Mooi bedrijf met mooie producten. Mijn custom made tekening werd super snel aangeleverd voor controle en viel direct in de smaak. Na akkoord nog een paar dagen wachten op de levering en heb nu een nie... Toon meer

Toen ik de producten van DONQUE ontdekte dacht ik meteen: dit moet ik ook hebben! De trui die ik bestelde van mijn favoriete ras (Engelse cocker spaniël) met de namen van mijn meisjes op is van uitste... Toon meer

1. Winkel voor zelfontworpen T-shirts

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gepersonaliseerde producten voor echte huisdier liefhebbers!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Verkeerde maat geleverd.

Inmiddels bijna twee weken geleden mijn pakketje binnen gekregen. Twee 3 artikelen zaten erin waarvan 1 de verkeerde maat. Gelijk heb ik en e-mail gestuurd dat ik de verkeerde maat heb ontvangen, maar geen reactie gehad… tot op heden nog geen oplossing… erg jammer.

5 februari 2022

Lange levertijd en bedrukking is niet…

Lange levertijd en bedrukking is niet heel stevig. Ik vraag me af hoe goed het blijft zitten na een aantal wasbeurten. Het idee verder is wel heel leuk!

21 februari 2021

Antwoord van DONQUE

Hi Renée, dank voor je review. De levertijd is inderdaad vrij lang momenteel ivm covid. Helaas kunnen we daar niets aan doen. Excuses hiervoor!

Wat betreft de kwaliteit van het drukwerk: deze feedback hebben wij nog niet gehad en dat ervaren we zelf ook niet zo. Misschien is dit een fout van de leverancier, en als dat zo is willen we je graag een betere versie sturen. Zou je ons een foto of video kunnen sturen van het product naar support@wearedonque.com? Dan bespreek ik het graag verder! Groet, Michelle

Duurde een poosje maar uiteindelijk tevreden

Ik moest erg lang wachten op mijn pakketje ivm Covid-19. Uiteindelijk werd er door postNL gezegd dat ik ook nog invoerkosten moest betalen. Donque heeft meteen gereageerd op mijn mail hierover en de invoerkosten terug betaald. Uiteindelijk dus goed opgelost.

16 januari 2021

Antwoord van DONQUE

Hi Willemijn, dank voor je review. Inderdaad heel vervelend dat het zo lang duurde voordat je pakketje aankwam. Excuses daarvoor! We waren helaas afhankelijk van een internationale bezorgservice. We hopen dat je blij bent met je aankoop! Groetjes, M

Prachtige trui

Prachtige trui, fijne service en communicatie met Donque, aanrader!

16 december 2020

Antwoord van DONQUE

Dank voor je lieve review, H! Ik ben blij dat alles goed is gekomen!

Snelle levering.

Snelle levering.
Alles perfect inorde

26 november 2020

Antwoord van DONQUE

Dank voor je review, Caro!
Fijn dat alles goed ging. Veel plezier met je items!

Duurde lang voordat de verzending en de…

Duurde lang voordat de verzending en de print binnen waren, moest er meerdere keren achteraan mailen. Snap dat men druk is ivm covid, echter weerhoud mij dit er wel van om nogmaals bij donque te bestellen.

Reactie n.a.v. onderstaande reactie van Donque: tot op heden nog steeds mijn trui niet ontvangen..

23 november 2020

Hi Eva,

Dankjewel voor je eerlijke review. Ik zie inderdaad dat er wat issues waren in onze communicatie, waardoor de bestelling ongewoon laat werd verstuurd. Onze excuses hiervoor. We hebben al wat aanpassingen gemaakt waardoor dit in de toekomst beter moet gaan. Ik hoop in ieder geval wel dat je blij bent met het uiteindelijke resultaat!

Groet, Michelle

Update: We zien dat er 9 dagen geleden al geprobeerd is de trui af te leveren maar helaas was je niet thuis. Ik stuur je even een mailtje om te coördineren!

Gekocht voor kerst voor mn vriend

Gekocht voor kerst voor mn vriend. Maar ik vond de trui zo leuk en zacht dat Ik hem al eerder heb gegeven.

11 oktober 2020

Antwoord van DONQUE

Kijk, dat horen we graag Edith!
Dank voor je review en hopelijk mogen we je snel meer toesturen.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, leuk ontwerp en heerlijke trui! Ik heb al 2 truien besteld.
Wel iets aan de prijs - vooral als je niet veel te besteden hebt.

