores VW ID.4 fra 2024 skulle til 2 års service. Vi booker derfor en tid på værksted i Odense for 1 måned siden, hvor vi aftalte at bilen i samme omgang skal have bilens første softwareopdatering i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min ID.4 havde lige rundet 2 år, og så kunne hverken 12V batteri eller dørlås i venstre side mere... Rigtig træls, men fin service og kulance fra Semler - begge dele skiftet samme dag og alt virker... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til inkompetent værksted skal man lede længe efter! De tænker mere på at tjene og spare penge end at levere kvalitet og gøre deres arbejde ordentligt! Vores bil blev indleveret hos dem efter den... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Volkswagen-dealer

Geschreven door het bedrijf

Volkswagen Odense er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

2,2

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis du vil opleve det værste værksted

Hvis du vil opleve det værste værksted, så tag til Semler i Odense.
Jeg havde en tid kl. 08.15, men min bil blev først taget ind af mekanikeren kl. 10.50. Senere, kl. 14.45, blev jeg ringet op og fik at vide, at de ikke ville nå at blive færdige med bilen – selvom jeg skulle have haft den samme dag.
Servicen er virkelig dårlig.

10 februari 2025

Hej Faramarz,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse hos vores værksted i Odense. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service, og det er klart, at vi i dit tilfælde ikke har levet op til dette mål.

Vi oplever desværre en del travlhed på værkstedet i øjeblikket, men vi vil meget gerne se, om vi kan hjælpe dig yderligere. Du er mere end velkommen til at sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen til os på anmeldelser@semlermobility.dk, så vi kan se nærmere på sagen. Vi vil gøre vores bedste for at afhjælpe situationen.

Tak for din feedback, og vi håber at kunne genoprette din tillid til os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget utilfredsstillende håndtering ved…

Meget utilfredsstillende håndtering ved bestilling af værkstedaftale ifm forsikringsskade. Får rykkere om manglende billeder, selvom jeg har været forbi og fået oplyst at de har hvad de skal bruge. Næsten 2 måneders ventetid, og ingen der bruger 5 min på at tjekke om det er forsvarligt at køre i bilen, kun et arrogant svar om at alt er ok, når der ikke er nogen lamper der lyser. Bilen er købt samme sted, men den fejl laver jeg ikke igen. Lone fra Odense

6 december 2024

Hej Lone,

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere.

Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Skade under værksted besøg

Fik bilen tilbage fra værksted efter udbedring af en skade, kunne så konstatere efter værkstedbesøget at de har lavet en skade på min bil. Bliver lovet at de vil tage kontakt til mig, men det gør de ikke. Tænker snart at der bliver inddraget forsikring så må vi se om der kan ske noget der. Der er gået snart 2 uger uden nogen form for løsning af deres skade på min bil

18 november 2024

Hej Mikkel,

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Dårlig service

Dårlig service, fejl bliver ikke fundet, påpeget 3 gange men stadig ikke noteret på sagen, selvom det bliver sagt hver eneste gang man taler med dem… også første mærkeværksted hvor bilen ikke engang er kørt igennem en vaskehal efter endt service/reparation, holder bare ikke i dag? Umuligt at finde en parkeringsplads på noget som helst tidspunkt grundet opbevaring af nye biler som endnu ikke er solgt..

25 november 2024

Hej Nikolaj,

Det ærgrer os at høre, at du har haft en negativ oplevelse hos os, hvor vi ikke har levet op til et forventet niveau.

Hvis du ønsker at indgå i yderligere dialog om sagen, må du meget gerne sende dine kontaktoplysninger og bilens registreringsnummer til anmeldelser@semlermobility.dk. Så undersøger vi sagen nærmere.

VW Odense - en lille bitte stjene

Desværre kun en enkelt stjerne.
Det ene dørhåndtag på vores ID4 er gået i stykker, garantien er desværre udløbet.
Da VW er bekendt med de fejlbehæftede komponenter, var mit forslag at dele udgifterne (passer vel med deres faktiske omkostninger).
Men nej, selvfølgelig har jeg ikke en forventning om at få lavet det hele til halv pris. Men betale over 8.500kr. for at få udskiftet et dørhåndtag, det er for galt.

