Wallstickerland Reviews 525

4,4

Købte en postkassesticker Den var rigtig fin på papiret, men da den skulle sættes på postkassen, blev halvdelen af bogstaverne siddende på papiret. Har skrevet 2 mail uden at modtage svar.

Helt fantastisk og ekstraordinær service. Stod i last-minute og manglede en gave, og de var så flinke til at hjælpe og være fleksible. En time senere stod jeg med en super flot specialprintet plakat... Toon meer

Stor ros til grakikeren og kundeservice på wallstickerland. Jeg har fået lavet portræt af 2 sorte puddelhunde, (sorte hunde er bare skide svære at tage close-up fotos af...) og det lykkedes over al fo... Toon meer

Fantastisk og fleksibel service! Jeg søgte en helt specifik collageplakat i en bestemt størrelse, og her var Wallstickerland fleksible og imødekom mit ønske. Fra start til slut var der hurtigt svar... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Hos Wallstickerland har vi et udvalg af mere end 30.000 wallstickers og plakater, hvor du kan finde lige, hvad der passer bedst i dit hjem! Vi går op i at vores kunder er 100% tilfredse. Derfor tilbyder vi altid tilfredsheds- og opsætningsgaranti til vores kunder, så man altid kan forvente en god handel ved at handle hos os.

4,4

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nøj jeg er helt paf!!

Nøj jeg er helt paf!!
Jeg købte en mindeplakat af min undulat som døde i november 2023, og jeg græd da jeg åbnede pakken og så det fantastiske billede der var blevet lavet, jeg var så overvældet af hvor smukt det var lavet. Efter jeg så den plakat, besluttede jeg mig for at min mor skulle have en julegave med en mindeplakat af vores elskede westie som heller ikke er her mere, og hun blev SÅ glad, hun sagde med det samme, at hun kunne se det var vores elskede Ludvig🩷

Tak for den gode oplevelse, jeg skal helt klart handle ved jer igen!

1 december 2023

Jeg købte 6 billeder lige op til Jul

Jeg købte 6 billeder lige op til Jul, i leverede 4 flotte billeder, hvor i lavede halsen som et hjerte, det lille billede af katten, og et stort var halsen lavet rund. Det ser IKKE godt ud sammen. Det sidste store billede ser for kunstig ud.

1 december 2023

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside , let at navigere i .
Relativ hurtig levering og inkluderet overskuelig vejledning. Fuld tilfredshed hele vejen igennem herfra , ikke sidste gang jeg benytter wallstickerland

17 december 2023