Wijnen van Menno zijn heerlijke fantastische wijnen waar je het weekend mee kan beginnen. Een heerlijke frisse wijn uit Piemonte tot een krachtige diepe rode wijn uit de Marche. Daarnaast geeft hij o... Toon meer
Menno heeft zeer goede Italiaanse wijnen. Hij heeft een passie en een drive om alleen de beste wijnen uit Italië te halen. Charme van kleine wijnhuizen die hij zelf bezoekt en uitzoekt. Dit resulteer... Toon meer
Welkom bij wijn van Menno Menno Zimmermann | Wijn van Menno Ciao e Benvenuto! Sinds ik voor het eerst in Italië kwam, ben ik verkocht. De cultuur, de landschappen, de mensen; schoonheid en vriendelijkheid gaan hier hand in hand. En natuurlijk de passie voor kwaliteit. Kwaliteit van leven, van eten... en van wijn! De laatste jaren nam ik iedere zomer wat wijntjes mee naar Nederland. Ik vond het steeds meer een sport om betaalbare kwaliteit te ontdekken en ik merkte dat vrienden en familie graag deelden in die ervaring. Met de proeverijen haalden we een stukje Italiaanse gastvrijheid en beleving naar Nederland. En dat smaakte - letterlijk - naar meer. Daarom besloot ik om een importbedrijf te starten en jaarlijks meerdere wijnreizen naar Italië te maken en de 'oogst' in Nederland met liefhebbers te delen. De mooiste, betaalbare ontdekkingen heb ik opgenomen in deze wijnlijst en zal in de loop der tijd verder aangevuld gaan worden. Voorbeelden van wijnhuizen waar ik kom zijn CiuCiu, Colli Ripani, Le Caniette, Villa Sandi, Tenuta Sant'Antonio, La Bioca, Valter Mattoni en Di Nizza. buon vino non vuole frasca Oftewel: goede wijn behoeft geen krans. Maar het is wel fijn als je ze kan vinden. Saluti! wijnvanmenno.nl
Zwanebloem 78, 2408LT, Alphen aan den Rijn, Nederland
- +31641389898
- Info@wijnvanmenno.nl
- wijnvanmenno.nl
Wijn proeverij is een aanrader!
Charme van kleine wijnhuizen die hij zelf bezoekt en uitzoekt. Dit resulteert in exclusieve wijnen. Plan een wijn proeverij in bij Menno om kennis te maken met deze wijnen en de andere heerlijke versnaperingen uit Italië!🇮🇹

Antwoord van Wijnvanmenno
Menno biedt een mooie selectie aan…
Menno biedt een mooie selectie aan heerlijke wijnen. Zo ook van een van onze lievelingswijnhuizen: Ciu Ciu. Ook andere zaken zoals bijvoorbeeld fantastische prosciutto of smakelijke pasta. En dat voor een goede prijs en bovenal zeer goede en uiterst attente service! Menno kent zijn producten goed en kan er enthousiast over vertellen. Hij zal er alles aan doen om de bestelling zo goed, snel en persoonlijk af te leveren. Met net die extra stap…Top!

Antwoord van Wijnvanmenno
Mooie wijnen voor een eerlijke prijs.
Menno weet precies wat voor wijn er bij mij past: vol, krachtig, niet te zwaar. En voor onze Dinerclub heeft Menno altijd mooie passende wijnsuggesties. Wat een heerlijke wijnen heeft Wijn van Menno toch; professioneel, gepassioneerd en zeker persoonlijk. Absoluut een aanrader!

Antwoord van Wijnvanmenno
Stuk voor stuk top wijnen!
Stuk voor stuk top wijnen!
Menno heeft pareltjes uitgezocht uit heerlijke wijnstreken uit Italië.
De liefde voor het land en de wijnen komt tot uiting in de persoonlijke service en toelichting.

Antwoord van Wijnvanmenno
Menno geeft goed vakkundig advies en…
Menno geeft goed vakkundig advies en heeft o.a. heerlijke wijnen te koop. Het is een genot om langs te gaan en niet in de laatste plaats om de gastvrije en persoonlijke benadering door Menno.

Antwoord van Wijnvanmenno
Fantastische wijnen en delicatessen!
Wij hebben meermaals wijn, olijfolie en verse pasta besteld bij Wijnvanmenno en iedere keer zijn de producten van uitstekende kwaliteit en zeer snel en vakkundig bezorgd. Menno heeft een heel prettige, persoonlijke dienstverlening, is duidelijk in zijn communicatie en biedt een professionele afhandeling. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar lekkere, goede wijnen en andere Italiaanse delicatessen!

Antwoord van Wijnvanmenno
Goede voorlichting betreffende keuze…
Goede voorlichting betreffende keuze wijn en olie. Kwaliteit is super!

Voor ieder wat wils
WijnvanMenno.nl heeft heerlijke Italiaanse wijnen van kleine, vaak biologische, wijnhuizen. En daarnaast handgemaakte pasta's, Italiaanse vleeswaren en overheerlijke olijfolie. Het enthousiasme van Menno spat er vanaf. Je kan hem altijd bereiken voor advies, een last minute bestelling, of een mooi kerst/verjaardags/werk-relatiegeschenk. Stuur een berichtje via app of mail en Menno regelt het voor je.

Antwoord van Wijnvanmenno
Mooie Italiaanse wijnen voor een toegankelijke prijs
Wijn van Menno biedt mooie Italiaanse wijnen voor een betaalbare prijs. Altijd attent, deskundig advies en persoonlijke snelle levering. Je kunt Menno letterlijk uit zijn bed bellen! Absolute aanrader!