Købte en brugt Audi Q4 Etron i november 2025. I maj 2026 viste der sig en fejl på bilen, hvor denne havde en periodisk fejl, hvor den ikke kunne køre og der lød et højt klik fra klappen hvor bilen o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har netop købt en e-Golf hos Jesper ved VW Ribe. Bor selv på Sjælland, så alle detaljer omkring handel, pris, byttebil, konditioner osv blev aftalt på forhånd via telefon og mail. Handlen blev... Toon meer
Tusinde tak, fra 2 tilfredse California, 6.1. 4 Motion, 204 kh ejere. For 4 år siden købte vi denne fantastiske bil. Vi fik alt den gode service og vejledning man kunne ønske sig af Sebastian. Siden... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har nu for anden gang købt ny bil hos Volkswagen Ribe, og vi er fuldt ud tilfredse med både den service vi har oplevet i forbindelse med køb af bilerne, samt den efterfølgende værkstedsservice. Vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Volkswagen Ribe er din lokale autoriserede Volkswagen forhandler. Vi sætter en ære i at leve op til de krav og værdier, der følger med vores Volkswagen forhandling. Og vi går gerne den ekstra mil for at sikre, at du som kunde forstår vores arbejde; for at du mærker, at du ikke bare er et nummer i rækken; og for at du altid føler dig godt behandlet. Vi glæder sig til at tage godt imod dig og give dig den bedste rådgivning. Volkswagen Ribe er en del af Next Mobility. Hos Next Mobility Ribe forhandler vi Volkswagen og Škoda samtidig med, at vi er SEAT-servicepartner.
Industrivej 1, 6760, Ribe, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi havde dagen i forvejen bestilt en prøvekørsel på en brugt VW Touran Highline 1,6, som vi glædede os meget både til at se og prøvekøre. Vi kørte helt fra Næstved til Ribe og glædede os samtidig også til at møde Jesper som vi havde talt med pr. Telefon. Han var virkelig behagelig, kompetent og meget villig til at gøre bilen klar til os hvis vi fandt ud af en indbyrdes handel. Utrolig meget fremsynet set og kundevenligt tænkt. Vi fik handlet med Jesper som en meget engageret og fantastisk imødekommende sælger og kørte til Næstved igen samme dag i en MEGA flot drømmebil i særklasse af en VW Touran Highline som vi blev de stolte ejer af. FEM STJERNERNER gives for bedste service til en flink, dygtig, og meget behagelig sælger som Jesper Nygaard er. De allerbedste anbefalinger fra Ingelise og Niels i Næstved.

Antwoord van Volkswagen Ribe
Jeg er behørigt imponeret!
Ved god gammeldags salgskunst, og en enorm troværdighed og rimelighed, lykkedes det den unge men ekstremt kompetente sælger (trainee) fra VW i Ribe, at trække mig ud af en igangværende handel i København, hele vejen til Ribe, hvor jeg fik en helt fantastisk handel og kundeservice! 5+ stjerne herfra!

Antwoord van Volkswagen Ribe
Min kæreste og jeg købte en VW California i januar 2024. Fra første kontakt med VW Ribe har vi følt os særdeles godt behandlet. Sælgeren som vi har haft kontakt til gennem hele forløbet (Sebastian) har været top-professionel i hele processen. Hans egen personlige erfaring med VW California og hans store ekspertise og imødekommenhed har været en førnøjelse og vi giver ham og VW Ribe de absolut bedste anbefalinger. Oplevelsen med handlen hos VW Ribe har været så god, at vi forventer, at bilen skal serviceres der, på trods af at vi bor på Sjælland.
Stina og Michael

Antwoord van Volkswagen Ribe
Vi fik lavet en skade på bilen hos VW Ribe. Det er ikke første gang, og vi kommer igen, fordi de kan deres kram, er super serviceminded og forstår at hjælpe børnefamilien med lånebil og fleksible løsninger. Personalet er altid imødekommende og resultatet står ikke til diskussion - den sidder i skabet hver gang!
Der var ikke rigtig en finger at sætte på oplevelsen med at købe bil hos VW Ribe. De tog sig god tid til både rådgivning, forhandling og gennemgang i forbindelse med afhentning af den nye bil.
Vender tilbage næste gang bilen skal skiftes 👍
Super god service og vanvittig hurtige svartider både før og efter salg.
Jeg købte bilen over tlf da den befandt sig 350km væk fra mit hjem. Sælgeren(Jesper) var meget tålmodig og behagelig under hele samtalen også da vi indgik i forhandling.
En god oplevelse hele vejen igennem.
Jeg købte en golf i nov. 2022 og fik rigtig god service. Kan varmt anbefale at handle hos VW Ribe.
Imponerende dårlig service.
Drejede sig om en golf 2021 med slukket touchskærm, manglende abs, sos lys og ingen kontrol over aircondition osv da alt er med Touch. Ny bil købt ved vw.
Da vi er på ferie omkring Ribe kører vi ind for at få en tester på og evt få en korrekt software installeret eller lignende. Bare et kig og en evt fejlmelding.
Men trods tomme lifte, 4 medarbejdere der pjatter snakkede sammen i udstillingen og en tom butik ønskede han ikke engang at rejse sig for at se på opgaven. Og meldte ud fra sin kontorstol at det kunne han ikke se på eller hjælpe med og ønskede os en god ferie.
Vi ønsker også dig en rigtig god dag.
Vh

