Wereldwater Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

WereldWater is distributeur en specialist van EWO producten. Wij geven advies over en verkopen EWO filter- en vitalisatiesystemen aan particulieren en bedrijven. Al de producten en installaties zijn gewaarborgd van kwaliteit.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Een dag eerder ontvangen dan was…

Een dag eerder ontvangen dan was gepland. Leuk het persoonlijke met de hand geschreven bedankje en de kerst en nieuwjaarswensen. Uiteraard wensen wij jullie dat ook. Alles was piekfijn in orde en voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

13 december 2021

Snelle levering en makkelijk te plaatsen!

Direct antwoord op mijn vraag per mail gekregen. De volgende dag werd het EWO Vitality Filter aan huis geleverd. Makkelijk te plaatsen, niet storend aan de kraan, en functioneert goed. Het water smaakt ook lekkerder, heeft een zachtere smaak. Geheel tevreden!

9 juni 2021

Antwoord van Wereldwater

Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat zowel onze dienstverlening als product bevallen. Geniet van het zuivere drinkwater.

WereldWater

Alles perfect!

Wij zijn zeer tevreden met de aangeschafte Vitalatyfilter en de Gourmet Single 235 alsmede met het verloop van de bestelling. Alles keurig volgens afspraak. Snelle en heldere reacties op onze vragen voorafgaand aan bestelling. Vlotte levering en alles keurig verpakt en compleet. Scherpe prijs! De installaties hebben wij probleemloos zelf gedaan. De Vitalatyfilter gaan wij tijdens de vakanties op de campings en in de havens gebruiken om onze drinkwatercontainertjes te vullen. Geen vieze smaakjes (chloor etc.) meer in het buitenland en gezond water. Wij hebben daartoe een gardena kraankoppeling op de Vitalatyfilter gemonteerd zodat deze gemakkelijk op de waterkranen kan worden geklikt. Perfect!

14 maart 2021

Antwoord van Wereldwater

Bedankt voor de fijne review! Goed om te horen dat alles naar wens was. Wij wensen u veel reisplezier met onze producten.

professioneel bedrijf

Goed advies gehad over de installatie van een EWO Classic in mijn woning. Product was snel bezorgd en de installateur heeft goed werk afgeleverd.

27 februari 2021

Antwoord van Wereldwater

Fijn om te lezen, dank voor deze review!