2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting. Via Instagram komt er een heel leuk filmpje voorbij met een heel leuk jurkje in pasteltinten.

Dat wil en heb het besteld via Instagram. Je krijgt keurig een bevestiging en track en tracé. Maar bij ontvangst is het een jurkje wat wel 500% afwijkt van de kleuren die ze in het filmpje toonde.
Daarop op een mail geschreven. Wat jammer dat je niet tevreden bent en krijgt diverse opties om te ruilen, retourneren etc. Maar het kost de klant alleen maar geld en zij blijven de winst opstrijken. Pas op het is dropshippjng… trap er niet in

28 maart 2026

Koop hier niet, dropshipping, retourneren niet mogelijk!

Onlangs lange laarzen gekocht, werd verleid door een Instagram advertentie. Achteraf zeg ik : ik werd misleid!
Ongelooflijk slechte plastic kwaliteit en een maatvoering die niet in de buurt komt van wat er beloofd wordt.
Netjes een mail gestuurd met het verzoek tot retourneren, en dan krijg je het volgende standaard bericht:

We lossen dit graag op een snelle en eenvoudige manier voor je op. Om onnodige retourkosten en vertragingen te voorkomen, hoef je het ontvangen artikel niet terug te sturen. In plaats daarvan bieden we je de volgende opties aan:

01. Een gedeeltelijke terugbetaling
Je ontvangt een deel van het aankoopbedrag terug op dezelfde betaalmethode.

02. Een winkeltegoed-bon ter waarde van het product/de producten die je wilt retourneren
Dit tegoed is flexibel inzetbaar en kan op elk gewenst moment gebruikt worden in onze webshop.

Als je het ontvangen artikel zelf niet gebruikt, kun je het natuurlijk ook cadeau doen aan iemand anders of aan een goed doel.

Met deze opties willen we je zo snel mogelijk helpen, zonder extra moeite, kosten of wachttijd aan jouw kant.

Laat je ons weten welke optie jouw voorkeur heeft? Dan zorgen we dat dit direct voor je wordt geregeld.

Dank je wel voor je begrip en je reactie. We helpen je graag verder

Duidelijk een dropshipping bedrijf.

31 januari 2026

Super leuke sets

Super leuke sets. Jurk met trui. Goede kwaliteit. Heb het in grijs en beige besteld. Je word goed op de hoogte gehouden met de track en trace

7 oktober 2025

Dropshipping NIET bestellen !!

Dropshipping ! Niet bestellen ! Check Temu / SHEIN !! Heel gedoe om bestelling te retourneren en vervolgens je geld terug te krijgen ! Wees gewaarschuwd! Heb je problemen met geld terug krijgen? Dreig met wetgeving BW onverschuldige betaling (check Google), en deurwaarder waarbij zij alle minnelijk en gerechtelijke kosten voor hun zijn! Dan is het binnen een paar dagen geregeld!

6 augustus 2025

Nooit meer bestellen bij deze webshop!!

Het lijkt alsof je gewoon je geld terug kan krijgen als het artikel je niet bevalt. Op hun hoofdpagina staat NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE 100% tevredenheid – niet tevreden? Geld terug!*. En jou tevredenheid is belangrijk voor ons! Je denkt dus, geen probleem om te bestellen, krijg mijn geld gewoon terug. Nou dat denk ik dus niet! Ik heb bikini's besteld, maar die vielen erg tegen, dus wilde ik ze retour sturen. En dan komt het, blijkt dat ze retour gestuurd moeten worden naar China wat tussen de € 21,00 en € 25,00 kost! Eerst wordt er door Vengee voorgesteld 15% korting en dan de bikini's houden. Dit kortings- percentage liep in de 3e mail op tot 35%. Nu wil ik sowieso de bikini's niet hebben, heb er niets aan en daar komt bij dat ik maar € 15,75 retour krijg van de € 45,00 die ik voor de bikini's moet betalen. Dus ben bijna € 30,00 euro vlgs hun voorstel kwijt aan dit bedrijf voor iets waar ik totaal niets aan heb. DitWat ook raar is dat ze gewoon een bedrijfsadres in Zwolle hebben, maar je kunt het niet naar dit adres retourneren, dit moet naar China. Vengee lijkt een betrouwbare webwinkel en dat je dus gewoon je geld terug krijgt, maar dit is niet het geval! Het is gewoon dropshipping. Het is rijk worden over de rug van consumenten. Jammer dat ik hier ingetuind ben. Was de 1e en laatste bestelling bij deze webshop.

12 augustus 2025

Geen reactie

Ik heb weken geleden een email gekregen dat er een bestelling geplaatst was. In contact geweest met vengee ze zeiden dat ze iets er aan zouden doen, niets meer gehoord. Geen bestelling ontvangen ik had voor een snellelevering betaald. Bank gebeld hun advies was om de politie te bellen want het bedrag is overgemaakt naar een buitenlandse bedrijf dus vengee is helemaal niet een nederlandse bedrijf ze zijn stelletje oplichters ik heb sinds ik de email van bestelling bevestiging gekregen 10 klachten ingediend waar ik maar 3 keer iets van terug heb gehoord. Mijn advies niet bestellen bij dit soort mensen als ik aankomende weekend nog niets heb gehoord bel ik de politie.

5 juni 2025

VeluraLux Wall Lights

Ik heb wall lights besteld en ik heb een verscheurde gebruiksaanwijzing ontvangen en er zitten 2 zwarte vlekjes op een witte kap. Daarnaast komt de gebruiksaanwijzing niet overeen met de advertentie. Het zou zo makkelijk zijn, niet boren in de muren etc. En wat staat er in de gebruiksaanwijzing dat je dus wel moet boren. Ik heb de klantenservice gemaild want ze zijn telefonisch niet bereikbaar. En nu moet ik wachten totdat het is uitgezocht. Het enige wat ik wil is een retourformulier ontvangen zodat ik het item kan retourneren. Ik bestel hier nooit meer!!!

7 november 2024
Logo Vengee

Antwoord van Vengee

Hoi Bo, dank je wel voor je review.

We hebben je zojuist meer informatie gestuurd via de mail. Uiteraard gaan we dit netjes voor je oplossen, en bieden we je of de correcte producten aan, of een volledige terugbetaling van jouw bestelling. We zouden je graag door willen verwijzen naar onze meest recente mail die we je gestuurd hebben, dan zorgen we er voor dat alles netjes opgelost word. Dank je wel!

VENGEE