2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Op 24 mei een bestelling gedaan voor…

Op 24 mei een bestelling gedaan voor 17.00 uur, zou de volgende dag bezorgd worden. Zijn nu 5 dagen verder en nog steeds niks bezorgd, nemen de tel niet op en reageren niet op de mail. NIET BIJ BESTELLEN, ik ben waarschijnlijk mijn geld kwijt! OPLICHTERS 🤬

28 mei 2021

Wel betaald niets ontvangen

21-2-2021 een bestelling geplaatst en betaald, tot op heden 4-3-2021 niets ontvangen ook geen respons op mails en de telefoon wordt helaas ook niet beantwoord.

Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben, opgelicht?

4 maart 2021

Via Bol.com een scheerapparaat gekocht...

Via Bol.com een scheerapparaat gekocht, maar er zaten haren tussen de scheerkop! HEEL RANZIG! Retour gestuurd, maar na twee weken nog niks vernomen van mijn retour of terugbetaling. Via PostNL zie ik dat mijn retour op 18 juni is bezorgd bij Webbull.nl. Het is nu 1 juli....

Slecht dat retouren dus blijkbaar niet worden gecontroleerd of geseald. En slecht dat ik niks van Webbull verneem over mijn klacht of retour!

1 juli 2019

Waardeloze klantenservice!

Het bestellen bij deze winkel ging via Bol.com. Het pakket werd onterecht retour gezonden en blijft dan 2 weken in bewaring bij GLS, de vervoerder. Ik heb Webbull daarover proberen te bellen. Hun eigen website geeft aan dat ze telefonisch bereikbaar zijn op werkdagen tussen kantoortijden. Wanneer ik ook bel er wordt niet opgepakt. De telefoon blijft maar overgaan en geen voicemail. Dus ik stuur ze een email via de website van Bol.com. Geen reactie, ik stuur ze een email via het genoemde emailadres op hun site, geen reactie. Het enige dat ze hadden hoeven doen was GLS bellen en zeggen dat het pakket nogmaals gestuurd mag worden. Maar blijkbaar is dat teveel werk voor ze. Dus ik heb het opgelost via Bol.com. Het pakket was al retour naar afzender en Bol.com heeft gezorgd dat het pakket afgeboekt wordt en ik mijn geld terug krijg.

Dus Bol.com, heel erg bedankt voor jullie moeite. Webbull verbeter jullie klantenservice!

2 mei 2019

Goede Afhandeling ontbrekende bestelling

Via Bol.com een combiverpakking van Olab-B elektrische tandenborstel gekocht. na 1 dag geleverd en toen bleek de Cars tandenborstel te ontbreken. Ondanks de vele slechte reacties toch snel antwoord op mn mail en binnen 1 dag nieuwe tandenborstel binnen.

Goed geregeld !

22 maart 2019

Problematische klantenomgang.

Maakte de (menselijke) fout om een product te weinig mee te leveren dan op de pakbon vermeld stond. In plaats van intern op zoek te gaan naar de fout bij de orderpicking, beschuldigen ze hun klanten van liegen en diefstal. Een aantal onbeschofte mails vol grammaticale fouten later blijven ze bij hun standpunt. Geen probleem zolang hun levering goed gaat, maar bij een dispuut tonen ze zich van hun kleinste kant!
Gelukkig heeft bol.com het niet geleverde product terugbetaald, want Webbull blijft op alle vlakken in gebreke.

6 augustus 2018

Verkeerde opzetborstels bij tandenborstel

Webull verkoopt via Bol.com als "Drogist". Goedkoop en snelle levering. Helaas zaten bij de elektrische tandenborstel de verkeerde opzetborstels. Volgens de advertentie staan ze 5 dagen per week klaas via de email voor contact. Niet dus, geen reactie helaas tot nu toe
2 maanden en diverse emails verder kreeg ik alsnog een tegoedbon van Bol.com voor de opzet tandenborstels. Blijft wat vreemd met die externe verkooppartners

12 juli 2018
Reviews in alle talen tonen. (9 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken