Onze algehele conclusie is goede prijs/kwaliteit verhouding voor een chalet in het middensegent en in het midden van Paradiski gebied.
Onze algehele conclusie is dat de locatie een goede kwaliteit/prijs verhouding heeft en in het middensegment zit. Unieke locatie in het midden van Les Arcs en La Plagne ski gebied maar wel met een korte transfer per auto en lobster lift. Er zijn relatief weinig reviews want Ross had verteld dat deze waren verdwenen.Wij verbleven in eerste week van het skiseizoen van 13-20 december 2025. De chalet ligt in Peisey, een klein plaatsje met beperkte mogelijkheden maar in het midden van het uigebreide Paradiski gebied. Wij vonden de instructies om de chalet te vinden wat beperkt en er staat ook geen bord met naam aanduiding voor de chalet. Dit lijkt ons lastig als je in het donker komt aanrijden. Voor een meer uitgebreidere selectie van winkels en restaurants moet je 10 minuten rijden naar Vallandry. De chalet ligt op 1 minuut rijden van de Lonzagnet lift en je wordt gebracht en opgehaald. Dit is een open stand-up (lobster) lift die je in 4 minuten brengt naar de Vanoise (voor skiën in La Pagne) of Peisey lift (voor skiën in Les Arcs). Er is dus geen ski-in of ski-out maar in 20 minuten sta je op Les Arcs skihelling of in 30 minuten in La Plagne. Ross en Lucy zijn gastvrij. Er was een chef in de keuken en nog een ander staflid. De algemene ruime bestaat uit een zithoek bij de openhaard voor ongeveer 10 mensen, een leeshoek voor 3 personen en een lange tafel voor 20 personen. Hier wordt ook het ontbijt en diner aan geserveerd. Wij hadden een twee en vier-persoons kamer. De kamers waren ruim met kastruimte voor kleding. Iedere kamer had een gerenoveerde verwarmde badkamer. In de ochtend vanaf 6:30AM komt er wel geluid uit de keuken voor de bereiding van het ontbijt. Het ontbijt was basic. Tegen betaling van €2 wordt een baguette gegeven die je kan smeren voor eigen lunch. Avondeten bestaat uit drie gangen, was een goede kwaliteit en gevarieerd gedurende de week. Er wordt redelijke wijn geschonken. Er waren in onze week in totaal 6 personen en wij hadden alle ruimte maar bij een 100% bezetting is de algemene ruimte wat beperkt voor een dergelijke groep. Er is een aparte ruimte voor de ski’s en skischoenen inclusief een droger voor de skischoenen. Er is een inpandige sauna voor circa 6 personen maar geen rustruimte om af te koelen tenzij je naar buiten wil lopen. Op het terras staat een hot tub voor max 4 personen. Er is beperkte parkeergelegenheid direct met de chalet maar 5 minuten lopen is een publieke parkeerplaats. De ski passen werden door de chalet met een korting gekocht. De betaling kan op een Euro-bankrekening in Brussel of GBP-bankrekening in Londen.

Antwoord van White Stripe Mountain Lodge