Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi besøgte i dag Weis's stue, vi satte os udenfor og kontakter tjeneren og bestilte 2 platter til 269 kr. Stk. Og 2 classic 0,4 øl Tjeneren leverede øllene og Ca. 15 min. Senere 2 sildeplatter til 1... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi var begejstret for vores værelse og den flere hundrede år stemning. Fadølene var gode. Men men aftensmaden var elendig vi fik wienerschnitzel der var så sej man næsten ikke kunne spise det, det var... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde set frem til både at spise samt bo på dette unikke gamle hotel i Ribe. Havde 2 overnatninger og ALT var bare perfekt. Lige fra de gode priser på værelser, den lækre mad samt ikke mindst tjene... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi er lokale fra ribe der fik Virkelig…

Vi er lokale fra ribe der fik Virkelig dårlig mad selv hvis prisen var lavere.

Løg suppen måtte vi returnere da den var virkelig virkelig salt og ikke andet.

Bearnaise sovs smagte af pulver sovs og den brune sovs af ingenting.

Pomfritter var undertilberedt og man kunne vride olie ud af dem. De var virkelig fedtet.

Der var intet krydderier på maden. Det smagte virkelig ikke af ret meget. Lige fra hakkebøf til steaks.

Det bedste var min datters røde pølse det var i det mindste en kvalitets pølse.
Og de steaks vi fik var tilberedt efter ønskede rødhed.

Vi kommer der ikke igen.

27 augustus 2022

Øv en oplevelse.

Øv en oplevelse d 27-05-2022
Sodavand uden brus, karrysuppe med kylling og ris, 3 små stykker kylling og 11 riskorn.
Wienersnitzel banket så flad at den var mega tør og næsten ikke til at skære over.
Har før spist hos jeg og samme menu,
Suppe plejer at være cremet og masser af fyld. Snitzel plejer at være saftig.
DETTE VAR EN OMMER. Øv

27 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Weis stue, en god oplevelse.

Vi var på Weis stue, i Ribe lige ved domkirken, 2 gange i Uge 11 og fik engelsk bøf med bløde løg og steak med whisky sovs, med gode rødvine til.
Sluttede af med irisk kaffe. Det veltilberedt og venlig betjening og rimmelig pris. Et sted der kan anbefales
Også pga de gamle stuer med skæve gulve og lofter.

21 maart 2022

Velsmagende frokost

Kom ind fra gaden, blev fint modtaget, fik tigerrejer i chiliolie, carpaccio m salat og friturest. camenbert. Alt var afstemt med smage der passede sammen
God tjener der sørgede for os fra start til slut.
En dejlig hyggelig og varm restaurant.Et sted vi gerne kommer igen, og fik meget for pengene.:-)

18 januari 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Udmærket middag i hyggelige omgivelser

Udmærket middag i hyggelige omgivelser.
Vi havde heldigvis bestilt bord en fredag aften, der var ikke flere pladser og flere gik forgæves. Maden var god og betjening venlig. Vi fik gode historier om kroen og byen, var meget tilfreds med en god aften .

23 september 2021

Kæmpe skuffelse hos Weiss stue i Ribe

Bestilte 2 portioner “Go’e torveben” med bagt kartoffel og pomfritter med ketchup og hvidløgscreme. Har aldrig fået så kedelige og seje ribben i hele mit lange liv. Den bagte kartoffel var hård som en umoden avocado. Da vi klagede over kvaliteten, fik vi at vide, at de “Go’e ben” var, som de skulle være. Vi fik allernådigst en ny kartoffel, som var stort set lig med den første. 2 Irish coffee i kompensation kunne absolut ikke godtgøre den meget ringe madkvalitet. Det er et “nej tak herfra” til flere madoplevelser hos Weiss. Uha for en skuffelse det var.

6 september 2021

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Løg suppen smagte ikke af Løg men af ingenting og var kold. Maden var generelt kold. Sovsen var kold. Smørsovsen havde ikke set skyggen af smør og røg ud igen men retur med bemærkning om at det var smør 🤔 Irsk og fransk kaffe kold 🥵

28 augustus 2021

Dårlig service

Et besøg hos jer var på ingen måde en god oplevelse. Grøntsager var fra fryseren og lunkne ved serveringen. Serverings personalet udviste manglende service og da det blev påtalt var svaret at det var man godt klar over. Tjeneren var kort for hovedet i forbindelse med afregningen og udviste en afvisende adfærd. Vil på ingen måde anbefale andre at besøge stedet.

25 augustus 2021

Virkelig skuffende oplevelse

Virkelig skuffende oplevelse. Bøffen var vandet og ikke ensartet, rå i enderne. Grøntsagerne var udkogte, pommes var overtilberedte i friture, smagte meget af olie. Der var 3 spiseskefulde bearnaise Per person til en bøf bearnaise. Jeg spiser der aldrig igen.

16 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.