Kan kun sige kanon service fra start til slut. Selvom man bor på 2 sal og har kun trapper op så var montørene kanon flinke. Stille og rolige "boys" ;) Maskinen er igang med første vask efter de... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
'Vanessa' blev døbt og installeret lyn hurtigt med super service fra både kundeservice og en yderst hjælpsom, effektiv / dygtig montør. Glad for min nye hverdags hjælper 'Vanessa', som ikke skaber sig... Toon meer
Nu er jeg ny kunde, men alt jeg har oplevet med levering, opsætning og venlig og effektiv betjening giver indtil videre fem stjerner.
Fantastisk firma. Reagerer hurtigt, ringer hurtigt retur, overholder aftaler, , besked om, hvornår de leverer ( hurtigt) ringer inden de er her - 15 min før Montøren gjorde mere end forventet ( s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vaskemaskine på abonnement. WhiteOn er startet på ønsket om at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen der dominerer måden vi forbruger hvidevarer i Danmark. Hos WhiteOn begrænser vi os til bare én model og har derved mange identiske maskiner, som vi kender som vores egen bukselomme, hvilket gør at det kan betale sig at reparere dem. Vores kunder ønsker en maskine der bare virker, derfor giver vi naturligvis livtidsgaranti, og udskifter maskinen med det samme hvis uheldet skulle være ude. WhiteOn tager ingen gebyrer, i stedet benytter vi et fast måneds abonnement, så får du som kunde ingen uforudsete udgifter, god service, og en maskine der altid virker. Herudover er levering og installation hos WhiteOn selvfølgelig altid inkluderet.
Contactgegevens
Skovstien 26, 8382, Hinnerup, Denemarken
- 30 90 80 90
- mail@whiteon.dk
- whiteon.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God og hurtig installation/service
God og hurtig installation/service
Hurtig personlig og fin service ❤️ Jeg skrev i søndags at jeg gerne ville…
Jeg skrev i søndags at jeg gerne ville leje en vaskemaskine, mandag formiddag blev jeg ringet op og her tirsdag morgen kl 9 er vaskemaskinen tilsluttet og sat i gang..
God personlig service og hurtig fin levering..👍🥰
Simpelthen bare super god service
Simpelthen bare super god service! Om det er ved bestilling, levering, spørgsmål efterfølgende, så er det altid en professionel og behagelig oplevelse. Tak for jer!
Hurtig service
Hurtig service. Dygtige og glade medarbejdere. Yder service ud over det basale. Er første gang jeg prøver lejemetoden. Glæder mig til problemløse tider
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er meget tilfredse med denne løsning og mulighed. Det er supersmart, og altid venlig og hjælpsom betjening, behagelige folk til at levere.
Jeg har lige fået vores nye…
Jeg har lige fået vores nye vaskemaskine da vores egen gav op for to dage siden.. jeg skrev mig op og blev ringet op dagen efter fik så vaskemaskinen hurtigt leveret og monteret. Virkelig godt koncept.. jeg må sige jeg var en smule skeptisk da det lyder for godt til at være sandt. Overvejer en opvaskemaskine når vi engang får plads..
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse at blive abonnent. Nu er den bekymring parkeret:)
Desværre levere de ik hvis du har en…
Desværre levere de ik hvis du har en trappe der drejer op til 1 sal så ingen stjerner her fra …… dårlig service
Meget venlig og imødekommende ansat
Serviceminded og flink montør
Bestilte i søndags og Tirsdag var den leveret og monteret. Utrolig serviceminded og smilende montør.
Indtil videre er det gået meget smertefrit
Problem løst
At service manden kom som aftalt og var utrolig hjælpsom og imødekommende
Super kundeservice
Fantastisk levering, hurtig og nemt. Og god service i tlf, og er der det mindste, så ringer man bare. Kan stærkt anbefales.
God service og kompetente…
God service og kompetente medarbejder/montører kan varmt anbefaledes
Super fin og tilpasset levering og…
Super fin og tilpasset levering og betjening
Super service, en gæv gut der fixede det hele på kort tid😊👍
Fantastisk
God service, hurtigt levering..
Flink og høflig installatør.
Kan kun anbefales⭐⭐⭐⭐⭐
Hurtig og nem levering og super service
Fantastisk levering, hurtig og nemt og så søde og imødekommende. Og god service i tlf, og er der det mindste, så ringer man bare. Kan stærkt anbefales, jeg vil ikke bruge andre.
Positiv oplevelse hurtig levering og…
Positiv oplevelse hurtig levering og installering og de tog min gamle maskine med.
Dygtig montør der var ude.
Super service, smilende og venlige montører og produkterne spiller bare!