Watchy Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De leverer hurtigt nok, men er faktisk noget skuffet over kvaliteten på det leverede. Købte blandt andet en Apple watch rem, meget skuffende kvalitet. Man kan til info købe samme rem på bland an... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering, købte to ur remme til Apple Watch serie tre, de passer fint og er som på deres billede. Kvaliteten er super. Købte også et panserglas til mit ur, det er dog ikke som forventet, det e... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Redigeret: Fik leveret en vare, der ikke svarede til mine forventninger. Og fik ingen respons på mine henvendelser. Dog har den nye ejer efter min oprindeligt ret dårlige anmeldelse fundet ud af at... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opdatering: Har nu modtaget en rem der passer i størrelsen. Kommunikationen med kundeservice er lidt langsommelig, men fin service, når man ‘kommer igennem’. Derfor ændret stjerner fra 2 til 4.... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen svar på mail eller opkald

Faktisk var jeg tilfreds - hurtig levering og havde bestilt to ting til Apple Watch - første ting i min forsendelse var fin anden ting en rem til uret er desværre sendt i forkert farv. Ja mega træls, men kan jo forekomme for selv den bedste - og her er hvad jeg så bliver irriteret over jeg skriver til firmaet mange gange på mail, besked over Facebook og skrevet på deres chat samt telefon opkald. Men får ingen svar tilbage INGEN så nu står jeg med en rem jeg ikke kan bruge, i den farve (ikke min smag) jja kan jo så sende den tilbage men er lidt nervøs for jeg så står uden rem og at jeg ikke modtager de 200-300 kr den har kostet samt porten tilbage eller evt ny rem i rigtig farve - bliver bare så irriteret over man bare undlader at svare alle steder øv øv øv

22 januari 2024

Langsom kundeservice

Opdatering:
Har nu modtaget en rem der passer i størrelsen.

Rem til iWatch - bredden på rem passede ikke, selvom det stod i beskrivelsen.
Der er ingen telefonisk kundeservice - kun mailadresse og chatfunktion, som tager lang tid (og flere forsøg) at få svar på. Blev lovet ombytning, men venter stadig. Har netop forsøgt at henvende mig igen for i stedet at få returlabel og pengene retur.
Nu må vi se om jeg får svar på det - eller om pengene bare er tabt og jeg står med en ubrugelig vare..

30 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lyn levering

Lyn levering - og fin kvalitet.

Bestilte onsdag eftermiddag, kunne afhente i Pakkeshop fredag formiddag.

Kan ikke forlange mere.

26 januari 2023
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen levering og ingen service

Bestiller en urrem, som jeg aldrig modtaget. tager kontakt til firmaet, som oplyser at den er leveret og den ligge i Tåstrup. Jeg spørger, hvorfor Tåstrup, når jeg bor i Ballerup. Får så besked om, at den er leveret på Shell tanken i Ballerup af DAO. Henvender mig til Shell, som slet ikke får levering af DAO. Kontakter igen firmaet, som så oplyser at der GLS, jeg spørger til et pakke nr. men det er ikke nødvendigt. Henvender mig til Shell og de udleverer ikke uden pakke nr. Kontakter igen igen firmaet og nu svare de ikke. Fuldstændig ikke eksisterende kunde service. Handel aldrig det firma.

13 augustus 2022
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gode vare dog mangler service og svar tilbage.

Er endelig glad nok for de produkter der kom ud til os men at en så ikke passede og man sender den retur og ikke får besked om nogen efter to uger plus man skrive en besked til jer uden at stadigvæk ikke får svar synes jeg er ærgerligt ☹

2 september 2022

Antwoord van Watchy

Hej Philip. Jeg har skrevet en mail til dig, da jeg ikke har fået en pakke retur. Vi skal nok finde en løsning ;-) Bedste hilsner Jesper //Watchy.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Rod med levering

Bestilte lidt vare d. 6. september og varerne kom rimmelig hurtigt og varernes kvalitet er ok.
Men når jeg bestiller og betaler for at varerne skal leveres hjemme, så er det trælst at varerne bliver sendt til en pakkeshop. Og det er endnu mere trælst når jeg d. 12 september får at vide at, nu overføres pengene tilbage og jeg d. 20 september stadig ikke har modtaget pengene. Det er ikke et stort beløb, men princippet. Det er ikke ok at opkræve beløb for en levering man som kunde ikke får...

6 september 2022

Antwoord van Watchy

Hej Søren. Ja, det er træls, og det må du undskylde. Det var to systemer der ikke snakkede sammen. Pengene er ført retur nu her. Bedste hilsner Jesper //Watchy.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt en rem til mit Apple…

Jeg har købt en rem til mit Apple Watch. Jeg kan konstaterer at kvaliteten er for ringe og ønsker derfor at benytte mig af fortrydelsesretten. For at kunne det skal man først sende en mail til watchy, men har nu skrevet to gange uden at få svar.
Kan ikke anbefale at handle med watchy.

5 september 2022

Antwoord van Watchy

Hej Frank. Hvilken mail har du skrevet til? For jeg har ikke modtaget. Du skal skrive til info@watchy.dk. Bedste hilsner Jesper //Watchy.dk

Hurtig levering

Købte også et panserglas til mit ur, det er dog ikke som forventet, det er plastik (hvilket er fint), men på det der dækker skærmen er der sådan nogle små prikker som kan være irriternede at kigge igennem når man skal se på sit ur, toutch osv virker fint.

28 augustus 2022

Antwoord van Watchy

Hej Belinda. Tak for din fine anmeldelse ;-) Jeg håber du kan bruge panserglasset, og hvis ikke, så kan du naturligvis sende det retur. Bedste hilsner Jesper //Watchy.dk

Fine produkter

Fine produkter med hurtig levering

26 augustus 2022

Antwoord van Watchy

Hej Michel. Tusind tak for den fine anmeldelse ;-) Bedste hilsner Jesper //Watchy.dk

Hurtig levering

15 augustus 2022

Antwoord van Watchy

Hej Karen. Mange tak for den fine anmeldelse - den blev jeg glad for ;-) Bedste hilsner Jesper //Watchy.dk

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.