Enorm vriendelijke klantenservice die meedenkt voor oplossingen en dan ook alles doet om te helpen. Een oprechte aanrader!
Hoewel ik bijzonder kritisch blijf over de dienstverlening van Stad Gent bv. bij verhuizing (hoe moet iemand zonder auto, iemand met een kleine auto, iemand die geen zware last kan tillen, enz. aan ve... Toon meer
Het huren van parkeerborden verliep vlot en flexibel. Een groot pluspunt is dat het altijd mogelijk is om te huren, ongeacht het moment. Daarnaast is de beschikbaarheid voor afhaling zeer ruim, wat... Toon meer
Een verkeerde inschatting van mezelf, met bestelling van artikelen, werd zonder twijfel onmiddellijk aangepast door de dame die mij te woord stond aan telefoon. De actie bracht meer administratie m... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Mensen keken ook naar
Alles goed verlopen
Alles goed verlopen, vlot contactloos op te halen en terug te brengen.

Antwoord van Werfsignalisatie
Gemakkelijk en eenvoudig verkeersborden…
Gemakkelijk en eenvoudig verkeersborden gehuurd bij parkeerbordenhuren.be Ik raad het iedereen aan die verhuist of renoveert!

Antwoord van Werfsignalisatie
Niet alles is onmiddellijk goed terug…
Niet alles is onmiddellijk goed terug te vinden op de website

Gemakkelijk en goede service
Gemakkelijk en goede service. Enkel mag er op de website een beetje beter aangegeven staan dat jullie in gent zitten. Vanuit brugge is dit nogal ver voelde mij nogal misleid hierdoor.

Antwoord van Werfsignalisatie
Eigenlijk is het een heel goed systeem.
Eigenlijk is het een heel goed systeem. Heb wel wat gesukkeld in 't begin : ik voerde een verkeerde code in. Maar dat ligt wel aan mij. Ik zou een tip voor verbetering willen geven, maar ik vind er geen.
Ik begrijp alleen niet goed waarom er foto's moeten genomen worden. Het ontgaat me een beetje.

Antwoord van Werfsignalisatie
Snelle service en zeer flexibel
Snelle service en zeer flexibel. Klantenservice 10/10.
Als ik in de toekomst opnieuw parkeerborden nodig heb, dan huur ik deze gegarandeerd via parkeerbordenhuren.be.

Antwoord van Werfsignalisatie
Snelle reactie op mijn aanvraag
Snelle reactie op mijn aanvraag. Vlotte en zeer vriendelijke communicatie! Zeer hulpvaardig en duidelijke uitleg. Dank!

Antwoord van Werfsignalisatie
Zeer klantvriendelijk en altijd bereikbaar.
Vriendelijk personeel, zeer vlot mailverkeer. Zeer goede klantenservice, hulpvaardig, ik ben een zeer tevreden klant.

Fout snel rechtgezet
Er was een fout gebeurd waardoor de borden niet geplaatst waren. Na een mail op zaterdagavond werd het die avond nog rechtgezet, wat dat betreft dus goeie service.

vlotte afhandeling
vlotte afhandeling, verkeersborden zijn makkelijk af te halen en terug te brengen via de Pick Up & Go opslagruimte

Gewoon top!
Reeds 2 keer parkeerborden gehuurd bij hen voor mijn verhuis. Ze regelden ook mijn vergunning telkens.
Top service, duidelijke communicatie, alles tijdig. Ik kan hen alleen maar aanraden!

Antwoord van Werfsignalisatie
Prima service en prima communicatie!
Tim heeft ons vlot en goed geholpen met de plaatsing van borden voor de chapewagen van onze verbouwingswerken.

Tim was super atent
Tim was super atent. We huurden parkeerborden maar Tim legde ons uit dat voor onze situatie we best een aangepast aanbod namen. Onwetend als we waren waren we enorm dankbaar voor Tim zijn kennis van de lokale situatie in Gent. Hij regelde snel een vergunning en de nodige paperassen om alles in orde te krijgen voor een vlotte en professionele verhuis! Als je borden nodig hebt is parkeerbordenhuren de place to be! Professioneel met kennis van zaken, toch vriendelijk en familiaal! Parkeerborden huren doe je niet vaak, maar ik zou niet twijfelen om terug bij Tim te huren!

Antwoord van Werfsignalisatie
Top service en duidelijke communicatie
Top service en duidelijke communicatie! Aanrader!