Transparant verkoopproces. 1. Ik deelde gegevens en foto’s van mijn horloge 2. Direct daarna ontving ik een indicatie van de verkoopprijs. Vanaf dat moment kreeg ik een gemakkelijk bereik... Toon meer

November 2022 een roof geweest bij Watchmaster, ook mijn horloge is hierbij gestolen. Tot op heden (bijna twee jaar verder) nog niks mogen ontvangen. Wat een eenvoudige zwart witte zaak lijkt te zijn,... Toon meer

Was best een beetje spannend om je dure horloge op te sturen maar achteraf ten onrechte. Prima service en perfecte communicatie. En na de uiteindelijke verkoop wat iets langer duurder dan ik ver... Toon meer

Als gevolg van een ernstig lek in de beveiliging zo blijkt werden bij Watchmaster honderden horloges gestolen, waaronder mijn horloge. Het ergste is dat curator White & Case Berlin nu eerst wacht totd... Toon meer

1. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Watchmaster was founded in Berlin, Germany in May 2015 by Stephan Heller and Ronny Ahlswede and has been operating actively on the market since. The company quickly established itself within the luxury watch market and prides itself on using an innovative internet technology in digital trade. In addition, Watchmaster provides competent and tailored consultation.

3,3

Gemiddeld

3K reviews

Watchmaster.com - Uitstekende klantenservice, scherp geprijsd en zonder meer betrouwbaar!

Ik was op zoek naar een nieuw Breitling horloge. Na uitvoerig vooronderzoek te hebben gedaan, zowel via internet (w.o. bij Breitling.com, Chrono24.com en Watchmaster.com), bij officiele dealers en n.a.v. navraag bij horloge kenners binnen m'n netwerk, heb ik gebeld met Watchmaster.

Het vernieuwende concept dat zij in 2015 in de markt hebben gezet middels dit digitale eCommerce platform binnen de horloge business, sprak mij zeer aan en was voor mij reden genoeg om ze te bellen. Ik werd prettig en vakkundig te woord gestaan door hun consultant Maurice. Dit gesprek gaf vertrouwen door de adequate, professionele en transparante wijze waarop Maurice mijn vragen beantwoordde.

Op de website van Watchmaster.com is het gemakkelijk navigeren naar het horloge van je keuze. Je krijgt de juiste detail informatie, zowel tekstueel als visueel (foto's met inzoom mogelijkheid) gepresenteerd.

Het telefoongesprek met Maurice, de geboden officiele fabrieksgarantie, de mogelijkheid om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de koop te kunnen ontbinden in combinatie met de forse korting ten opzichte van de vraagprijs bij de dealer (vrijwel 30% in mijn situatie) gaven voor mij de doorslag om via watchmaster.com de transactie te doen. En daar heb ik geen spijt van! Binnen de kortste keren kreeg ik een bevestiging van per email, nadat ik via m'n credit card de transactie had afgerond. En belde Maurice na. De shipping verliep via DHL met 'verzekerd vervoer'; de 'pick-up' van het horloge was de volgende dag en binnen 48 uur na bestelling had ik het horloge in huis. Nieuw in de originele Breitling doos, inclusief factuur, garantie certificaat etc.

Hetgeen Watchmaster claimt op z'n website - watchmaster.com / over ons -

"Watchmaster maakt het kopen en verkopen van luxe horloges online zoals het moet zijn: comfortabel, veilig en snel"

maken ze wat mij betreft volledig waar. Een aanrader!

18 juni 2016

Een plezierige eerste kennismaking!

Zoekend naar een goede aanbieding voor een nieuw horloge kwam ik al surfend op de Site van Watchmaster terecht. Al snel bleek dat zij het horloge van mijn keuze in hun assortiment hadden zitten. Alleen de prijs, die lag niet binnen mijn budget. Ondanks dat de Site in eerste instantie via email benaderd en de situatie uitgelegd. Binnen een uur een telefoontje; Maurice van Watchmaster. Hij gaf aan dat het horloge dat ik wilde hebben waarschijnlijk toch binnen mijn bereik lag en vroeg of ik nog even geduld had zodat hij e.e.a. intern kon overleggen. Uiteindelijk kwam Maurice met een superscherpe aanbieding waardoor ik het gewenste horloge binnen mijn budget zou kunnen aanschaffen. Super! Meteen de bestelling geplaatst en binnen enkele dagen (3) werd het horloge bij mij thuis afgeleverd. Goed verpakt en onbeschadigd kwam het horloge binnen. Bedankt Watchmaster en bedankt Maurice dat jullie het mogelijk hebben gemaakt dat ik het horloge van mijn verlanglijstje, een RADO Ceramica, uiteindelijk heb kunnen aanschaffen.

16 juni 2016

Snell en betrouwbaar

Een hele mooie Tudor Blackbay besteld bij watchmaster. Eerst gebeld want ik had nog wat vragen,de desbetreffende medewerker Andreas heeft me uitstekend te woord gestaan. Het horloge is precies wat ik had gehoopt, en ook echt helemaal nieuw. Alle fabrieksstickers waren nog aanwezig.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Ik vond het wel een groot risico om online een vrij prijzig horloge te kopen. Maar ik heb er zeker een spijt van.

25 mei 2016
Reviews in alle talen tonen. (3.416 reviews)