1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Zakelijke efficiëntie primeert op klantgerichtheid

Door een vergissing van mijn kant werd een wellnessarrangement op de verkeerde datum geboekt. Ik ontdekte dit pas de dag zelf en nam meteen contact op om de afspraak te verplaatsen. Ondanks dat het om een datumwijziging ging en geen no-show of bewuste annulatie, werd de volledige kostprijs van de behandeling (€90) aangerekend.

Ik begrijp dat dit buiten de gratis annulatieperiode viel en dat regels nodig zijn om no-shows tegen te gaan. Wat mij vooral teleurstelde, was het gebrek aan nuance en flexibiliteit in de reacties van de klantendienst en het management. Er werd strikt verwezen naar de voorwaarden, zonder enige blijk van begrip voor de situatie, terwijl een gedeeltelijke aanrekening of alternatief voor mij redelijk had aangevoeld.

Daarnaast ervoer ik weinig flexibiliteit in het plannen van behandelingen: je kan geen concreet tijdstip kiezen of specifieke wensen eenvoudig afstemmen. Ook het feit dat telefonisch contact niet mogelijk is en alles via een contactformulier moet verlopen, maakt de ervaring onpersoonlijk en omslachtig.

De infrastructuur mag dan uitstekend zijn, het algemene gevoel dat hierdoor ontstaat is dat zakelijke efficiëntie primeert op klantgerichtheid en beleving. Jammer, want net dat laatste verwacht ik van een wellness.

22 april 2026

Bij aankomst in Waer Waters werden we…

Bij aankomst in Waer Waters werden we bijzonder onvriendelijk ontvangen door iemand van de receptie. Een wellness zou rust en gastvrijheid moeten uitstralen, maar hier begon het meteen met een arrogante en onrespectvolle houding.”ik wil geen naam noemen maar kan meschien helpen in de toekomst, " Ze heet Morgane. Was echt onbeschoft
Spijtig.

4 april 2026

Niet boeken! Is geld niet waard

Heel teleurstellende ervaring bij Waer Waters. Aan de wellnessbalie kregen we een oud menu dat totaal niet overeenkwam met wat in het restaurant werd aangeboden. Daardoor moesten we in tijdnood halsoverkop het buffet boeken, omdat onze massage al vaststond om 19u30 — zonder dat wij daar inspraak in hadden. Het buffet was belachelijk duur voor heel weinig keuze.
De massage zelf? Mijn vriendin had de beste van haar leven, ik de slechtste ooit. Wat ik kreeg, kon zelfs geen deftige massage genoemd worden. Personeel was op momenten boertig en onvriendelijk.
Wordt verkocht als luxe-ervaring, maar is zijn geld totaal niet waard.

9 oktober 2025

Veel waterpartijen maar te weinig…

Veel waterpartijen maar te weinig sauna's. Bij ons bezoek was er één van de weinige sauna's zelfs stuk. De temperatuur in het hele complex is koud. We verkleumden in onze vochtige badjassen. Wat onze dag nog enigszins goedgemaakt heeft, is de fantastische massage.
Massage 10/10
binnentemperatuur 0/10
sauna's en hammam: 3/10
Waterpartijen: 5/10
Restaurant: 9/10 (l'oase)
Receptie: poppen die hun lesjes afratellen en waarvan je geen glimlachje krijgt.

10 april 2025

Slecht systeem van reservatie + onbereikbaarheid via telefoon

We reserveerden ruim op voorhand via de site en gingen ervan uit dat reservatie in orde was, er was nog ruim voldoende plaats. We vonden het vreemd dat we geen bevestigingsmail ontvingen. We wouden bellen om te vragen of dit toch in orde was. Helaas onmogelijk te bellen. Dan maar gemaild, uiteindelijk antwoord ontvangen dat de reservatie niet is doorgegaan en wij dit maar opnieuw moesten doen. Resultaat: voor de gevraagde dag is het volzet. Speciaal dag verlof genomen om naar de sauna te gaan en er mega naar uit gekeken. Ik kan absoluut geen begrip opbrengen dat ze je verplichten te reserveren via een systeem dat niet naar behoren werkt en dan niet telefonisch bereikbaar zijn. We durfden dit niet direct opnieuw te proberen omdat we dachten dat we misschien dubbel zouden geboekt hebben. Hoe kan je voor zo een prachtig complex te zijn, zo een slechte klantenservice leveren. Zeer jammer!

19 februari 2025

Al het nodige is er maar...geen (nul)…

Al het nodige is er maar...geen (nul) beheer.
Waar het stil moet zijn is het luidruchtig maar niemand van het personeel om dat in goede orde te brengen: relax? vergeet het maar.
De watermassages in het hoofdzwembad werken maar om het half uur.
De infrarood "open" cabines staan rechtover de deur naar buiten, dus om de 10 seconden een koude windvlaag van 4°: zalig om te ontspannen!
De jacuzzi's worden steeds gebruikt door dezelfde mensen wegens geen controle: de mensen die er om 13u30 in zaten waren er nog om 15u00 en nog steeds om 16u30, te babellen en te kletsen zonder eerbied voor anderen.
De haardrogers voor de vrouwen werken amper.
Kortom: never again want het is dan nog duur ook.

26 januari 2025

Voor Waer Waters ben je een nummer en geen mens van vlees en bloed

Ik kreeg deze maand (zoals elk jaar) een verjaardagskorting aangeboden (3 weken geldig); mooi meegenomen aangezien deze wellness vrij prijzig is. Industriële betonnen setting met soms houtrookoverlast in het naaktzwembad (afhankelijk van de wind), maar de locatie is vlakbij; daarom had ik het niet afgeschreven, maar nu wèl. Enkele dagen voor mijn verjaardag liep ik helaas een hoofdwonde op. De draadjes werden zopas verwijderd, doch volgens de dokter moet ik nog 3 weken wachten met een saunabezoek (wonde kan weer open gaan). Aangezien de online verjaardagscode slechts 20 dagen geldig blijft, kan ik ’door overmacht’ niet tijdig met korting reserveren... Ik vroeg aldus begrip aan Waer Waters. Hun droge onpersoonlijke antwoord luidde, dat ’hun computersysteem de code sowieso op die dag ongeldig maakt’! M.a.w. ik ben een nummer en geen mens van vlees en bloed.

15 januari 2025

Waer waters

Ben hellemaal van diepenbeek naar zellik gekomen om te relaxen, heb 1h30 gereden naar daar om te horen dat ik niet binnen mag omdat het zogezegd vol zit,op de site staat reserveren niet verplicht , en ik was alleen en vroeg aan de manager dat
ze zorgt voor een oplossing,
Ze heeft mij niet geholpen met een oplossing , dus 3 uren voor niks gereden. Manager was onbeleefd en lijkt ombekwaam om te zorgen voor een oplossing omdat ze ook heel jong is . Jammer van deze ervaring

29 november 2024

Op vrijdag 20/10 bezocht ik het complex…

Op vrijdag 20/10 bezocht ik het complex en ik had mijn eigen (witte) badjas hier mee. Na een stoomsessie in het ZEN-gedeelte, heeft iemand anders per ongeluk mijn witte badjas meegenomen. Hier bevond zich mijn bril in. Ik heb dit onmiddellijk doorgegeven aan de balie en hier wisten ze me te zeggen dat het niet zo slim was om een witte badjas mee te nemen naar hun complex. Ik vond dit een heel onvriendelijke opmerking, de schuld werd gelijk in mijn schoenen geschoven. Ze wisten me ook te zeggen dat ik het beste mail hieromtrent en dat er sowieso voor gekeken zou worden en zo'n spullen meestal teruggevonden worden. Ik heb nu sinds 20/10 reeds 3 mails gestuurd met mijn vragen, maar tot op heden nog niets van antwoord gehad, ook al beweren ze altijd binnen de 48 uur te antwoorden. Ik kan ook niet bellen naar het complex en voel me enorm onbegrepen en niet naar me geluisterd als klant. Ik vind de service hier dus echt uitermate ondermaats en schandalig voor de prijzen die je betaalt en het imago die ze wensen uit te schijnen.

