De Natural Microblading Eyebrow Pen is echt geweldig. Mijn wenkbrauwen zien er natuurlijk vol uit, en het blijft de hele dag zitten. Ideaal voor wie op zoek is naar langdurige wenkbrauwmake-up.
Hier niet bestellen gewoon ali wish temu spullen 3 x zo duur en dwingen je spullen af te nemen. Annuleren van je bestelling binnen 24 wordt je bedrijgt, en alle koste worden in rekening gebracht.... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Spijtig dat ik geen nul kan geven
Spijtig dat ik geen nul kan geven. 12 dagen na de bestelling van 3 artikelen heb ik eindelijk 1 ervan in handen. Bellen aan de voordeur doen ze niet. Ze droppen het bij een raar winkeltje waar de verkoper zich na veel puffen en klagen rechtzet. Dan moet je zelf op zijn machientje naar je naam zoeken en als deze gevonden is mag je als bonu uit een grote stapel pakjes meer zoeken naar het jouwe
Webshop weigert terugbetaling
Bestelling ontvangen, direct aangegeven dat het product van slechte kwaliteit was. De webshop beloofde schriftelijk volledige terugbetaling, maar komt die belofte niet na. Nu weigeren ze en willen ze slechts een klein deel crediteren, terwijl dit tegen de wet is.
Wees gewaarschuwd: onbetrouwbare service, geen naleving van consumentenrechten.
Slechte service, geen geld terug
Pakket ontvangen. Totaal niet wat ik heb besteld. Andere kleur, beschadigd, stift op. Direct gemaild dat ik geld terug wil. Ik zou het product opnieuw ontvangen. Nooit ontvangen.
Hebben verkeerd product geleverd
Hebben verkeerd product geleverd maar blijven bij hoog en laag volhouden dat het klopt.
Geen service
Pakket vermist, totaal geen service en geen normale manier van communiceren. Bedrijf doet aan dropshipping maar wil verder geen service verlenen. Ook geen communicatie wat betreft het contact met PostNL. Alleen een afzender kan verdere stappen ondernemen. Ik sla deze website in het vervolg lekker over!
Dieven
Ik heb mijn bestelling retour verzonden op het opgegeven adres in Almere. (Met bewijs) Nu beweert Whambeauty dat ik de zending naar buitenland retour had moeten sturen, zodat zij mij niet willen/hoeven te betalen. Dieven bende.
Whambeauty Ali Baba rovershol
KOOP HIER NIET
LET OP!!!?
U bent gewaarschuwd.
HIER NIKS BESTELLEN!
erg triest bedrijf , doen zich mooier voor dan dat ze echt waard zijn . Check eerst de reviews voordat je hier durft te bestellen . zit tot de dag van vandaag op mijn bestelling te wachten . krijg geen fatsoelijk of helemaal geen reactie op mijn vraag waar het blijft. en krijg al helemaal geen geld terug.
Ben al langer dan 3 weken aan het…
Ben al langer dan 3 weken aan het wachten op mijn bestelling best wel heel vervelend zelf temu en aliexpres zijn nog sneller
Niet gekregen wat ik wilde en maar 30%…
Niet gekregen wat ik wilde en maar 30% schade vergoeding
Het gewoon oplichterij.
Het gewoon oplichterij.
Niets komt aan
Crimineel zooitje zijn jullie
Chinees bedrijf, terugsturen op eigen kosten
Doen zich voor als NL-bedrijf met NL-adres, maar is Chinees bedrijf. Na 2 weken verkeerde product ontvangen. Terugsturen moet op eigen kosten naar adres is China.
Kan helaas geen nul sterren geven,
Kan helaas geen nul sterren geven,
Eerst word gelogen over de leverdatum
Dan word pakket geleverd in brievenbus echter er is geen pakket.
Ik zou hier nooit iets bestellen.
Mails verkeer 10 keer dezelfde mails
Dit is een Chinese webshop!!
Dit is een Chinese webshop!!
Als je vraagt hoe je iets terug kan sturen, krijg je geen antwoord daarop. Nu terug gestuurd naar de afzender, en dan pas komen ze met een retour formulier.
Staat nergens dat het uit China komt! Wel een postbus in NLD.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Lange levertijd
Slaapknuffel besteld. Levering duurde lang. Otter is opzichzelfstaand goed en prima.
Prijs kwaliteit is voldoende goed
Ik wilde dat ik eerst op trustpilot had…
Ik wilde dat ik eerst op trustpilot had gekeken voordat ik bestelde. Ik bestelde de bedtijd otter en het lijkt de originele te zijn van de foto’s. Ik durfde het aan te bestellen omdat er reclame wordt gemaakt met een ‘gemakkelijk 30 dagen niet goed geld terug retourrecht’.
Dit is wat ik zou omschrijven als bewuste mis informatie. Het magazijn zit in China en dit wordt nergens vermeld op deze Nederlandse site. De otter ziet er bij aankomst niet uit zoals op de foto’s en hij viel elke keer binnen een paar minuten uit. Toen ik dit aangaf zeiden ze dat ik 20% geld retour krijg of op eigen kosten (a 13 euro) retour naar China. Toen ik aangaf dat ik dat ik daar niet blij mee was kreeg ik 30% van het aankoopbedrag retour.
Wat maakt dat ik deze site ook wil melden is dat er zou moeten worden vermeldt dat het product uit China komt en dat het geen origineel product betreft. De foto’s die worden gebruikt moeten zijn van het echte product en er moet worden vermeldt dat ‘vrij retourneren’ betekent dat je voor ongeveer 13 euro zelf het pakketje retour moet sturen naar China.
Als je bij temu of Ali expres besteld dan weet je waar het vandaan komt en waar je ‘ja’ tegen zegt. Dit van wham beauty voelt voor mij als bewuste misinformatie.
Weggaan van deze site, niks bestellen!!!
Bestelling mocht binnen 30 dagen terug. Echter zodra je het retour wilt sturen, omdat het product niet voldoet aan de beschrijving. Krijg je te horen dat het uit China komt, wat te zien is. En heb nu 30% terug van mijn aankoopbedrag. Weggaan van deze site!!
Niet bestellen mensen wees gewaarschuwd
Terug sturen is kansloos naar China
En klarna staat dit allemaal toe dus dubbel kansloos.
Oplichters
Oplichters! Je krijgt een waardeloos product opgestuurd, en totaal iets anders dan besteld. Geen verpakking, geen labels. En je krijgt je geld niet terug natuurlijk, en terugsturen naar China is al helemaal kansloos. Drop shipping, avoid!!!
Slechte kwaliteit voor hoge prijs, hier niet bestellen
Ik heb mijn bestelling wel ontvangen maar het deed absoluut niet aan mijn verwachting.
Een paar dagen na bestellen kreeg ik door de mailtjes in de gaten dat mijn bestelling uit China moest komen. Toen ik hier de review las, dacht ik al foute boel. Maar ik kreeg mijn bestelling wel degelijk binnen een nog relatief snel, binnen een week. Maar het voldoet absoluut niet aan de verwachting door de site schept en ook niet aan wat je verwacht voor de prijs. Dit is wat ik verwacht als ik iets voor 4 euro op Aliexpres zou bestellen.
Ik adviseer dus ook hier niet te bestellen.
De positieve reviews hier zijn duidelijk nep.
Hier niet bestellen
Hier niet bestellen! Besteld artikel zou binnen enkele dagen worden geleverd, echter na 2weken nog steeds niets ontvangen. Gezien de track&trace vermeldingen betreft het dropshipping. Wees gewaarschuwd!