8 oktober 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Janneke, dank voor je review en de feedback!

We zijn mega blij om te horen dat de producten naar wens zijn. Af en toe hebben we leuke kortingsacties, dus ik zou zeker onze instagram @wearedonque in de gaten houden voor de toekomst!
En heb je ook gezien dat er een korting is voor terugkerende klanten? De code staat op je pakbon. Hopelijk kunnen we je zo een beetje helpen!

Groeten van Team Donque.

Teleurgesteld op vele vlakken

Trui komt uit Litouwen en duurt +- 3 weken voordat ze aankomt.
Slechte kwaliteit van de trui: voelt erg goedkoop aan. Na 1x koud wassen begint de trui al te pluizen.
Maat valt ook zeer groot, print van dier zeer klein.

€55 betaald, maar dat was het absoluut niet waard!

29 juni 2020

Hi YVH,

Vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent. De lange levertijd ligt aan deze Corona tijd en hier kunnen wij momenteel helaas niks aan veranderen. We hopen snel op betere tijden! Het is absoluut niet de bedoeling dat jouw trui al pluist na 1 keer wassen. Mail ons hier even over, dan kunnen we kijken of we dit kunnen oplossen. De maat van onze kleding valt inderdaad ruim, wat aangegeven staat op de website. We horen graag van je, want we lossen dit graag met je op!

Lange levertijd..

Lange levertijd.., Pakketje ook niet tegelijk aangekregen. Lijkt me toch makkelijker, Daarbij ook geen info gekregen op welke dag het zou arriveren.

23 juni 2020

Hi MS,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de levering. Er is wegens deze Corona tijd helaas extreme vertraging bij de leveringen en dit loopt dus ook niet zoals gewoonlijk. Normaal gesproken heb je jouw pakket binnen 5-10 dagen in huis. We hopen dat je wel tevreden bent met jouw DONQUE producten. Je mag ons altijd even mailen naar info@wearedonque.com.

Ik heb een maand geleden kleren…

Ik heb een maand geleden kleren besteld. 1 item is bezorgd. De andere nog niet. Waaronder een kinder t shirt, waar mijn dochter straks al uitgegroeid is voordat ik ze binnen krijg. En dat voor een vrij duur kledingstuk.
Maar omdat het gepersonaliseerd is kan ik het dus ook niet retouneren.
Ook staat de status opdate van de bezorging bij alle kleding op; accepted order and its on its way. Maar 1 trui is al bezorgd.. dit klopt dus ook al niet.
Sorry, maar het is een leuke trui enzo, maar ik zou mensen er wel op wijzen dat de levertijd ontzettend lang is, zelfs in tijden van crisis.

16 juni 2020

Hi R,

Wat vervelend te horen dat je niet tevreden bent met de levering en service. Er is door de coronacrisis helaas extreme vertraging bij de leveringen en dit loopt dus ook niet zoals gewoonlijk. Normaal gesproken heb je jouw pakket binnen 5-10 dagen in huis.
Ik zie dat alle producten zijn geleverd een paar dagen na je bericht. We hopen dat je alsnog tevreden bent met je gepersonaliseerde producten.
Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd even mailen naar info@wearedonque.com.

Niets ontvangen

2,5 maand gewacht op de levering nog steeds niets ontvangen. normaal tussen 5-10 dagen tijdens Corona snap ik vertraging maar dit is belachelijk. Geld terug gevraagd maar geen reactie.

8 juni 2020

Antwoord van DONQUE

Hoi Thomas, normaal gesproken zijn bestellingen in 5-10 dagen in huis, maar door de Corona tijd is er helaas flinke vertraging. Jouw trui is onderweg naar jou en je kan deze tracken met de code die je hebt ontvangen. We begrijpen je helemaal, want dit duurt wel erg lang. Helaas is dit buiten ons bereik en we vinden het erg vervelend om je te moeten duperen met deze lange levertijd. We hopen op jouw begrip en dat jouw pakket niet veel langer op zich laat wachten. We mailen je nog even!

superleuke

superleuke, persoonlijke producten en goede kwaliteit.
Erg aardig team dat altijd bereid is om je vragen te beantwoorden.

26 mei 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Suzan, ontzettend leuk om te horen en dank je voor jouw mooie review :). Veel plezier van jouw DONQUE items!