Doe geen zaken via Whoppah, deze site licht je op
Er gingen drie dingen mis:
1 . Na de aankoop bleek dat de verzending opeens veel duurder was, de site zou niet meegeswitcht zijn toen ik tussen twee bestemmingen wisselde. Bij de aankoop was dus twee keer zo laag bedrag vermeld aan verzendkosten.
2. het item is veel later bezorgd dan op de site beloofd, na de gewenste datum die al heel ruim genomen was
2. toen het item uiteindelijk aan kwam bleek het veel meer beschadigd dan op de foto’s leek. Daarnaast was er niets over de aard van de beschadigingen in de advertentie geschreven. Een duidelijk geval van misleiding door de verkoper. De klantenservice communiceert hoofdzakelijk met chatbots en mijn aankoopverzekering blijkt waardeloos, die maakt alleen de winst van Whoppah groter. De laatste 24 uur heb ik helemaal geen antwoord gekregen.
Kortom zeer onveilige site , die alleen op maximale winst uit is zonder service te leveren. Bedenk dat hoe langer een verzending duurt en hoe langer het “oplossen” van een probleem duurt hoe langer ze het aankoopbedrag op de rekening van Whoppah hebben staan…… pure oplichting dus. Ik ga hiervan ook aangifte doen.