1. Taalkamp Engels

WEP is an international organization that unites a team around a common passion: discovering the world. We believe deeply in what we do, and that's why we work enthusiastically every day to offer the best to our participants. For over 35 years, through our educational and cultural projects abroad, we have provided young people with the tools to grow and change by confronting differences and discovering new ways of thinking. In today's world, it is essential to reinforce the values of openness, respect for others and acceptance of differences. It's this kind of responsible education that has inspired us from the start, and continues to motivate us today.

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Spaans Malaga met WEP

Ik had via WEP drie maanden Spaans te Malaga geboekt voor Spaanse lessen. Denkende dat dit een jongeren organisatie is maar dit is enorm tegen gevallen ! Mijn dochter van 20 zat in lessen met veel oudere mensen. Dit omdat de school Clic dit aan iedereen aanbied dus je kunt beter rechtstreeks bij hen boeken want zij hebben ook een duidelijke eerlijke communicatie. Zij zijn heel open dat de lessen aan iedereen en alle leeftijden wordt aangeboden
Mijn dochter verbleef in een studenten residentie, herhaaldelijk gevraagd wat zij moest meenemen hiervoor maar via WEP geen of onduidelijke communicatie, bleek dus dat je zelf keuken gerei en pannen en potten moet voorzien. WEP weet zelf niet eens hoe het werkt ter plaatse. Enorm spijt
dat ik via hen geboekt heb, veel geld voor weinig of geen hulp of assistentie. De school zelf CLIC is enorm goed en eerlijk. Beter dus ineens bij hen boeken

12 december 2025

Antwoord van WEP Belgium

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We willen graag benadrukken dat ons WEP-team tijdens het verblijf in contact is gebleven met u én onze partnerschool om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Uw opmerkingen helpen ons om onze informatie en begeleiding verder te verbeteren. Mocht u dit verder willen bespreken, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Het WEP-team

Ik ben van augustus 2024- januari 2025…

Ik ben van augustus 2024- januari 2025 naar Canada gegaan. Dit was echt een onvergetelijk avontuur. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, heb ook mezelf beter leren kennen. De natuur in Canada was zo mooi. Echt de beste beslissing van mijn leven!

24 augustus 2024

Antwoord van WEP Belgium

Wat geweldig om te lezen, bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij dat je zoveel nieuwe mensen hebt leren kennen én jezelf beter hebt leren kennen — dat is precies wat een uitwisseling zo waardevol maakt.

Canada laat duidelijk een blijvende indruk achter. Dankjewel dat je jouw avontuur met ons hebt gedeeld!

Leuk

Het is leuk om iedereen te ontmoeten en de activiteiten te doen.

26 april 2025

Antwoord van WEP Belgium

Dank je wel voor je leuke feedback! 😊

leerrijk

het was heel leerrijk en ik heb veel nieuwe mensen leren kennen

26 april 2025

Antwoord van WEP Belgium

Heel erg bedankt voor je feedback! 😊
We zijn blij dat je het WEP Challenge zo leerrijk vond en dat je de kans had om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is altijd fijn om te zien hoe zo'n dag voor inspiratie zorgt voor het volgende avontuur! 🌍

Ik ben van Augustus 2023 tot Juni 2024…

Ik ben van Augustus 2023 tot Juni 2024 op uitwisseling geweest in Californië. Dit was echt het beste jaar van mijn leven!

1 februari 2025

Antwoord van WEP Belgium

Hello Kilian, bedankt voor je getuigenis. Hoe leuk!
Met vriendelijke groeten,
Het WEP-team

Toon reviews in alle talen. (83 reviews)