13 november 2024

Hej Per,

Tak for din anmeldelse – vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere.

Du er velkommen til at sende os dine kontaktoplysninger (fulde navn, reg. nr. samt tlf. nr.) til anmeldelser@semlermobility.dk, så vi kan se nærmere på det.

Volkswagen Odense – en del af Semler Mobility

Vores ID4 skulle have en opdatering

Vores ID4 skulle have en opdatering. Ringede start oktober og fik tid til torsdag d. 24/10. Fik yderligere at vide at det ville tage to timer men at jeg selv skulle betale lånebil hvis jeg ville benytte dette.
Kommer ud torsdag og ved check-ind får jeg at vide at der er nogle hængsler på bagklappen der skal justeres + batteri skal nulstilles. Det var jo ikke lige det jeg havde booket tid til, men vi finder ud af det.
Da bilen er færdig (efter 45 minutter) findes der ud af at der mangler nogle ikoner for at kunne tilkoble app. Derfor skal jeg have en ny tid, denne gang for 2 dage og jeg beder så om lånebil (som nu er gratis!) Afleverer bil tirsdag morgen d. 29/10 og d. 30/10 kl. ca. 15.00 ringer jeg for at høre om bilen er klar og får at vide at den kan afhentes kl. 16. Jeg er hos SMC kl. 15.50 og får at vide af den unge mand i skranken at den ikke er klar endnu, så sætter mig hen og venter. Efter en 1/2 time er der stadig ikke sket noget, så jeg henvender mig i skranken igen og en ny assistent tjekker og er på værkstedet for at finde ud af at bilen ikke er færdig!!!!! Jeg kan så hente den torsdag i stedet. Det er simpelthen elendig service.....

30 oktober 2024

Hej Merete,

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere.

Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Volkswagen Køge - en del af Semler Mobility

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige fået skiftet til vinterdæk

Har lige fået skiftet til vinterdæk, 1 1/2 times ventetid, for at skifte 4 dæk.., så min bil bliver kørt ind på værkstedet en halv time efter jeg var kommet med den og en halv time senere kørte den uden på deres parkeringsplads med vinterdæk på, fik først nøglen en halv time efter???? 499 kr , hos min lokale mekaniker 20 min og 250 kr jeg spurgte om de havde rengjort min bil indvendig også, fyren kiggede bare mærkeligt og sagde at det normalt tager 1 time!! Gad vide hvor lang tid et serviceeftersyn tager 2 dage?
Det er bare ikke godt nok til mig

24 oktober 2024

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller vil drøfte din sag nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Telefon- og registreringsnummer kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og dyrere ind alle andre Vw værksteder

Skulle have et service på bilen og blev meget overrasket over en pris på 8500 og da jeg spurgte hvorfor var det fordi de brugte originale dele ?
Jeg forhørte mig hos 3 andre Vw værksteder og den dyreste var 3000 kr billiger og den billigeste 4200 kr billiger .
Da jeg forlagde det for Vw i Odense påstod de at de andre IKKE brugte originale dele .
Meget skuffet over manglende service og træt af at snakke med deres Call center
SPAR PENGE OG BRUG ET ANDET VÆRKSTED.

15 oktober 2024

Hej Martin,

Vores service og priser reflekterer vores forpligtigelse til kvalitet, uddannet personale, benyttelse af korrekt værktøj, originale reservedele og reparation i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Disse elementer sikrer en pålidelig og holdbar løsning for vores kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige købt en id 3 og alt gik som…

Vi har lige købt en id 3 og alt gik som smurt Abdullah som solgte os bilen var vældig flink og til og snakke med ang pris osv

25 september 2024

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super købsoplevelse - stort tillykke med din nye Volkswagen ID.3😊

Vi glæder os til at se dig igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der lyste en gul advarsels lampe i…

Der lyste en gul advarsels lampe i bilen og ham som stod ved skranken kunne ikke noget 😪 ikke finde ud af at bruge pcen og skulle hele tiden spørge en anden medarbejder. Til sidst overtog en anden og vupti så gik jeg svar, men der var gået ca 20 min med ingenting 😴🫣

16 september 2024

Hej Pia,

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Værksted skal stramme op

Har netop start august haft min Polo fra 2012 til service. Det gode er, at de påpeger behov for reparationer og kommunikerer fint om det. Det dårlige er, at man ikke opdager at udstødning er gennemtæret og knækker én dag efter service. Første gang jeg må tilbage til værksted. Opdager herefter at man har glemt at aktivere MinVW. Må tilbage for anden gang. Ved ikke om det kommer til at virke, men kan konstatere at data i app´en for begge de Poloer jeg har, ikke virker.

22 augustus 2024

Hej Ulrik,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Telefonservice er helt til rotterne

Telefonservice er helt til rotterne. Køen ALT for lang, når man skrives op til at blive ringet tilbage til, lægges der på efter 1 ring så man må starte forfra.
Får i anden runde, efter lang tids venten, en telefon-person der lyder udpræget ugidelig og gennemgår hele familiens data på ny, og vi har været kunder der en menneskealder. Samtale med EN RELEVANT person (der ved noget om biler) må vente i 1-2 dage. Siden ringes der så fra en NY "telefonperson" der heller intet ved om biler indeni. Oplevede heldigvis meget bedre telefonservice fra konkurrerende værksted.

4 juli 2024

Hej Kirsten,

Hos Volkswagen Odense ønsker vi naturligvis at hjælpe alle vores kære kunder og yde en førsteklasses service. Det ærgrer os derfor, at det ikke lykkedes os i denne omgang.

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk en anden god gang.

Vi har netop købt en VW California

Vi har netop købt en VW California, hvor salget blev formidlet professionelt, sagligt og meget venligt af Patrick Bendtsen både før, under og nu efter købet. I netop en California er der en lang række ekstra funktioner, der skulle gennemgås ved afhentning og her var sat god tid af til det med en grundig gennemgang af bilen. Alt i gennem en meget tryg og behagelig købsoplevelse, så 5 stjerner herfra!

28 juni 2024

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Og et stort tillykke med jeres California - er sikker på den giver nogle gode ture her til sommer ☀️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service i verdensklasse - service værksted

Har købt en VW i 2023. Har fået lavet det første service på bilen. Har aldrig fået så dårlig en service nogen steder. Har efter jeg kom hjem gået listen igennem, og de ting der er påført tjeklisten er blevet udført til overpris. Der var yderligere nogle ting, som skal laves på bilen, det skal der så bookes en ny tid til. Lånebil koster omkring 500 kr. Det er besværligt ift. at komme frem og tilbage på arbejde. Mit råd til andre er, at få lavet service et andet sted. Har for omkring godt 10 år siden hørt om lignende oplevelser med værkstedets service, og det er ikke blevet bedre. Trist, dyrt og generelt en dårlig oplevelse.

14 mei 2024

Hej Charlotte,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

There marketing strategies are top…

There marketing strategies are top tier. And VW is a very affordable car in all working classes

25 april 2024

Hi Inci,

Thank you for your review - we appreciate it.

Have a nice day 😊

Regards,

Salgsafdelingen var excellent 5x

Salgsafdelingen, hvor jeg havde at gøre med Patrick Bendtsen, var fejlfri. God kommunikation gennem hele forløbet og jeg fik bilen som jeg ville have den. Patrick hjelp mig også ved at gøre alt dette på Engelsk, fordi mit Dansk er ikke stærkt. Jeg satte meget pris på den ekstra indsats, dette må have bliver hårdt for ham. Men han smiler stadig.

19 april 2024

Hej Irvan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super købsoplevelse med Patrick - stort tillykke med din nye bil!

Vi glæder os til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusinde tak til Patrick Bendtsen for…

Tusinde tak til Patrick Bendtsen for helt igennem fantastisk, faglig kompetent og tryg oplevelse igennem hele forløbet, under vores beslutning om at lease vores første bil.
Jørgen & Gitte

15 februari 2024

Hej Gitte,

Tak for de fine ord om Patricks service og rådgivning - det sætter både vi og ham pris på.

