En oplevelse jeg aldrig vil gentage
Jeg har haft en meget negativ oplevelse med Web-Koncept. De lovede ydelser blev ikke leveret i flere måneder, kommunikationen var næsten fraværende, og den ansvarlige medarbejder svarede ikke på mine gentagne henvendelser. Til sidst så jeg mig nødsaget til at flytte vores hjemmeside til en anden leverandør på grund af den manglende professionalisme.
Derudover blev min kontrakt forlænget automatisk uden mit samtykke, selvom vi allerede havde aftalt, at samarbejdet skulle ophøre. Efter min mening er dette et meget uigennemsigtigt og uacceptabelt forløb, og jeg vil stærkt opfordre kommende kunder til at være yderst opmærksomme, før de indgår en aftale her.
Jeg står fuldt ved det, jeg skriver – og efter min opfattelse ligger denne type håndtering på kanten af, hvad der kan betragtes som ansvarlig forretningspraksis.
Sebastian var hurtig til at tilrette…
Sebastian var hurtig til at tilrette vore hjemmeside og resultatet var perfekt.

Bondefangeri
Bondefangeri, og så hæver de bare priserne uden af varsle. Har så betalt ved en fejl og nu siger de at jeg ved at betale min regning også acceptere stigningerne og kan så ikke gøre noget ved det.

Antwoord van Webkoncept
Jeg fik lavet en hjemmeside til min…
Jeg fik lavet en hjemmeside til min malerforretning for lige knap 4 år siden. forleden blev jeg kontaktet af en medarbejder fra Webkoncept. Det var den flinkeste medarbejde, der sammen med mig fandt en super fin løsning som passede mit behov. Kæmpe skulderklap til Sebastian Hansen, som forstår at kende sine kunder, og derved kan finde en løsning som passer ens behov. Flinke og samarbejdsvillige personale hele vejen igennem! vi køre med 4 år mere, og 4 år mere og 4 år mere ingen tvivl. Næste gang i snakker med Sebastian, fra Webkoncept, kan i godt forvente en flink herre der forstår forretning, men samtidig tænker på sine kunder!
- Møllers malerforretning ApS.

Antwoord van Webkoncept
Besvarelse af anmeldelse fra maj…
Besvarelse af anmeldelse fra maj 2023...
"Webkoncept sælger ikke hjemmesider"
Men de prøver at bilde os ind at de kan gøre en forskel med CEO "optimering" m.m.
De leverer bare aldrig det lovede produkt som skulle være flere relevante kundehenvendelser fra nærområdet.

SVINDEL!!
SVINDEL!!! Hold jer langt væk fra dette firma. troede min sag var afsluttet, men har modtaget ENDNU en kæmpe regning efter 4 år med tavshed, og uden nogen form for kontakt med dem.. på en hjemmeside der aldrig er lavet, og aldrigvhar eksisteret (samt service og rettelser på hjemmesiden løbende 4 år, samt for de næste 4 år) samt en advokat skrivelse med trusler om at slæbe os i retten. Der er en facebook gruppe for alle dem der er blevet svindlet. Hold jer langt væk, og er i allerede røget i fælden- ønsker jer held og lykke. -i kan finde hjælp på Facebook.

HOLD DIG VÆK!!
Virkelig elendig service!
De lover mundtligt og snakker og snakker….
Jeg blev lovet mundtligt ved første møde at min kontrakt automatisk ville udløbe efter 2år . Jeg modtager så nu en faktura, og skal hæfte for 2 år igen af 20.000kr.
Og de kan intet gøre, trods jeg ikke bruger denne.
Aldrig oplevet lign.

Helt utroligt ringe.
Helt utroligt ringe.
Der er nu gået 4 mdr og har stadig ingen hjemmeside, som jeg har betalt 9000 kr for.
Jeg har nu kontaktet dem og bedt dem om ikke at ringe igen, da det alligevel ikke bliver for dem at få hjemmesiden færdiggjort.

Truer uerfarne nyopstartede…
Truer uerfarne nyopstartede virksomhedsejere med uretfærdige beløb, aldrig brug dem

Antwoord van Webkoncept
It did not bring me any customers
It did not bring me any single customer but they have completely changed my website that was at least bringing some customers before.
When I asked them what are their plans to do something effective for me, they offered for further money further service. Why would I buy that, honestly?
It was not that costy, but absolutely was money out of the window.
Very sad because I thought you are trustworthy, guys...

Antwoord van Webkoncept
Bondefangeri på højt plan hold jer…
Bondefangeri på højt plan hold jer langt væk fra dem

HOLD JER VÆK FRA DEM
Dårlig service.
Der går 1,5 år før hjemmesiden er som den skal være.
der er ingen komunikation i deres firma.
de sender rykkere på regninger de selv har annuleret fordi at de er forkerte.
du kan aldrig komme til at snakke med den medarbejder som du skal så man får altid svaret at de ringer lige om 5 minutter men det gør de ikke.
BRUG DEM ALDRIG.

Antwoord van Webkoncept
Vi har haft webkoncept i flere år og er…
Vi har haft webkoncept i flere år og er super glade for dem. Det eneste minus, er at det ofte er en ny på sagen som man skal sætte ind i tingene men alt i alt en god oplevelse

Ekstrem dårlig oplevelse
Ekstrem dårlig oplevelse - hold jer langt væk
Inden de har solgt dig noget er der ingen grænser for hvad de vil gøre for dig. Så snart du er i fælden skal du ikke regne med, selv er minium af service.
Hver rettelse skal rykkes og rykkes for at blive gjort. Opsiger man 2 måneder og 28 dage før udløb er de jo “desværre” bundet at regler så du får lige 2 år mere med absolut intet. Svindler firma som kun er ude på at binde kunder og tvinge betaling ud af dem for et produkt de aldrig for - indtjening fremfor service og kundepleje!
Hold jer langt væk

Antwoord van Webkoncept
Dårlig service og sjælden rammer de…
Dårlig service og sjælden rammer de rigtig første gang der skal laves rettelser på hjemmeside.
Ikke nemt at slippe ud af igen.

God oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Winni fra Webkoncept. hun hjælp mig med at udskyde min rate, da jeg ikke havde mulighed for at kunne betale den til tiden. Hun tilbød mig at rykke den og det betød rigtig meget for mig og min økonomi.
Tak for det og jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Webkoncept
hilsen Anne Hald

Antwoord van Webkoncept
Lees meer over geverifieerde reviews.