Wasmachine 1 (best) blijft bezet. Geen wonder. Is defect en vorige klant krijgt zijn was er niet uit. Wasmachine 2 (eindhoven) mooie grote machine is gelukkig leeg. Ook geen wonder achteraf. Betaal... Toon meer
Erg content met deze service.
Zomerdekbed gewassen voor de aankomende zomer. Kortingscode, dus het langste programma gedaan. Kwam er fris uit. Wel even voortijds de trommel gecontroleerd op eventuele haren en dergelijke. Gelukkig was de trommel fris. Drogen was ook zo gepiept. Het was de wash-me locatie in Joure bij de Karwei en werd druk bezocht. Gelukkig zelf niet hoeven wachten. Deze ervaring was goed, wat fijn is, want dan weet ik waar ik in het najaar met mijn winterdekbed terecht kan. :)
De zoveelste keer dat je niet kunt…
De zoveelste keer dat je niet kunt betalen. Klantenservice, app, nooit bereikbaar. Waardeloos bedrijf. Als de machine het al een keer doet had je beter in een beek met een steen op je kleren kunnen gaan slaan.
Heel slecht
Op 13 maart in de avond heb ik er gebruik van gemaakt, machine 3, gekozen 40c, ontsmetting+ wasverzachter, heb ik sms functie geactiveerd. Alle vlekken bleven staan, geen enkel verwijderd, geen sms ontvangen , ben ik € 12 kwijt
Het feit dat de klantservice niets doet…
Het feit dat de klantservice niets doet aan het probleem dat mensen hun kleding een hele dag in de droger laten liggen. Meerdere keren is mij dit overkomen op dezelfde locatie. Je doet een melding, maar wordt afgewimpeld. Hierdoor heb ik wel wasjes kunnen draaien, maar kan ik ze niet drogen. En je mag dus niet en droger niet leeghalen.
Je wordt besodemieterd waar je bij…
Je wordt besodemieterd waar je bij staat.
Nadat je geladen en betaald hebt kom je er achter dat de machine het niet doet.
Heb al eerder slechte ervaringen met ze gehad, naar mn geld kan ik fluiten. Ga het niet eens meer proberen
Sterker nog, ze gaan het zoals zovaak 2x van de rekening afhalen.
Stelletje criminelen zijn het.
Wat een flut bedrijf
Als camperaar ben ik afhankelijk van benzinepomp was- en droogmachines. Ik raad dit bedrijf volledig af. Je betaalt en de wasmachine houd er op de helft mee op en de droogmachine is buiten werking of droogt niet maar draait alleen. De wasmachines, als ze al werken haalt geen enkele vlek eruit. Ze worden absoluut niet onderhouden, terwijl je de hoofdprijs betaald. Revolution is trouwens van hetzelfde bedrijf. En maar lekker geld binnen blijven harken. Eén ster is nog teveel. Mijn sympathie gaat uit naar de benzinepompmedewerkers die elke keer de klachten krijgen, maar hier niets aan kunnen doen.
Zeer slecht
Zeer slecht! Van machine 29CL betaalautomaat deed het wel, maar de wasmachine niet! Geprobeerd een refund te krijgen, maar geen contact te krijgen!
Bij agros hoogeveen 2x kleding gewassen…
Bij agros hoogeveen 2x kleding gewassen en 26 euro armer maar kleding kwam er nat uit maar nog net zo smerig als ik het erin deed kan geen contact krijgen maar wel geld weg is een afrader
Zeer slechte service!
Zeer slechte ervaring, absoluut geen aanrader. Op 2. kerstdag laat in de avond wilde ik voor het eerst gebruikmaken van Wash-Me. We zijn eerst naar de locatie in Sint-Oedenrode gegaan, omdat we daar wonen. Daar bleken de machines niet te werken, zonder enige melding of waarschuwing. We hebben onze was er weer uit moeten halen en zijn vervolgens doorgereden naar Eindhoven. Daar hebben we 2 locaties bezocht, maar beide waren zo smerig dat we het niet aandurfden om daar onze was te doen.
Daarna zijn we doorgereden naar Veghel. In eerste instantie leek alles daar goed te gaan. Op de machines stond zelfs dat je €2 korting kon krijgen via een QR-code. We hebben het formulier ingevuld en kregen de code DANKJEWEL2, maar deze werkte totaal niet. Omdat het al laat was, hebben we dit maar laten zitten.
Na het wasprogramma waren we echter geschokt door het resultaat. Onze was, waaronder dekbedden, was letterlijk kletsnat. We dachten nog dat dit misschien normaal was bij professionele machines en hebben alles in de droger gedaan. We hebben eerst 20 minuten en daarna nog eens 40 minuten gedroogd, maar na in totaal een uur was alles nog steeds kletsnat.
We hebben geprobeerd de klantenservice te bellen, maar er werd direct opgehangen. Omdat het inmiddels nacht was, zijn we noodgedwongen met natte dekbedden in de auto naar huis gegaan. Hierdoor raakte onze auto doorweekt en stonk deze de volgende dag nog steeds. De volgende dag heb ik opnieuw geprobeerd de klantenservice te bellen, maar zelfs na een uur wachten neemt niemand op.