Vi ønsker jer et stort tillykke med jeres nye bil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Patrick Bendtsen får alle stjerner for…

Patrick Bendtsen får alle stjerner for sin fine og hjælpsomme måde at finde den rette varevogn, da den gamle stod til udskiftning.
Bedre sans for service, omtanke og løsningsforståelse har jeg endnu ikke oplevet i bilbranchen.
De øvrige implicerede parter som værksted og finansiering, har Patrick også evnen til at inddrage så handlen på alle måder spiller max. - tak for det

26 januari 2024

Hej Per,

Tak for de fine ord om Patrick - jeg sørger for at dine roser kommer videre til ham 😊

Vi ønsker dig en god dag og et stort tillykke med din nye varebil.

Betaling af min regning

Jeg punkterede på mit ene baghjul på motorvejen, hvilket resulterede i at min bil blev bugseret ind på værkstedet hos VW i Odense hvor bilen også er købt.
Bilen er kun 1 mdr. gammel, men uheld sker.
Min bil får skiftet dækket, da det desværre ikke kunne lappes. Jeg aftalte med damen ved skranken, at hun bare skulle sende mig regningen på mail. Den kom kort efter, at jeg var kørt derfra, med betaling selv samme dag, som jeg fik skaden udbedret. Jeg blev ikke oplyst om, at regningen skulle betales samme dag og ringede derfor ud til Martin fra salgsafdelingen, som solgte os vores bil og som vi kun har kæmpe ros at sige om. Han sagde at det var fint, at jeg kom ind forbi dagen efter og betalte min regning, på vej hjem fra job.
Jeg kørte derfor ind med regningen dagen efter og ville betale den. Da ekspedienten på værkstedet så, at jeg havde kontanter med til at betale med, kunne dette ikke lade sig gøre. De tog ikke imod kontakter efter kl. 14.30, sagde han. Jeg hævdede min ret til at betale min regning på 2.800 kr. kontant, ifølge loven som siger at forretninger er forpligtet til at modtage kontanter i tidsrummet fra kl. 06.00 til kl. 22.00, jf. § 81, stk. 1, i lov om betalinger. Det var ikke hans problem og jeg kunne ikke få lov at betale min regning.
Jeg tog derfor mine penge og min regning og gik over i salgsafdelingen og spurgte om jeg kunne få lov til, at betale min regning hos dem. Dette var intet problem og sælgeren sagde, at det havde han aldrig hørt om, at de ikke skulle kunne modtage kontanter i værkstedsafdelingen. Jeg fik betalt min regning, ønskede den søde sælger en glædelig jul og kan her i slutningen af min anmeldelse give 5 kæmpe stjerner til VW salgsafdeling, men desværre kun 1 stjerne til værkstedsafdelingen, da de bryder loven, ved at nægte at modtage kontanter.

21 december 2023

Hej Betina,

Det er korrekt at vores værksted desværre ikke tager imod kontakter efter kl. 14.30. Men det gør vores salgsafdeling, som du også erfarede.

Hvis 0 stjerner muligt..

Hvis 0 stjerner var muligt, ville Volkswagen i Odense få dette. Jeg har haft en rigtig træls oplevelse med værkstedet, som nu gør at mit foretrukne værksted, bliver et sted jeg aldrig sætter mine ben igen!

Min bil kommer ind som en akut skades bil, med autohjælp, lørdag d. 28/10, da jeg har været involveret i en ulykke. Jeg kontakter selvfølgelig min forsikring mandag morgen og får det anmeldt. I samme ombæring spørger jeg min forsikring omkring muligheder for låne bil, hvorpå jeg får at vide af min forsikring, at jeg har ret til låne bil, fordi Volkswagen er samarbejdspartner med GF. Da jeg så kommer ud til Volkswagen, får jeg at vide at GF ikke er samarbejdspartner med dem og at jeg absolut ikke har krav på låne bil.
Jeg undrer mig og ringer tilbage til min forsikring, som fortæller mig, at jeg har krav på låne bil og der SKAL stilles en til rådighed til mig og hvis de ikke har en, skal de leje en til mig, fordi de er samarbejdspartner. Derfor kontakter jeg Volkswagen Odense igen. Her taler jeg med en kundeservice medarbejder, som fortæller mig, at det er rigtig, at jeg har krav på låne bil inden for 24 timers hverdag, hvilket vil sige at jeg har krav på en låne bil senest tirsdag morgen. Så jeg bliver bedt om at afvente til tirsdag morgen, hvilket er helt fair, når det er sådan reglerne er, selvom det selvfølgelig er irriterende.
Tirsdag morgen, og i løbet af tirsdagen, bliver jeg ikke kontaktet af volkswagen omkring låne bil og jeg kontakter selvfølgelig GF forsikring igen, som vil bede Volkswagen om at ringe mig op. Jeg bliver ringet op af Volkswagen, som fortæller mig at de først har en låne bil til mig torsdag morgen, muligvis onsdag eftermiddag, hvis JEG SELV lige kontakter dem og spørger dem onsdag eftermiddag. Altså kan jeg først få en låne bil 4 hverdage efter jeg har haft krav på det, både ifølge min forsikring og jeres kundeservice medarbejder!

Jeg får en låne bil onsdag eftermiddag, efter jeg selv har kontaktet og spurgt Volkswagen. Da jeg henter låne bilen, bliver jeg stadig oplyst om, at GF ikke er samarbejdspartner. Vw oplyser at man bliver nødt til at sætte et andet forsikringsselskab på lejekontrakten, for at jeg ikke skal betale for lejeperioden. Det forstår jeg stadig ikke og kontakter GF igen. De er blevet forelagt sagen og vil tage den med videre. Det kan ikke passe at man som kunde, står som mellemmand mellem forsikring og værksted, som burde have klare retningslinjer.

Da min bil så er færdig og henter jeg den, opdager jeg med det samme, at der stadig er en skade på motorhjelmen. Der bliver taget billeder af det og det skal sendes til taksator, så det kan blive lavet. Det er bare sådan det er.

Men tilfældigvis skal min bil til service hos Volkswagen Odense to dage efter, at jeg har fået den udleveret efter skades reparation samme sted. Hvor den også skal synstjekkes, da den skal synes i næste uge.
Da den så er til service, bliver jeg ringet op af en servicerådgiver, der fortæller mig at min tågelygte i venstre side ikke er fungerende. Det undrer jeg mig over, da den jo lige burde været lavet i forbindelse med den skade, jeg skulle have lavet efter ulykken, som b.la. omhandlede tågelygten i venstre side.
Der bliver beklaget, da jeg gør opmærksom på det. De kan også godt se det i skades rapporten, bliver der fortalt. Det bliver lavet, heldigvis uden beregning.

Jeg står bare tilbage med en følelse af, at jeg er nødt til at køre den på et andet værksted for at få den tjekket igennem for fejl og mangler efter reparation, inden jeg kører den til syn.
Hvis jeg ikke havde haft den til service med synstjek, havde den været kaseret i syn, på grund af manglende reparation.
Udover det havde jeg ikke opdaget, at der var fejl og det burde jeg heller ikke skulle opdage, fordi jeg stoler på det bliver lavet ordenligt!

Det er en rigtig uheldig oplevelse og en træls følelse at blive mødt af medarbejdere der ikke ønsker en løsning, men nærmere en konflikt.

Dette skriv er også sendt på mail, da jeg ønsker en opfølgning på denne behandling af mig, som kunde. Især fordi jeg står overfor endnu en reparation hos jer, hvor jeg ikke ønsker samme scenarie skal ske igen.

Men det bliver også publiceret her for at gøre andre opmærksom på hvilken behandling, de desværre kan forvente hos Volkswagen Odense

9 november 2023

Hej Cecilie,

For at kunne behandle din sag skal vi bede dig sende dit fulde navn, tlf. nummer og reg. nr. til følgende mail: marketing@semlermobility.dk.

VW Odense - en del af Semler Mobility

Lees meer over geverifieerde reviews.