Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De har haft min Audi med reg nr DV52492 da bilen har en mislyd ved opstart af bilen. Lyden kommer når den har stået natten over, hvis man starter den og giver en smule gas op og ned. Det er en t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forhold til Køge og Roskilde er det jo et fantastisk værksted. Her bliver bilen i det mindste ikke glemt, og de kan også finde fejl som eksempelvis en defekt bærearm og tyde hvad advarsels... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service, ublu priser. Ingen kundeservice i reservedele eller værksted En flok pistolsælger = engangs salg De ser ikk langsigtet, derfor kommer jeg aldrig mere med mine biler til fas... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Volkswagen-dealer
  2. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Volkswagen Ringsted er din autoriserede Volkswagen-forhandler og servicepartner. Her på vores hjemmeside finder du masser af information, praktiske råd, tilbud og meget andet, som skal medvirke til gøre livet lidt nemmere, når du skal købe bil og når du benytter den i hverdagen.

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For mange smuttere i kundeservicen.

Vi havde ikke en god service oplevelse.

22 april 2021

Hej Bo

Det er jeg ked af at høre. Kontakt mig gerne imorgen på 29990090, så jeg kan høre nærmere.

Jan Klausen
Direktør

Fremragende service ved køb af ny ID.3

Jeg købte i marts en ID.3 ved VW i Ringsted. Jeg fandt den som demo på bilbasen og kontaktede VW for at høre nærmere ift. kilometertal m.m. Det var så betragtelig mindre end angivet på Bilbasen - 129 km! Hurtig respons og jeg besluttede at købe bilen. De var meget fleksible ift. at få den klargjort hurtigere end egentligt forudsat. Jeg kom ind med tog fra Aabenraa og de foreslog selv at hente mig ved toget. Jeg blev hentet som aftalt og fik en super grundig introduktion til bilen ligesom jeg blev opsat på de forskellige APS der skal fungere (VW samt Clever). Fremragende service og i øvrigt en opfølgende mail dagen efter om alt var gået som det skal.

5 april 2021

Reagerer ikke på klager.

Var inde og få skiftet til sommerhjul, de havde taget mit dashcam fra og ikke sat det til igen, ydermere havde de revet en stabiliseringsklods af. Jeg ringede og klagede over det, men de sagde blot at de ville ringe tilbage, der er nu gået over en uge, jeg har ikke hørt noget.

19 maart 2021

Dårlig service

7. december var jeg på værkstedet medmin nye Passat GTE. Venstre bagblinklys virkede ikke. Ny lygte blev bestilt. 2 dage efter besked om at lygten endnu ikke var kommet. Telefonisk kontakt en uge senere. Lygten kunne ikke bestilles!! På en helt ny bil? 3 uger senere stadig ingen besked. E-mail sendt denne uge. Intet svar fra VW Ringsted. Det er simpelthen for dårligt. Først og fremmest fordi det er vigtigt sikkerhedsudstyr. Men også ekstremt dårlig service, at der ikke bliver givet besked.

30 december 2020

Vi kan kun anbefale at købe bil hos Skoda Ringsted

Vi har købt Skoda hos Autohuset Ringsted 3 gange og alle 3 gange har der været upåklagelig service. Ved levering er der altid god tid til en grundig gennemgang af bilens funktioner, og det er så hyggeligt med det lille skilt, der står ved bilen. Selv ved sidste handel, hvor leveringen blev forsinket (fra vores side), blev bilen holdende indenfor, så den stadig stod flot, da vi hentede den!

13 december 2020

Service på højt plan

Skal du/i handle en Skoda?
Gi' det et skud hos Skoda Næstved og mærk hvor ligegyldig du er når du træder ind i bytikken, efterfølgende kører du/i til Skoda Ringsted og så vil jeg garantere for at man bliver mødt af utrolig venligt personale og kompetance der efter min mening gir et fantastisk indtryk.
Vi fik æren af Stefan, knægten der bestemt forstår at gi' en dejlig varm oplevelse.... Tusind tak for kampen og det fantastiske resultat :-)

14 november 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Er lidt skuffet over at i siger at…

Er lidt skuffet over at i siger at bilen bliver vasket og støvsuget Efter værkstedsbesøg hos jer. Har lige fået Skifte min bagrude og haft den på Malerværksted. Da Jeg Modtager bilen ligger der En del glasskår i bilen Og tydeligvis ikke rengjort

5 juni 2020

Hej Brian
Det er ikke godt nok - vi betaler for ekstern klargøring, så hvis den er mangelfuld skal de naturligvis på den igen. Vil du have ulejlighed med at give mig et kald på mandag på 29990090, så vi kan få den klargjort igen. Du låner naturligvis en bil på dagen.

På forhånd tak.

Autohuset Ringsted A/S

Jan Klausen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt en bil af Lars Amdi.

Vi har købt en bil af Lars Amdi.
Gennem hele forløbet stod Lars klar til at svare på alle vores spørgsmål og sørgede for at vi fik gennemgået ekstra ønsker til udstyr så det var klar ved afhentning.

Da vi hentede bilen stod Lars klar med en grundig gennemgang af bilen og alle dens funktioner, samt en kop kaffe 🙂 vi var yderst imponeret over at bilen stod i et rum for sig med en lille hilsen ved siden af. Det gav virkelig følelsen af at der var afsat tid til os.

Alt i alt har vi haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos Lars og det er ikke sidste gang vi handler hos ham 😁

Så hvis I leder efter et sted med høj service og hvor man sætter kunden i fokus, så vil vi klart anbefale at man kører en tur forbi Skoda Ringsted 👍😃

17 februari 2020

Super behagelig og kompetent

Har netop købt en demovogn af Stefan og kan kun anbefale folk at handle hér !!!
Super behagelig og kompetent rådgivning lige fra første telefon-samtale, til modtagelsen i butikken samt efterfølgende forhandlinger om pris og finansiering.

13 februari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første og sidste gang jeg benytter mig af Autohuset Ringsted!!!

Jeg har fået skiftet hjul hos Autohuset Ringsted. Det skulle jeg aldrig have gjort! Autohuset Ringsted kendetegner virkelig ringe service samt uprofessionel arbejde! Jeg kan på det kraftigste fraråde at foretage reparationer på deres værksted! Autohuset Ringsted kunne ikke magte at udskifte 4 stk. hjul uden at ridse lakken. Efterfølgende benægter personalet/værksteds chef at det skulle være forårsaget af dem. Værksteds chef tilbød dog, selvom han stadig fastholdt at det ikke var deres skyld, at udbedre ridsen med lidt maling.... Jeg kan helt klart ikke anbefale Autohuset Ringsted og det er sidste gang jeg vil benytte mig af deres yderst ringe service.

12 november 2019

Kære Thomas
Du skriver desværre denne anmeldelse under andet navn, men det er ok for os.
Det er rigtigt, at vi ikke vil anerkende, at vi har ridset din bil. Du fik efter 15 minutters venten skiftet dine hjul. Vi kan se på videoovervågningen, at du går direkte ind i din bil og kører fra stedet, uden at se nærmere på din bil. To eller tre minutter efter returnerer du til forretningen og anfægter skaden. Det faktum, sammen med vores medarbejderes udsagn om at de ikke har ridset din bil, gør at vi er ret overbevist om, at du havde kendskab til denne skade, allerede inden du indleverede bilen. Vi har absolut ikke noget i mod at betale for eventuelle fejl, men betaler ikke for andres. Du er mere end velkommen til at komme forbi og se videoen.
Autohuset Ringsted A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service af imødekommende og behagelig sælger

Vi har netop købt en Skoda Fabia Combi hos Autohuset Ringsted. Lars Amdi har fra første samtale været yderst imødekommende og behagelig, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Ved afhentning af bilen blev alle funktioner gennemgået minutiøst, og bilen kører som en drøm. Alt i alt et rigtig højt serviceniveau og en fantastisk købsoplevelse. 5 stjerner og de varmeste anbefalinger herfra!

29 oktober 2019

køb af brugt bil.
blev betjent af Lars Amdi, det var en yderst rar og god oplevelse,
vi blev vejledt og fik prøvet de biler vi vist interesse for. og fandt den rigtige bil til os en VW Polo som vi er rigtig glade for.
kun de bedste anbefalinger fra vores famile

10 juli 2019

Utroværdige

For et år siden var jeg på værkstedet, hvor de ikke lavede noget, men alligevel sendte de en regning på olieskift.
ydermere talte værkføreren ned til mig og var bedrevidende.
Værkføreren og Direktøren lovede at kreditere fakturaen.
Nu er der så gået et år, og jeg har lige modtaget en rykker med renter og gebyrer.
BRUG IKKE DETTE VÆRKSTED!

21 maart 2019

Faktura 0,-

Der var gået en sikring til cigarettænderen.
SIKRING UDSK TIL CIGARTÆNDER
FORKERTE HJUL I BIL (min fejl)

27 november 2018

Kan kun give dem 5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

SUPER betjening af alle sælgere i autohuset Ringsted. Imødekommende, venlige, hurtig klaring, tænker på hvad der passer til ens ønsker. Vi købte en brugt Fabia som vi er rigtig glade for - kiggede sammen med sælger på forskellige biler, som hjalp os med en hurtig afklaring på hvad der passede bedst til os. Det valg er vi yderst tilfredse med 👏🏼 Kun positive ting at sige om dem

11 september 2018