Het resultaat is dat we voor niets ongeveer 3 uur hebben rondgereden, €24 aan Wash-Me hebben betaald, daarnaast zeker €20 tot €30 aan brandstofkosten hebben gemaakt en zijn achtergebleven met een natte, stinkende auto en totaal geen klantenservice. Dit is ronduit belachelijk. Ik accepteer dit niet en verwacht dat dit netjes wordt opgelost. Zo niet, dan ben ik bereid hier verdere stappen in te ondernemen.
Vandaag mijn matras tijk gewassen bij…
Vandaag mijn matras tijk gewassen bij Wash me. Wat een ongelooflijk slechte ervaring. Op hun site staat een tarief voor 9 kg wassen voor 6 euro. Mijn was woog 4 kg maar op de lokatie in de machine van 9 kg past dit absoluut niet in. Dus moet je de machine van 20 kg gebruiken die 12 euro kost. Daar begint het al. Dan kom je tot de ontdekking dat de machine maar 27 minuten wast. Na dit wassen wat ook nog eens geen enkel resultaat heeft opgeleverd kun je de machine leeghalen. Dan blijkt dat er geen enkele centrifuge is geweest. De was is niet schoon maar wel druipend nat. Je kunt de droger gebruiken voor 4 euro per 20 minuten. Dit heb ik niet gedaan want hoe lang duur het wel niet om was die 10 liter water bevat te drogen? Hier kom ik dus nooit weer.
Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring…
Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring gehad met een bedrijf als Wash-Me.
Op 25 september meldde ik een storing waarbij mijn dekbed vuil en nat uit de machine kwam. Ik heb direct foto’s, uitleg en het schadeformulier ingestuurd.
Daarna begon een eindeloze reeks niet nagekomen beloftes:
• Meerdere keren moest ik opnieuw het schadeformulier invullen.
• Er werd herhaaldelijk beloofd dat er binnen 7 dagen contact zou worden opgenomen — dat is geen enkele keer gebeurd.
• Op 11 november kreeg ik bericht dat de vergoeding van €25 binnen 14 dagen zou worden gestort.
• Inmiddels zijn we weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Tussendoor heb ik telkens zélf opnieuw contact moeten opnemen, zonder enige terugkoppeling vanuit Wash-Me.
Een bedrijf dat zo met klanten en klachten omgaat, verdient geen bestaansrecht.
Wat mij betreft: ver van wegblijven.
Veel storingen, slecht bereikbare hulp klantenservice
In 3 pogingen tot wassen 1x een storing. Contact opgenomen via de chat, en mijn geld was terug gestort.
Twee pogingen tot drogen gedaan, daarvan 1x geslaagd. Bij de andere contact opgenomen met de chat, na 60 minuten nog steeds geen reactie!!!
In de 20kg trommel past slechts 6kg katoenen lakens en dan zit die al vol tot aan de vullijn.
Wash Me automaat Bolsward.
Maandagmiddag 10-11-25 staan we om 14.30u bij de Wash Me automaat bij Karwei in Bolsward. In beide wastrommels ligt natte schone was te wachten op de eigenaar. We blijven staan wachten tot de eigenaar komt. Het wordt 15.00u. Geen eigenaar. Dus dan maar 3km rijden naar huis. Koffiedrinken. Om 16.00u een tweede poging. Zelfde schone, natte was nog in de automaat. Dus maar weer naar huis. En het kan simpel. Je krijgt als de was klaar is een sms. Verplicht de klant de was binnen een uur op te halen. Anders €15,00 bij tikken voor het slot van de wasautomaat opent.
Wasmachine geeft een storing aan maar…
Wasmachine geeft een storing aan maar je kunt op geen enkele manier iemand te pakken krijgen die je verder kan helpen.
Aangezien de wasmachine niet geopend kan worden kom ik niet meer bij de was… eens maar nooit meer
Kleedjes en dekens gewassen van de…
Kleedjes en dekens gewassen van de honden .
En ook dingetjes voor ons zelf .
De was was goed schoon .
En rook gewoon neutraal .
Na het wassen .
Ik miste wel zeg maar de lekkere geur .
Wat je zeg maar altijd hebt als je gewassen hebt .
Van lekkere wasmiddel .
Maar voor de rest echt een top was gedraaid.
Het rook verder gewoon wel fris .
onduidelijke informatie
Moest mij telf nr invoeren voor sms bericht dat mijn was klaar was maar wat blijkt bij het invoeren werd er 'n abonnement voor Icaro afgesloten
HOE IS DAT MOGELIJK?????
Kleren gewassen .
Kleren gewassen .. komt er gewoon weer vies uit ! Ruikt muf .. in meppel
In beginsel was het geen goede…
In beginsel was het geen goede ervaring. Dekbed topper gewassen en gedroogd en het was niet schoon. Direct via de link in de sms waarin gevraagd werd een review achter te laten gereageerd. Bedrijf heeft bijna direct gereageerd via e-mail, excuses aangeboden en een goede oplossing geboden door het geld terug te gaan storten.
Doet het niet
Kan niet betalen. Geen contact mogelijk met klantenservice.