Lees wat reviewers zeggen
Witam Kupione premium 90 dni 10 04 26 potwierdzenie przelewuwysłałem!!!zero vouchera!!! Zero odpowiedzi na maila!!!Głucho i cicho!!! Tydzień czasu minął i nic!!! Jak chcecie stracić pieniądze to we... Toon meer
Witam Kupione premium 90 dni 10 04 26…
Witam Kupione premium 90 dni 10 04 26 potwierdzenie przelewuwysłałem!!!zero vouchera!!! Zero odpowiedzi na maila!!!Głucho i cicho!!! Tydzień czasu minął i nic!!! Jak chcecie stracić pieniądze to webbtv
Nie polecam!!! Omijać szerokim łukiem!!!
WEEB.TV Proszę się 100 razy zastanowić zanim kupicie
W sobotę coś mnie podkusiło i wykupiłem Weeb 90 dniowy Premium i tak jak czułem połowy kanałów nie mam ,Polsat ogólnie wszystko co nadaje grupa Polsat ,Canal+nie ma nic,nie wiem co za osoba tam siedzi kłamie,i nawija makaron na uszy.Nie polecam złodzieje i oszuści.Moze ktoś ma jakieś namiary złożymy zbiorowy pozew.Żeby wreszcie przestali oszukiwać ludzi
CIAGE COS NIE GRA .KUPILAM PREMIUM 3…
CIAGE COS NIE GRA .KUPILAM PREMIUM 3 NOCE POD RZAD PRACE SERWISOWE . JAK PRÓBUJE KONTSKTU Z OBSŁUGĄ MOWIA ZE NIE MA GWARANCJI ZE BĘDZIE DZIALAC 24H
Złodzieje
Złodzieje, nie polecam. Wykupilam premium na 30 dni, działało przez dwa dni i na tym koniec.
Pani z obsługi klienta udaje głupią i udaje, że nie widzi mojego potwierdzenia zapłaty za premium.
Porażka
Mimo premium odtwarzacz zacina…
Mimo premium odtwarzacz zacina masakra,złodzieje
Niestety koniec z platformą
Korzystałem od 2011.. ale ostatnio coś się niedobrego dzieje. Zapłaciłem za premium, nie dostałem, brak odpowiedzi na maile..
Uważajcie bo chyba się zwijają
Uważajcie bo chyba się zwijają. Wcięło moje dwa przelewy pod rząd!!!
I oczywiście zero kontaktu.
Pozmieniali sposoby opłat przez parę…
Pozmieniali sposoby opłat przez parę lat co korzystałem było ok wszystko od ręki z ich tv to teraz doładowałem i nie ma ani kasy ani odpowiedzi ani premium.Czas zakończyć współpracę teraz już nie polecam.
Już któryś raz zapłaciłem za programy i…
Już któryś raz zapłaciłem za programy i tak nie mogę oglądać bo ich nie ma wyłudzanie pieniędzy to był ostatni zakup oszuści
Firma wyłudza i sprzedaje dane osobowe
Firma wyłudza i sprzedaje dane osobowe, dużo ludzi okradli i okradają wciąż, infekują urządzenia na których jest tv odtwarzana , gdzie szybko później masz próbę włamania na konto jak w moim przypadku SPRAWA ZGLOSZONA NA POLICJĘ!!! Okazało się że tysiące ludzi miało włamania na konto po zakupie kodu!!! UWAZAJCIE NA SWOJE PIENIADZE NA KONCIE , MI SIE UDALO W OSTATNIEJ CHWILI ZA BLOKOWAC PROBE WYCZYSZCZENIA MOJEGO KONTA PRZEZ NICH TYLKO PRZEZ POTRÓJNE ZABEZPIECZENIE KONTA!!!
Litevouch to porażka
Korzystałam z weeb.tv kilka lat niestety zaszły jakieś zmiany w sposobie doładowania premium i na kod z litevouch czekałam uwaga 10 dni!!! Żadnych odpowiedzi na moje zapytania droga mejlową ( żadnej innej nie ma)
Także rezygnuję na rzecz innego dostawcy
Zmiana metod płatności i podwyższone ceny
Zmiana metod płatności i podwyższone ceny, do wszystkich którzy używali kiedyś metody LiteVouch z voucherem - została zastąpiona przez kody ze strony Mint, niestety na ten moment brak możliwości zapłaty kodem BLIK. Zapłaciłam 39zl za 30dni Premium i kod został aktywowany ok.
Cała telewizja w kieszeni.
Używam tej stronki od dobrych dziesieciu lat. Co moge o nich powiedzieć? Generalnie dają radę, w sensie że mam telewizje zawsze ze sobą, mogę ją wyswietlać na telewizorze I oferują kanały, ktorych regularna subskrypcja kosztowałaby zbyt drogo, aby raz czy drugi obejrzeć dane wydarzenie. W przeszłości były przerwy w transmisji, transmisja została zerwana kompletnie, spore lagi itd. Ostatnie trzy lata śmiga praktycznie bez zakłuceń. Polecam
Straszna lipa
Kiedyś fajnie działało, używałem regularnie. Teraz? Opłata zrobiona, brak subskrybcji i brak kontaktu, nawet mailowego. Zrobiła się straszna lipa.
złodzieje !!!!
Byłem z tą stroną prze prawie 20 lat…
Byłem z tą stroną prze prawie 20 lat nigdy nie było problemu aż do wczoraj jak próbowałem odnowić subskrypcje nie da się volchera aktywować ani kupić nowych kodów . Teraz banda zlodzi z czego wynika z poprzednich recenzji , stracone 150zl
Dala bym nawet pol gwiazki gdyby sie…
Dala bym nawet pol gwiazki gdyby sie dalo, ciezko sie porozumiec z kims, mam odnawialna subskrybcje usunelam swoja karte z portalu a i tak ciagle jest pobierana oplata a subskrybcja sie nie odnawia, zglosilam to mi ciagle mowia ze nie maja dostepu do moich danych, prosze o kod na maila i tez echo , jakas masakra- customer service 👎👎👎porazka! nie polecam! 🙄
Brak kanałów
Kupiłem premium kilka dni po tym jak mój znajomy zakupił ten sam pakiet, on ma wszystkie kanały a ja mam może 1/4 tego co on a zapłaciłem nawet więcej za ten sam pakiet. Odradzam bo chyba kręcą kołem fortuny komu dadzą wszystkie kanały
Masakra z nimi
Masakra z nimi. Zero odzewu. Eleven sports nie ma synchro dzwieku z obrazem of tygodni!!! J... s...i!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.