Beste, super lieve en vriendelijke verkoopsters, ik zelf had Sohad. Een top dametje die luisterde naar wat ik wou en hier rekening mee hield. Ze zocht mee achter oplossingen waar nodig zoals ik het... Toon meer
Super service! Heel vriendelijk en men luistert echt naar de wensen van de klant. Je wordt goed geholpen en krijgt duidelijke uitleg. Ik voelde mij meteen comfortabel. Zeker een aanrader! ⭐ Dikke d... Toon meer
We believe every bride deserves to look stunning and feel special on their wedding day - regardless of budget. With 1000's of designer wedding dresses all priced £599 - £1199, friendly expert Bridal Consultants, and 60 stores across the UK and Europe, there is a reason we are so highly rated by our beautiful brides.
Our aim has always been to give brides the same amazing customer experience that traditional bridal boutiques offer, but with lower price points. We exclusively offer wedding dresses from premium designers that you won’t find in any other boutique. Our designers never compromise on quality and work hand-in-hand with the same global wedding dress manufacturers that the world’s best-known bridal designers also use. Our fabrics, construction, detailing and finishes are second to none.
The major change to tradition that wed2b offers is to enable brides to take their dress home the very same day they find ‘the one’. There’s no waiting for long order times, hoping the dress arrives as perfectly as you remember it for the big day. All our dresses are designed in limited edition quantities and are sold off the peg. So, you really can visit today and get married tomorrow!
On average our prices are 40% lower than other boutiques
Dok Noord, 7 109A, 9000, Gent, België

Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord
We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen ook een degelijke uitleg. Het enige (enigszins) negatieve was dat er niet veel bruidsjurken waren in mijn maat. En zeker niet in de stijl die ik zocht. Toch ben ik met mijn droomjurk naar huis gegaan, dus ik ben heel blij!

Beste,
super lieve en vriendelijke verkoopsters, ik zelf had Sohad. Een top dametje die luisterde naar wat ik wou en hier rekening mee hield. Ze zocht mee achter oplossingen waar nodig zoals ik het wou.
Bedankt voor jullie hulp en doe zo verder zou ik zeggen.

Antwoord van wed2b - Gent
Allereerst wordt je hier heel hartelijk ontvangen. Je krijgt een woordje uitleg over hoe ze te werk gaan en ze luisteren naar jouw wensen. Dankzij de expertise en de persoonlijke aanpak was het een heel warme en leuke ervaring, de derde jurk die ik paste is dan ook de jurk waarin ik zal trouwen! Niet onbelangrijk: prijs kwaliteit is top.
Dankje wel team Gent om mij zo goed te ondersteunen, ik kan jullie alleen maar aanbevelen bij toekomstige bruidjes.

Antwoord van wed2b - Gent
Hele lieve verkoopsters, nemen mooi de tijd, luisteren naar je wensen. Gaven me echt een heel goed gevoel. Zeker een aanrader!

Antwoord van wed2b - Gent
Super goed ontvangen in Gent ! Vriendelijke dames, helpen je super goed ! Aanrader!!

Antwoord van wed2b - Gent
Dikke dank je wel aan Sohad!

Antwoord van wed2b - Gent
Ben zo goed geholpen! Met veel stress naar binnen gekomen en helemaal relaxt terug naar buiten met mijn trouwjurk!! 2 Geweldige dames die me geholpen hebben!

Antwoord van wed2b - Gent
We zijn heel goed geholpen tijdens het bezoek. Vriendelijke begeleiding in het proces.

Antwoord van wed2b - Gent
Het was heel fijn om hier langs te komen, je voelt je snel op je gemak en de verkoopsters luisteren heel goed naar je wensen en zijn super vriendelijk.

Antwoord van wed2b - Gent
Extra aandacht om kindjes snel verder te helpen aan een jurkje. Ook een goed inzicht in welke haaraccessoires passen bij welke jurk. Vriendelijke service!

Antwoord van wed2b - Gent
Een heel vriendelijke ontvangst.
Niks was de verkoopster teveel.
Legde alles goed uit.
Zijn met een goed gevoel naar buiten gegaan.

Antwoord van wed2b - Gent
Goede ontvangst en snel geholpen. Bij het eerste bezoek al met een trouwkleed en kleedje voor bloemenmeisje buiten gegaan. 😍🥰

Antwoord van wed2b - Gent
Super mooie winkel, heel vriendelijk personeel. Ik wil graag Sohad heel hard bedanken die mij super goed geholpen heeft. Tot 2 keer toe 😅. Zondag met een jurk naar huis gegaan die ik dacht dat het ‘de’ jurk was. Thuis toch grote twijfels. Paar dagen later terug gegaan en heeft Sohad mij terug super goed geholpen naar ‘de’ jurk waarin ze zelf ook zei dit is het hierin zie ik jou zelf ook lachen. Echt top service!

Antwoord van wed2b - Gent
Heel tevereden, luisteren goed naar je wensen en zijn zeer vriendelijk. Bedankt voor de goede service!

Antwoord van wed2b - Gent
Schitterend onthaal door professionele verkoopsters

Antwoord van wed2b - Gent
Vriendelijke ontvangst, prijzen zitten goed voor de kleedjes op zich, maar jammer dat je de hoes en de kapstok (die je volgens mij gratis krijgt bij andere winkels bij de aankoop van een duur kledingstuk) moet betalen. Alles wordt in een handige opbergdoos gestopt, maar deze wordt ook aangerekend. Er wordt tevens een kimono aangerekend zonder dat ik daar om vroeg (zal dit nooit gebruiken, dus voor mij persoonlijk verloren geld). Dus extra kosten die ik niet zo aangenaam vond. Jammer!!

Antwoord van wed2b - Gent
Wij werden direct heel vriendelijk ontvangen en kregen de nodige informatie mee. Ook voor het passen was er de nodige aandacht. Enkel zo een glaasje zou de ervaring perfect hebben gemaakt.

Antwoord van wed2b - Gent
Danku wel ik was zo blij dat ik naar jullie winkel mocht komen. Ik keek er al weken naar uit. Chloe was echt super. Ze stelde mij op mijn gemak. Luisterde goed. Ik heb er maar 2 aan gedaan. ❤️ super begeleiding van chloe. Zo blij nog altijd het was een super leuke dag. Mede dankzij de jurk. Ik voelde me heel zelfzeker. Danku wel ❤️