20 oktober 2023

Geachte Wear Waters,

Geachte Wear Waters,

Ik stuur deze e-mail na aanleiding van de reservering die ik heb laten maken voor 25-5-2023. De reservering is gemaakt onder de naam van ****. We zijn op bovenstaande datum vanuit Amsterdam naar jullie locatie gekomen omdat jullie goede reviews hadden. Na aanleiding van die goede reviews hebben wij besloten om naar jullie toe te gaan i.p.v. naar een concurrent.

Hier hebben wij genoten van het arrangement inclusief massage. Echter was de massage geen massage te noemen. Aangezien ik op een professionele locatie ben verwacht ik niet dat ik nog aanwijzingen hoef te geven tijdens de massage. Dit heb ik dus ook niet gedaan omdat ik mij daardoor in verlegenheid gebracht voelde.
De massage was eerder een luxe versie van geaait en gestreelt te worden.

Het uitgangspunt van deze dag was om volop te genieten van de massage en daarna van de spa. Direct na afloop van de massage heb ik mijn ontevredenheid laten blijken bij de receptie. Zij gaf aan dat ik beter een e-mail kon sturen omdat het besproken moest worden met het management. Hierop gaf ze aan dat ik door een van haar collega's terug gebeld zou worden, tot op heden heb ik nog niks vernomen.

Eigenlijk wilde ik na de massage al direct terug rijden naar Amsterdam vanwege de grote teleurstelling. Deze dag heeft mij in het totaal meer dan €500 gekost. Bij de receptie werd mij eenmalig gratis toegang voor 1 persoon aangeboden.
Hoezo is er mij geen andere massage aangeboden zodat ik toch tevreden weg kon gaan? Tevens werd er met het reserveren voor de massage ook gezegd dat wij om 17.00 uur in een double room geboekt waren voor de massage. Bij navraag voordat de massage plaatsvond werd ik schaapachtig aangekeken en werd er mij verteld dat dit niet mogelijk was.

Wat gek dat jullie ook meermaals niet reageren op emails of klachten.

25 mei 2023

Waer Waters

Op 24 februari zijn mijn vrouw en ik naar Waer Waters gegaan en kozen het aura-arrangement, wat toch ruim boven 300 euro kost voor 2 personen. Het was meer dan 10 jaar geleden dat we nog zoiets gedaan hadden. Bij het inchecken rond half 11 's ochtends is er niet geïnformeerd naar onze badkledij. De dag verliep heel goed. We zijn in het binnenzwembad, het buitenzwembad en een 5-tal sauna's geweest. We hebben een massage gekregen en zijn naar het restaurant geweest. Niemand gaf een opmerking over mijn (korte) zwemshort. Rond 17 uur besloten wij nog een beetje te zwemmen toen er iemand van het personeel kwam vertellen dat ik niet de juiste zwembroek aanhad. Mijn vrouw ging alleen in het zwembad en ik ging op een van de ligzetels ernaast zitten met mijn handdoek onder mij. Dat mocht ook al niet! Om hygiënische reden mag je geen zwemshort aan hebben. Ik had op de website gekeken maar had niet bij "tips en etiquette" gekeken en dus was ik er mij niet van bewust dat de juiste zwemkledij dragen noodzakelijk was om binnen te mogen. Een waarschuwing voor volgende keer had ik wel aanvaard, maar gewoonweg weggestuurd worden op zo een botte manier is echt onaanvaardbaar. Er komt geen volgende keer meer, ik ga liever ergens waar het personeel vriendelijk is.

23 februari 2023
Reviews in alle talen tonen. (24 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken