Wave Raamdecoratie Reviews 6

4,2

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Goed geslaagd en top service!

Geslaagd voor mooie inbetweens. Top service!!! Vriendelijke mensen en hele snelle levering! Ik ben op aanraden van een familielid bij Wave raamdecoratie terecht gekomen en ik zal Wave raamdecoratie in het vervolg ook bij bij familie en vrienden aanraden!

20 juni 2026

Antwoord van Wave Raamdecoratie

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe inbetweens, onze service en de snelle levering. Extra leuk dat u via familie bij ons terecht bent gekomen. Bedankt voor het vertrouwen en voor het aanbevelen van Wave Raamdecoratie aan familie en vrienden. Veel plezier met uw raamdecoratie! 😊

Wave Raamdecoratie Team

Uitstekende service en perfect resultaat!

Wij hebben onlangs gordijnen laten plaatsen door Wave Raamdecoratie en zijn ontzettend tevreden. De service was zeer snel en het werk is met veel precisie uitgevoerd.

Tijdens de montage bleek dat één van de gordijnen iets te kort was. Dit werd direct opgepakt: het gordijn werd meteen meegenomen en slechts een uur later stond de monteur alweer voor de deur met het aangepaste gordijn. Alles werd vervolgens perfect gemonteerd.

Wat een geweldige service en klantgerichtheid! Vakmanschap, snelle oplossingen en een perfect eindresultaat. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Wave Raamdecoratie van harte aanbevelen.

15 juni 2026

Antwoord van Wave Raamdecoratie

Hartelijk dank voor deze prachtige review en het vertrouwen in Wave Raamdecoratie.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel onze service als het eindresultaat. Wij vinden het belangrijk om snel te handelen wanneer iets niet helemaal naar wens is, dus het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren.

Bedankt voor de mooie woorden over onze montage, vakmanschap en klantgerichtheid. Daar doen wij het voor. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe gordijnen en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Team Wave Raamdecoratie

Heel erg tevreden👍🏽 De gordijnen zijn…

Heel erg tevreden👍🏽 De gordijnen zijn van goeie kwaliteit en ik raad hun zeer aan.

17 juni 2026

Antwoord van Wave Raamdecoratie

Hartelijk dank voor het vertrouwen in Wave Raamdecoratie. We zijn blij dat u tevreden bent met ons. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe gordijnen en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Perfect

Wij hebben rolgordijnen, vitrages en rolgordijnen genomen.
Ik kan niet meer zeggen dan perfect 👌
Komen hun woorden na, na een week hebben ze het opgehangen.
Kwaliteit geen woorden voor.

16 juni 2026

Antwoord van Wave Raamdecoratie

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw rolgordijnen en vitrages. We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen en kwaliteit te leveren, dus het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren.

Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie en bedankt voor het vertrouwen in Wave Raamdecoratie!

Team Wave Raamdecoratie

İk ben zeer tevreden met Wave…

İk ben zeer tevreden met Wave Raamdecoratie, ze komen eerst zelf meten om alles in 1 keer goed te hebben. Na een week waren mijn gordijnen al opgehangen.
Nogmaals zeer tevreden ik adviseer het aan iedereen die nieuwe gordijnen nodig hebben.Ik ben ontzettend tevreden met Wave Raamdecoratie. Ze komen eerst zelf meten om alles in één keer perfect te laten passen. Binnen een week waren mijn gordijnen al opgehangen. Ik raad ze iedereen aan die nieuwe gordijnen nodig heeft.

16 juni 2026

Binnen 2 dagen stonden de mannen van…

Binnen 2 dagen stonden de mannen van Wave op de stoep. Stalen en kleuren meegenomen we hebben de stof uitgekozen en vandaag hebben ze (een week) later de gordijnen opgehangen en alles netjes achtergelaten. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Ik zou ze iedereen aanbevelen!

9 juni 2026

Antwoord van Wave Raamdecoratie

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze service als de kwaliteit van de gordijnen. We vinden het belangrijk om snel te schakelen, goed advies te geven en alles netjes achter te laten na de montage.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het aanbevelen van Wave Raamdecoratie. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe gordijnen!

Team Wave Raamdecoratie 😊