Heb de 25 van november batterijen…
9Heb de 25 van november batterijen besteld via bol.com, en die zou per post komen. En ik heb tot op heden nog niets ontvangen, dus heb ik ze gemaild en gebeld. Maar bellen lukt niet, word er elke keer uitgegooid. En op mails reageren ze niet, en omdat het via de post gaat en dus geen track&tracé op zit. Kan ik het dus ook niet volgen, en bij post.nl kan je ook niet zien of het geleverd is. En als je naar bol.com een klacht wilt doen, dat kan niet, omdat het een post brief is. En ik kan geen klacht indienen bij post.nl omdat het een briefpost is, dus mijn batterijen zijn verdwenen net als mn geld. En das niet oke, want kan bij niemand terecht, dus sorry maar een minpunt voor iedereen zoals gewoonlijk. Correctie, kreeg een berichtje via bol.com. ze hadden een mail terug gestuurt, maar eerlijk gezegd heb ik deze niet gekregen. Hoe dat kan geen idee, en waarom ik niet kon bellen zou niet weten. Maar intussen is alles opgelost, en kreeg alsnog mn batterijen. Zij hebben netjes weer nieuwe gestuurt, en bol.com en post.nl wassen hun handen weer schoon. Zij zullen niet toegeven dat de fout bij hun liggen, ze moeten niet een met hun in zee gaan. Vooral met post.nl, die leveren amper iets. En komen hier altijd mooi mee weg, daar klopt niets van. Bedankt dat jullie toch nieuwe hebben gestuurt, en sorry voor dit review