Geweldig platform, met zeer waardevolle informatie! Willem heeft ons goed begeleid in het koopproces en helpt in het begrijpen van de beschikbare informatie. Het platform en de begeleiding zorgt ervoo... Toon meer
We hebben met Walter Living succesvol een nieuwe woning gekocht. Ik weet niet of het zonder hun gelukt was. Wat ik bijzonder waardeerde, is dat ze speciaal plek voor ons maakte, terwijl er eigenlijk g... Toon meer
De ervaring met Walter Living was fantastisch, mede dankzij de geweldige begeleiding van Lisa! Het contact was ontzettend prettig: ze is empathisch, betrokken en communiceert heel fijn. Lisa reageert... Toon meer
Zeer onder de indruk van Walterliving's services! Na onze eerste bezichtiging wisten we dat we een serieus bod wilden doen maar geen idee hoe we het beste bod konden doen. In een tijdsbestek v... Toon meer
- #1 van de 6 beste bedrijven in Makelaardij
- #1 van de 3 beste bedrijven in Taxateur
- #7 van de 44 beste bedrijven in Softwarebedrijf
De grootste aankoopmakelaar van Nederland – slim je woning kopen, met inzicht en zekerheid. Een huis kopen in Nederland is geen simpele opgave. De woningmarkt verandert snel, huizenprijzen stijgen of dalen per regio, en het juiste moment om te bieden is vaak lastig te bepalen. Walter helpt je met al deze complexiteit met heldere data, slimme AI-tools en begeleiding van ervaren aankoopmakelaars. Of je nu een eerste woning koopt, je wilt oriënteren op een volgende stap, of gericht zoekt in steden zoals Amsterdam, Utrecht of Rotterdam — Walter geeft je toegang tot de inzichten die voorheen alleen voor makelaars beschikbaar waren. Met Walter weet je exact wat een woning waard is, hoe de buurt zich ontwikkelt, en welke biedstrategie werkt. Je krijgt toegang tot informatie over álle woningen in Nederland. Inclusief prijsontwikkelingen, vergelijkbare verkopen, en advies op maat. Jij kiest de vorm, wij bieden de tools. Kies voor een eenmalig adviesgesprek, een digitale aankoopanalyse of volledige begeleiding van huis vinden tot aan de notaris. Walter werkt altijd op jouw voorwaarden. Kopen met vertrouwen begint hier — met de aankoopmakelaar die de woningmarkt helder maakt.
Singel 524, 1017 AZ, Amsterdam, Nederland
- support@walterliving.com
- walterliving.com
Houd rekening met het volgende
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Veel informatie, lage prijs, goed team!
Veel informatie voor een lage prijs!
Wij hebben bij WalterLiving veel informatie kunnen vergaren, omdat alles samen komt. In plaats van bij het kadaster telkens nieuwe informatie te kopen, heb je bij Walter voor EUR 8,99 alles bij de hand. Ongeacht hoe vaak je een woning opzoekt. Daarnaast zijn de webinars een fijne manier om extra feedback te krijgen voor je huizenjacht.
Wat ik graag ''beter'' zou willen zien is een iets duidelijker interface (de verschillende abonnementen is niet altijd even makkelijk te overzien dan wel uit te zoeken);
Huizen ook kan verwijderen uit je lijst;
Bijvoorbeeld 1x per periode (1 maand/1week) een extra ''consult'' kan krijgen bij Walter Plus, want voor dunbevolkte gebieden helpen de algoritmes maar in beperkte mate en gelden zeker niet dezelfde tarieven als in drukkere stedelijke omgevingen. Al wordt er wel continu aan gewerkt.
Al met al een goede informatieve basis om over te beschikken bij de huizenjacht, zelfs naast het hebben van een aankoopmakelaar zou het een aanbeveling zijn. Het geeft veel peace of mind om nog voor een bezichtiging alle data voor je te hebben of wellicht zelfs de moeite kan besparen de woning te bekijken.
Wij hebben na lang zoeken ons droomhuis kunnen vinden en mede door de informatie die Walter ons heeft verstrekt een prettig bod kunnen doen en gegund gekregen zonder de hoofdprijs te hebben betaald (wanhoop drijft prijzen).
Zeer tevreden over Walter Living
Hadden niet zonder Walter Living willen…
Hadden niet zonder Walter Living willen bieden. Een goede indicatie van de waarde vóór het plannen van de bezichtiging. In het bieden onmisbaar om de taxatie in te schatten; het bod en de uiteindelijke prijs bepaal je helemaal zelf in deze markt.
Aanrader!
Erg fijne service voor kopers!
Erg fijne service voor kopers die niet goed weten wat ze moeten bieden op een huis. En aanzienlijk goedkoper dan een aankoopmakelaar.
Prima om geindexeerde koopsommen te…
Prima om geindexeerde koopsommen te zien verder is de functionaliteit nog wat beperkt.
Goede informatie
Goede informatie. Geeft een goed beeld. Jammer dat het advies mbt een bieding wat achter loopt op de huidige markt die momenteel hard verandert. Advies ijlt 6 weken na? Verder super tevreden.
Geweldige tool die elke huizenkoper zou…
Geweldige tool die elke huizenkoper zou moeten gebruiken om zichzelf goed en onafhankelijk te informeren. De investering bij zo’n grote aankoop dubbel en dwars waard.
Walter is een heel handige tool om in…
Walter is een heel handige tool om in te schatten wat de woningwaarde is en wat geboden moet worden.
Wat beter kan (ik weet niet of dat technish mogelijk is) is om meer actuele data te gebruiken voor de woningwaarde. Deze data was vaak wel 3 maanden oud, wat in in deze markt vertekenend kan zijn.
Daarnaast zou een betere onderbouwing van het biedingsadvies prettig zijn. Ondanks dat het gebaseerd is op biedingspercentages in de buurt, lijkt het toch wat uit de lucht gegrepen. Iets meer toelichting hoe je bij de % komt zou goed zijn.
Al met al toch heel tevreden. Mede op basis van Walter m'n eerste huis gekocht. Support desk was ook super goed, erg kundig antwoord gekregen op mijn vragen (ondanks dat ze moeilijk te vinden zijn op de website).
Aankopen kan je zelf (echt wel!)
Heel handig voor het aankopen van een huis. Na een Webinar gevolgd te hebben was ik na 20 jaar weer helemaal up-to-date. Dankbaar gebruik gemaakt van de verkoopinformatie uit de wijk en de vierkante meterprijzen. Vooral de eerste maand gratis hielp mij over de streep want dan kan je zien of het wel nuttige informatie is die de site biedt. Ook heb ik gebruik gemaakt van het opstellen van een biedingsbrief, dat scheelt een hoop denkwerk.
Beste service
Beste service, beste bod, geen gedoe, eerlijke mensen
Super handig en heeft ons veel inzicht…
Super handig en heeft ons veel inzicht gegeven in huizenprijzen! Hierdoor geen aankoopmakelaar nodig gehad.
Hoewel de huizenprijzen onvoorspelbaar…
Hoewel de huizenprijzen onvoorspelbaar zijn door de gekte op de huizenmarkt... Biedt Walter living een anker en geeft goed inzicht in wat redelijk en realistisch is.
Walter Living is een mix van die ene…
Walter Living is een mix van die ene oom die stiekem toch echt wel verstand heeft van de huizen markt en die ene neef die precies weet welke games goed werken.
Die mix van inhoudelijke informatie gebaseerd op data, en niet op onzin gebrabbel, met een enorm makkelijk te gebruiken interface waar je gelijk ziet wat je wilt is echt helemaal top.
Ik heb door Walter Living met veel zelf vertrouwen mijn huis kunnen kopen en wat blijkt dat ie gelijk veeeeeel meer waard is dan ik betaald, dan bedoel ik niet alleen wat Walter Living daarover zei, maar de huidige taxatie ligt dus nog hoger dan wat ik verwacht had. Walter Living was daarin belangrijk om te snappen waarom en hoe dan (?!) en trouwens ook de enige die het goed had (tov 2 verschillende makelaars, die het huis minder waard vonden…)
Goedkoop inzicht in waardevolle data
Ik heb Walter Plus gebruikt om inzicht te krijgen in de verkoopprijzen van huizen. Voor de prijs die ze hiervoor vragen, krijg je echt veel informatie die steeds uitgebreider wordt. Naast verkoopprijzen, ook historische prijzen van de woning en foto's van andere verkochte woningen. Wel heb ik het gebruikt voor de aankoopwoning in een stad, dus daar is wellicht meer data dan dorpen (hoewel ik denk dat het daar ook zeer waardevol is).
Enkele keren zit je er flink naast in een overspannen markt, maar wist ik dat ik met vertrouwen het bod had gedaan wat eerlijk was. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in de aankoop van een mooie woning.
Ik twijfelde of ik het zonder aankoopmakelaar kon, maar dat kan prima.
Nuttige rapporten.
Rapportages zijn helder en goed leesbaar. Nuttig voor als je een huis wilt kopen of verkopen.
Efficiënte tool om een stuk kennis over een woning te verkrijgen
Het is fijn om op een eenvoudige manier voor weinig geld goede informatie te krijgen over het aankopen van of bieden op, een nieuwe woning. Ik heb daar goed gebruik van gemaakt maar het heeft in mijn geval helaas niet geleid tot de aankoop van een appartement.