Dit is echt een heel slecht bedrijf. Kwaliteit van artikel is slecht, de kleur eveneens. Er is geen retour beleid, geldteruggave al helemaal niet. Smoesjes aanbieden als je je bestelling retour wilt... Toon meer

Oplichters,dropshippers,hier niet kopen.Broek geleverd maar zit voor geen meter.Ik kan geen mail sturen want die werkt niet,dus kan ik geen retour proces starten.

Heel lang moeten wachten op bestelling, geen contact kunnen krijgen via mail en telefoon. Uiteindelijk onverwachts en onaangekondigd een prut kwaliteit ding ontvangen. Compleet misleidend en totaal ni... Toon meer

Eerlijk is eerlijk. Kreeg geen contact en had niet meer gerekend op levering, maar vandaag toch nog het bestelde artikel ontvangen, denk idd uit China. Ziet er best goed uit en past gelukkig zodat ik... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ze vermelden op de site niet dat het om…

Ze vermelden op de site niet dat het om dropshipping gaat.
Na betaling krijg je op een gegeven moment een ‘track and trace’ maar nadat het in Nederland aan de lokale koerier is geleverd hoor en ontvang je niets.
Ze zijn ook niet bereikbaar. Bestel dus niets bij Warnidam.

26 mei 2023

Retourbeleid klopt niet

Retourbeleid klopt niet, kan terug naar China. Kortom dropshipping. Kwaliteit erg slecht. Contact heel bijzonder, dat het product niet voldoet ligt aan mijzelf volgens Warnidam.

Levering blijft uit

Levering blijft uit. Telefonisch niet bereikbaar. Bedrijf reageert niet op mail.
Blijkt niet ingeschreven te staan bij KVK, dus ga er van uit dat ik ben opgelicht.

8 mei 2023

Beloofd dat het voor afgelopen zaterdag…

Beloofd dat het voor afgelopen zaterdag zou worden geleverd. Niets ontvangen en geen geld terug en op geen mail of bericht op Messenger (zo had ik eerder contact) krijg ik een antwoord.
Dit is dropshipping en voor mij zijn het oplichters.
Bij Facebook een klacht neerleggen

Oplichterswebsite

Wie goed op de website kijkt, ziet dat er staat "since 2014". Dit is niet waar. Dit bedrijf bestond niet voor 1 april 2023. Dit bedrijf is nep. Ze verkopen slechte waar artikelen, beloven veel meer dan ze waarmaken en zijn niet per mail bereikbaar bij vragen of ander commentaar. Het is een dropshipping firma die zijn waar uit China haalt. Wie goed in de algemene voorwaarden leest, kan zien dat de klant totaal geen rechten heeft. Er wordt geen geld retour gegeven en alleen een tegoedbon beloofd. Wettelijke terugbetalingen binnen 14 dagen worden door dit bedrijf niet nagekomen. Dit bedrijf is de opvolger van wsterdam.nl. De website van warnidam.nl heeft dezelfde voorwaarden en opzet als zijn voorgang wsterdam.nl. Wie wsterdam.nl wil kennen, moet maar eens de reviews opzoeken. De 6658+ reviews op Trustforum, volgens de website van warnidam.nl zelf, bestaan helemaal niet. De website heeft ook spelfouten, een van de andere tekenen van bedrog. Het vermelde telefoonnummer wordt nooit opgenomen en is ook bekend van verschillende andere oplichterssites. Google er maar eens op. Kort en goed: als je graag wilt worden opgelicht, moet je hier bestellen. Zo niet, zoek dan je kleding snel elders!

1 mei 2023

Goede ervaring met Warnidam!

Goede ervaring met Warnidam! Ik was opgelicht door Wsterdam en ik heb niet meer een reactie van ze gekregen. Ik heb contact opgenomen met Warnidam en ze gaven aan dat ze Wsterdam niet kende. Ik heb vervolgens zelfs een bestelling geplaatst bij ze en die is wel gewoon op een snelle en nette wijze aangekomen!

14 april 2023

Nepbedrijf

Nepbedrijf? Facebook advertentie dezelfde als
"Wsterdam" welke niet meer bereikbaar is. Wsterdam heeft niks geleverd, ik had wel betaald. Nu onder andere naam: Warnidam? Emailadres Warnidam klopt ook niet, mijn mail kreeg ik onbestelbaar terug.
Staat op hun site dat ze 6658+ Trust Pilot reviews hebben. Niks te vinden.

12 april 2023
Reviews in alle talen tonen. (32 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken