Enorm vriendelijke klantenservice die meedenkt voor oplossingen en dan ook alles doet om te helpen. Een oprechte aanrader!
Hoewel ik bijzonder kritisch blijf over de dienstverlening van Stad Gent bv. bij verhuizing (hoe moet iemand zonder auto, iemand met een kleine auto, iemand die geen zware last kan tillen, enz. aan ve... Toon meer
Het huren van parkeerborden verliep vlot en flexibel. Een groot pluspunt is dat het altijd mogelijk is om te huren, ongeacht het moment. Daarnaast is de beschikbaarheid voor afhaling zeer ruim, wat... Toon meer
Een verkeerde inschatting van mezelf, met bestelling van artikelen, werd zonder twijfel onmiddellijk aangepast door de dame die mij te woord stond aan telefoon. De actie bracht meer administratie m... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Mensen keken ook naar
Onduidelijke keuzemogelijkheid op de…
Onduidelijke keuzemogelijkheid op de website in verband met levering van de borden. Ik was in de veronderstelling dat die gingen geleverd worden...
In de handleiding voor het bordendepot wordt een hendel vermeld die geopend moet worden. Was mij niet duidelijk. Gelukkig was er een vriendelijke buurman die mij wat uitleg gaf.

Antwoord van Werfsignalisatie
Vlotte en duidelijke communicatie en…
Vlotte en duidelijke communicatie en service. Vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als persoonlijk

Antwoord van Werfsignalisatie
Wat moeite om binnen te geraken maar kwaliteitsvol materiaal
Wat moeite om binnen te geraken ter plaatse maar de parkeerborden zijn kwalitatief hoogwaardig en dit aan een goede prijs !

Antwoord van Werfsignalisatie
Overzichtelijk eerlijk en goede…
Overzichtelijk eerlijk en goede opvolging van bestellingen.zeer vriendelijk personeel

Vlotte afhandeling
Tijdens de voorbereiding was het bedrijf steeds telefonisch bereikbaar.
Het zelf afhalen en terugbrengen via de box verliep vlot.
Voor herhaling vatbaar!

Antwoord van Werfsignalisatie
Heel vlugge service en vlotte…
Heel vlugge service en vlotte communicatie. Was 2de keer gebruik van services en beide heel vlot verlopen.

Super service
Super service. Bliksemsnelle opvolging met overheid. Vlotte communicatie. Zeer goede kennis van zaken.

Gemakkelijk afhalen
Gemakkelijk afhalen. Met code de deur openen en alles staat klaar. Verder geen gedoe en voordelige prijzen.

Vlotte levering
Vlotte levering, duidelijke en erg vlotte communicatie.

Antwoord van Werfsignalisatie
Zeer goede service voor een correcte…
Zeer goede service voor een correcte prijs.
Gemakkelijk zelf ophalen en terugbrengen wanneer het je past…. Super !

parkeerborden huren, contactloos
Het hele proces is contactloos, dus digitaal en "on-menselijk", hetgeen niet steeds voor iedereen evident is, zeker als het de eerste keer is, maar tot nu toe lukte het wel, met kleinere haperingen. Natuurlijk is dergelijke survey meer zinvol als alles al achter de rug is, ttz als de borden alweer ingeleverd zijn. Ook zou het goed zijn als dergelijke survey aangekondigd wordt als zijnde voor pubicatie en niet zomaar voor intern gebruik.

Makkelijk, snel en betrouwbaar
Zeer goeie ervaring. Vlot kunnen reserveren wat ik nodig had, overzichtelijke prijsaanduiding, goeie communicatie en snelle respons.
Maar bovenal: komt perfect de afspraak na.
Een aanrader!

Antwoord van Werfsignalisatie
Professionele, vlotte en correcte service
De perfecte oplossing voor onze verhuis zonder zelf verkeersborden te moeten gaan ophalen en terugbrengen. Vlotte, professionele en correcte service. Mochten we in de toekomst nogmaals parkeerborden nodig hebben, schakelen we Parkeerbordenhuren.be zeker opnieuw in.

Antwoord van Werfsignalisatie
Vlot een (mijn) probleem opgelost!
Vlot een (mijn) probleem opgelost. Vriendelijke en doelgerichte oplossingen. Dank jullie!