Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tommel opp!

Det virker som Wallmob har fått orden på tingene.
Topp service og god kvalitet i tillegg til et fantastisk brukervennlig system.

30 april 2018

Den VÆRSTE service!

Jeg har konstant haft Wallmob i røret vedr. problemer i systemet (vel at mærke efter at have ventet en halv time i telefonen hver gang), og gang på gang svarer de, at det "kan systemet ikke". Og vi snakker ofte meget banale funktioner, som var blevet lovet i salgstalen (lagerstyring, håndtering af mange varegrupper osv.). Omsætningstallene er uoverensstemmende, og bliver ikke tilrettet efter utallige henvendelser. Jeg kunne blive ved. Nu er prikken over i'et så, at kortterminalen er brudt sammen og skal sendes til reparation, hvor der kan gå op til en uge før vi får den igen. Dvs. en uges kort-omsætning går tabt. Og Wallmob nægter at tilbyde et alternativ i mellemtiden. Så - hele vejen igennem - et system der ikke virker til en større forretning og en service der nærmest ikke eksisterer. Det kan jeg ikke anbefale!

8 maart 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wallmob lager system virker ikke..!

Vi har i flere omgange påpeget fejl i deres lagersystem uden de er rettet. De har erkendt fejlene, og meddelt os der er oprettet "sager" med sagsnr. Men ingen tilbagemelding eller interesse i at få løst problemet.
Meget besynderligt at VISMA vil i selskab med sådan nogle amatører.

4 februari 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wallmob og Visma løber fra aftale

Det er første gang, at jeg bruger Trustpilot. Jeg har ikke rigtigt haft anledning før, men i situationen med Wallmob.com og Vismas måde at forstå en skriftlig aftale, så finder jeg det som min pligt at advarer andre mod deres aftaleforståelse og firma.
Historikken er, at en meget aggressiv sælger viser et system med fejl og mangler, men lover, at det nok skal blive godt. Jeg siger ja til GULDPAKKEN, som giver mig 3 kasseapparater for 499. Jeg er meget interesseret i at få Wallmob integreret til E-conomic, og tilbyder at blive testvirksomhed. Da en beta endelig er klar, så tester vi løs, og jeg får fyldt databasen op med produktdata, som ikke lever op til min forståelse af integration til E-conomic. Jeg vælger dog Wallmob alligevel, men uden integration. Jeg spørger til, om de kan slette databasen, som er fyldt op med ubrugeligt produktdata, men de vil hellere oprette en helt ny profil, og det siger jeg ja til, fordi det giver mig en ny Wallmob at starte ud fra. Hvad jeg ikke er opmærksom på er, at de sletter GULDPAKKEN (3 pos for 499) og erstatter den med deres nye forretningsbetingelser (1 pos for 499). Jeg opdager først fejlen nogle måneder senere, fordi butikken, hvor den skulle bruges, endnu ikke var åbnet. Da jeg gør dem bekendt med fejlen og kan dokumenterer ovenstående forløb på mail, så forventer jeg, at de vil tilbyde GULDPAKKEN, som jeg oprindeligt skrev under på det. Svaret er kort: Nej. Ingen forklaring, ingen beklagelse. Jeg skifter nu til iZettle, og det kan umuligt blive ringere end Vismas Wallmob.com.

Peder

5 oktober 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for meget ansvarsfralæggelse, og for lidt ansvar!

Wallmob har et udemærket system, men absolut Danmarks dårligste kundeservice. Som jeg kan se andre har skrevet, er en aftale ikke en aftale såfremt man indgår den med wallmob. De er på ingen måde til at tale med, men fortæller gerne hvor mange ekstra timer man skal betale, for at få rettet op på de fejl som de selv har lavet. Det er konsekvent umuligt, at få lov at tale med en person der har mere ansvar end den kontaktperson som man hat tildelt, som bliver skiftet ud med jævnligt mellemrum. På to år, har vi haft intet mindre end fem forskellige ansvarlige, som alle skulle startet forfra, og intet vidste om vores forretning.
Alt for meget ansvarsfralæggelse, og for lidt ansvar for sit produkt.
Jeg vil på ingen måde anbefale wallmob. Tilgengæld ville jeg glædeligt anbefale dem, hvis deres service var i top.

19 september 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wallmob løsningen virker langt fra tilfredsstillende, og de er bestemt ikke bange for at løbe fra en skriftlig aftale!

Jeg har testet Wallmob i forbindelse med integration til e-conomic af flere omgange. Den første gang de meldte en løsning klar for et par år siden, havde de glemt at der skulle bogføres moms på salgs transaktioner – mindre detalje!! For nylig gik jeg med til at teste igen, da de skulle være tæt på med en bedre integration til e-conomic, og de havde brug for input for at få integrationen på plads. Vi købte den store hardware pakke, med en klar skriftlig aftale om at hardwaren kunne returneres hvis integration ikke kom på plads, samt lidt andre forudsætninger for at løsningen skulle være tilfredsstillende. Den oprindelige prøveperiode var aftalt til 3 måneder, men prøveperioden og testperioden blev forlænget da de ikke kunne komme videre med den planlagte integration. Efter ca. 6 måneder valgte jeg at kaste håndklædet i ringen da der simpelthen var for mange helt basale ting der ikke virkede.
Jeg fik skriftligt bekræftet at jeg kunne returnere udstyret mod en kreditnota, men et par uger efter jeg havde afleveret udstyret som aftalt til deres søster selskab i Herlev som aftalt, meddelte de at de alligevel ikke ville tage imod udstyret da de 3 måneders prøvetid var overskrevet – på trods af at de selv forlængede prøvetiden og bad mig komme med input efter 3 måneder.
Udover at integrationen var helt skæv, havde jeg store problemer med at få hardware sat sammen. Den bliver solgt som ”plug and play”, men man modtager en masse løse komponenter fra forskellige producenter, som man selv skal konfigurere og få til at fungere sammen ved hjælp af halvfærdige og meget mangelfulde vejledninger. Der var rigtig mange spildte timers arbejde med at sætte løsningen op, og rigtig mange opkald til deres support, som dog skal have en god stjerne++ for at hjælpe så godt de kunne.
Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse.

25 april 2016
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.