Sehr gute Qualität und Verpackung
Sehr gute Qualität und Verpackung, schnelle Lieferung.
Warm Nordic er nordisk design, der tager udgangspunkt i et fælles værdisæt med samvær, varme og hygge som et naturligt omdrejningspunkt.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sehr gute Qualität und Verpackung, schnelle Lieferung.
Forventet leveringstid var max 7 dage og jeg har stadigvæk ikke modtaget min bestilling fra 3 uger siden

Antwoord van Warm Nordic
Det er den smukkeste sofa. Den er grålig, men med en sofapude m grønne nuancer bliver den en anelse grønlig og det samme med en pude i blålige nuancer. Jeg ELSKER den - jeg ligger og sidder også godt i den!

Antwoord van Warm Nordic
Kina discount kvalitet. Limet sammen så den ikke kan repareres når den går i stykker, og det gør den fordi ledningen knækker. fatningen er så ringe den bliver porøs, og som det bedste så nægter de at afhjælpe problemet. hold jer væk, køb noget andet. lampe til 6000kr burde koste 500kr. desværre

Antwoord van Warm Nordic
Dårlig service og transport, flot møbel.
Bestilte et bord fra warmnordic. Leveringstid 5-8 hverdage. Det kom 4 uger! efter. Jeg var i kontakt med warmnordic efter 2-3 uger hvorfra jeg kun fik et lunket "det eneste hun kunne gøre var at kontakte transportfirmaet!
Det blev leveret med LGT, som kun havde en mand på transporten selvom der var tale om en tung sag på omkring 80 kg (ifølge to flyttemand, som blev tilkaldt til opbæring af møbel) - havde selv skønnet det endnu tungere.
Som fremstiller og forhandler af designmøbler har man altså også et ansvar for at vælge en leverandør, der kan leve op til aftalerne og byder på ordentlige arbejdsforhold!
Jeg havde gladeligt betalt lidt mere for at få det leveret og kunnet vælge at bordet blevet båret ind.
For dårligt, warmnordic. Simpelthen for dårligt.
Flot møbel dog.
Ordered in January. Took over three weeks to receive order. They wouldn't believe that it hadn't been delivered. Returned one of the items in early Feb.
Been due a refund for a MONTH, unable to make contact now and just terrible service throughout.

Antwoord van Warm Nordic
Jeg bestilte et sofabord hos Warm Nordic. Det tog desværre 3 uger at modtage det på trods af, at de sagde op til 10 dage. Derudover var det desværre en lidt dårlig service at jeg fik.
Jeg forventede en langt bedre service deres priser taget i betragtning. Årsagen til de 2 stjerner er, at bordet levede helt op til mine forventninger.

Antwoord van Warm Nordic
Lækre lamper men virkelig dårlig service. Det tog næsten tre uger at fragte en standerlampe fra Viby til København, på trods af at de sagde op til to uger (10 arbejdsdage). Derudover kunne jeg ikke få noget som helst information, når jeg ringede til dem (de sagde bare at jeg ville få et opkald fra fragtmanden snart..).
Deres fragtmand er absolut heller ikke super - Warm Nordic skriver at fragtmanden vil tage kontakt for at aftale nærmere vedr. levering, men han ringede kun med 15 minutters varsel, hvilket er jo fuldstændig useriøst.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse med Warm Nordic. Vilde med deres design, men de forstår ikke konceptet service... Jeg tvivler stærkt på at jeg vil købe noget der igen.
Lynhurtig levering. God og solid indpakning.
Udelukkende positiv oplevelse.
Hurtig levering og god kvalitet af produkter. Super flinke i kundeservice med at sende stofprøver :-)
Vare af fin kvalitet. Hurtig forsendelse. Kan kun anbefales.
Opfyldte forventningerne, og hurtig ekspedition, på trods juletravlheden 👍👏
Hurtig levering og hurtig svar ved spørgsmål. GOD service
Super service og hurtig levering!
Bestilte en stol mandag og fik den leveret under 24 timer efter. Stor ros til Pernille Frøik, for hurtig respons vedrørende ændring af leveringsadresse, samt opfølgning omkring leveringstidspunkt etc.
Bliver spændende at følge udviklingen af produkterne fremadrettet. Jeg handler her bestemt igen.

Antwoord van Warm Nordic
Lees meer over geverifieerde reviews.