Antwoord van Volkswagen Ribe
Super god service og betjening i forbindelse med køb af ny bil.
absolut top fra start til slut !
👍👍👍
Fed handel og service hos VW i Ribe fra start til slut.
Jesper er en mega god sælger og har en dejlig udstråling.
Vi købte en California hos VW Ribe med en rigtig god service fra Sebastian. Vi har kun gode anbefalinger.
Vi har handlet 2 biler på kort tid. Begge gange har vi handlet med Sebastian, som er en yderst kompetent og ærlig sælger. En man godt vil handle med. Vi er meget tilfredse. Vi kan kun anbefale VW i Ribe.
Hurtig tlf. forhandling, god byttepris, fin fremvisning og grundig instruktion i f m afhentning af bilen. Alt i alt fremragende.
Har købt en VW California hos Sebastian. Super oplevelse, yderst tilfreds med servicen, der var styr på det. Kan kun anbefales herfra.
skulle have skiftet en skærm på garentien.
og da bilen kom tilbage, kunne den ikke få forbindelse til telefonen..
og døren kunne ikke åbne
da jeg nævner det for dem smidder de røret på..
brug aldig dette værksted, heller ik til garenti..
men kan også se internettet flyder over med folk med samme problem
og en del har prøvet når de beder om en skærm der virker, at vw smidder røret på.
eller de ikke returnerer deres opkald ang ting vedr garentien
deres id 4 er der så mange problemer med så folk sikkert ender med at vente 2år
ventetiden er 1 år og det har mange ventet indtil videre
mit råd er tag en internet søgning på problmer med nye vw, inden du køber en vw.
der er meget vw åbentbart ikke forstår at lave på deres egne biler
og de har en del forhandlere der håndterer dette rigtigt dårligt
som fks kenneth i ribe
de tilbød mig også 50000kr mindre for min bil end jeg fik et tilbud hos en anden forhandler
er lige blevet kontaktet af jesper og de ville have jeg slettede min anmeldelse før de lavede bilen..
jeg nægtede så folk kan se sandheden, det skulle de have tænkt over før de opførte sig såden.
og forbrugerstyrelsen har helt sikkert gang i vw sager, så jeg tager den den vej

Antwoord van Volkswagen Ribe
Har netop købt en e-Golf hos Jesper ved VW Ribe.
Bor selv på Sjælland, så alle detaljer omkring handel, pris, byttebil, konditioner osv blev aftalt på forhånd via telefon og mail. Handlen blev endelig bekræftet på dagen hvor vi byttede bil, hvor vi begge lige kunne bekræfte at begge biler var i orden.
Dejlig måde at handle bil på og har fået rigtig fin service og behandling undervejs.
Handler meget gerne hos VW Ribe næste gang der skal handles bil.
Kan kun anbefale VW-Ribe. Har kun oplevet super god service. Har kørt næsten 16 år i min Polo, som jeg købte hos dem, og naturligvis fået serviceret samme sted, og altid har der været en lånebil til rådighed. Derfor var jeg ikke i tvivl om hvor jeg skulle købe efterfølgeren.
I vores familie er vi 4 som kører VW, og disse serviceres naturligvis hos VW-Ribe. På trods af, at de 2 er bosiddende i Kolding, er Ribe stadig det foretrukne værksted.
Ringer til dem og spørger på en bil som jeg har set på VW lagerbeholdning, får af vide at den har de, men ikke hjemme men den er på vej, aftaler at jeg kommer fra Ikast til Ribe, for den specifikke bil, da vi ankommer får vi oplyst den kan være hjemme om ca om en uge, vi prøver en anden bil, imens vil sælger finde farvekort, vi vender tilbage fra tur, de ringer efter sælger, han siger han ikke kan finde farvekort, fair nok vi sætter os ind og skal snakke om den bil de vil få hjem, men pludselig siger sælger ja den er så solgt imellem tiden, imens i var ude og køre, af en anden forhandler 🤷♀️ hallo hvordan kan det lade sig gøre, det er jo hos jer, derfor køre vi 90 km hver vej, kunne været taget 5 min fra min bopæl hvis jeg var blevet oplyst at alle har adgang til den bil, og så havde sparet 180 km og ca 2 1/2 time for så at få intet ud af det.
DET ER PÅ INGEN MÅDE IORDEN

Antwoord van Volkswagen Ribe
er kunde siden marts 2021. Altid venlig, imødekommende og løsningsorienteret. Tak for det.